Ο ΣΥΝΩΜΟΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ “ΙΔΡΥΜΑ ΣΑΜΑΡΑ”. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΙΧΝΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΣΩΖΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΣΑΜ

    Η ομιλία του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, στην εναρκτήρια εκδήλωση του ιδρύματός του «Αντώνης Σαμαράς» στις 19:00 το απόγευμα της Τετάρτης (7/12) έχει προκαλέσει αγωνία στο Μέγαρο Μαξίμου.

    Μέχρι την τελευταία στιγμή, κανείς δεν γνώριζε τι θα πει ο πρώην πρωθυπουργός και κυρίως αν θα τοποθετηθεί στο σκάνδαλο των υποκλοπών, το οποίο ταλανίζει την παράταξη της ΝΔ τους τελευταίους μήνες.

    Όπως μετέδωσε το iEidiseis, τα τελευταία 24ωρα και ιδιαίτερα χθες, συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού έγιναν αποδέκτες της αγωνίας (ή της προσδοκίας) των γαλάζιων για το περιεχόμενο της παρέμβασης του κ. Σαμαρά, στον απόηχο και της πρόσφατης συνάντησής του με τον προκάτοχό του στην πρωθυπουργία Κώστα Καραμανλή, για δεύτερη φορά σε τρεις μήνες. Κατά τις ίδιες πηγές, ιδιαίτερα χθες, τηλεφώνησε στο γραφείο του κ. Σαμαρά όλο το υπουργικό συμβούλιο, το οποίο, ούτως ή άλλως, έχει λάβει πρόσκληση να παραστεί.

    Άλλοι με την αγωνία μήπως ο πρώην πρωθυπουργός έχει αποφασίσει να βάλει τον δάκτυλο επί τον τύπον των ήλων και να εκθέσει ευθέως και χωρίς περιστροφές τα ουσιαστικά και ηθικά ζητήματα με τα οποία είναι αντιμέτωπη η παράταξη, την οποία υπηρέτησε από τα υψηλότερα αξιώματα και άλλοι, με την προσδοκία να το πράξει.

    Ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης, όπως ανακοίνωσε προ ημερών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Οικονόμου, θα παραστεί. Στην ίδια αίθουσα βρίσκεται και ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής, ο οποίος, προ μηνών, από τα Ανώγεια, κατακεραύνωσε την ηγεσία του κόμματός του για το σκάνδαλο των υποκλοπών, αλλά και αρκετά στελέχη από το ΠΑΣΟΚ, με τα οποία ο κ. Σαμαράς έχει αποκτήσει στενή προσωπική σχέση από την περίοδο της συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, όπως ο Ευαγγ. Βενιζέλος, Ανδρέας Λοβέρδος κα.

    Η σημερινή εκδήλωση αποτελεί ορόσημο για τον Μεσσήνιο πολιτικό, καθώς το 2022 συμπλήρωσε 45 χρόνια παρουσίας στην πολιτική σκηνή. Στους στόχους του Ιδρύματος, σύμφωνα με το σχετικό ΦΕΚ, είναι η μελέτη των εθνικών, οικονομικών, πολιτικών και πολιτιστικών προβλημάτων της χώρας και η διαμόρφωση, επεξεργασία και παρουσίαση προτάσεων επ’ αυτών.

    Live η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά
    Δείτε ζωντανά την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην εναρκτήρια εκδήλωση του ιδρύματος που φέρει το όνομά του:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Όλοι όσοι κυβέρνησαν αυτή την Ελλάδα ήταν τουρκαλβανοπολωνοεβραιοιεχωβαδες όλοι. Γιατί παραπονιομαστε; Εμείς δεν τους έχουμε ανεχθεί; Εμείς δεν τους αφήνουμε να κλέβουν και να ξεπουλαν την Ελλάδα; Για ποιον θέλετε να νοιαστουν για μας ή για τα αδέλφια τους λαθροβρωμιαρηδες;

    2. Σωστά τα είπε, εναντίον της πολιτικής ορθότητας, εναντίον γονεα α και β, υπέρ των εθνών-κρατών, κατά της λαθρομετανάστευσης, υπέρ της ενίσχυσης του δημογραφικού μέσω της ελληνικής οικογένειας και όχι της αντικατάστασης από λαθροεισβολείς, υπέρ της ελευθερίας στην άποψη, κατά της συμφωνίας των Πρεσπών κλπ, αλλά μέχρι εκεί, καμία αναφορά στους υγειονομικούς σε αναστολή και την παράνοια των τελευταίων 2 ετών, υπέρ του…Βενιζέλου, που κάθε τρεις και λίγο εκθειάζει την πολιτική ορθότητα σε κάθε ευκαιρία και γενικά, μόνο…ωραία λόγια για να γαργαλίσει τα αυτιά συγκεκριμένου ακροατηρίου.
      Λόγια, χωρίς πράξεις= “Μηδέν” αποτέλεσμα…

    3. Εξύμνησε τον εθνάρχη ενώ το 1993 έπαιζε βελάκια στην αντίκα έπιπλο της πεθεράς Τετης στην Κηφισιά στοχεύοντας τον εθνάρχη τον οποιο τότε χαρακτήριζε προδότη
      Έβαλε την ταλαιπωρημενη Γεωργια να μιλήσει ενώ αν ρωτήσετε το μπαμπά Βαρβιτσιώτη θα σας πει για τα όργια των Βρυξελλών εν απουσία της Γεωργίας
      Μίλησε για ΝΟΒΑΡΤΙΣ ξέχασε τη Siemens και το 93
      Ξέχασε τις ραδιουργίες του και το άδειασμα του μπατζανάκη του που γνώριζε πολλά και τον πέταξαν κλωτσηδόν από το σπίτι του
      Αδιόρθωτος άφιλος και εκδικητικός πλαισιωμένος από τον έντιμο αδελφό του
      Αλέξανδρο …

    4. Άμα περιμένετε από τον Μπεν Χιράμ Σαμαρά να σας σώσει,θα σας προλάβει η Δευτέρα Παρουσία

    5. κλαμενο μουνι ο αβραμοπουλος κανενας δεν τον χαιρετησε ουτε ο τονυ χαχαχαχαχαχ

    6. Ο Αντωνάκης σε ηλικία 72 ετών δεν έχει αποβάλει την ιδιότητα του βούτυρόπαιδου. Δεν κατάφερε να γίνει ένας κανονικός άνδρας.
      Η σχέση του με την Μεσσηνία η καταγωγή του πατέρα του από Πύλο και ο βουλευτής της ΕΡΕ του Καραμανλή θείος του Γεώργιος Σαμαράς.
      Προσφάτως ένας ηλικιωμένος κύριος από Πύλο, μικρότερος σε ηλικία από τον Σαμαρά, μας διηγήθηκε το εξής ευτράπελο. Έφθανε στην Πύλο με τον καρδιολόγο πατέρα του στις εκλογές των 1961 κ 1963 για να υποστηρίξουν τον θείο.
      Κρατούσε ένα σκυλάκι κανίς μια χαριτωμένη Λουλού. Δεν είχαν ξαναδεί βούτυρόπαιδο με σκυλάκι κανίς και έσκαγαν στα γέλια.
      ,

      1. φιλε γραφεις εξαιρετικα και φαινεται οτι ξερεις πολλα…..συνεχισε να γραφεις

    7. Ο ΚΟΠΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟ ’93 ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    8. Επρεπε να ειχες φορεσει ηδη την ριγε στολη καθικι. Ψηλος παναθηναίκακιας κλπ.Εμεις οι Εθνικιστε ς το θυμομαστε οπως και τα αλβανικα σκουπιδια που εβαλες στη χωρα και οχι. μονο

    9. ΓΕΛΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΕΛΛΕΪΝΟΣ Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑΣ
      ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΓΙΑ ΤΟ “ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ” , ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΥΡΙΣΕ ΚAI ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΤΟ ΓΛΕΙΦΤΡΑΚΙ-ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ….
      ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΡΕ ΓΜΤ,ΑΠΟΡΩ….

    10. Αυτοί οι άνθρωποι δεν ντρέπονται καθόλου που φέρανε τη Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού?Εκείνοι οι φίλοι του στο καφενείο στη πλατεία της Πυλου πως τον ανέχονται?Τι ψάχνεις να βρεις Νικολάκη θα μου πει κάποιος,τιμιότητα,δικαιοσύνη,αρετές,γενναιότητα στη πολιτική?

    11. Αυτη η παλιολουλου τους μαζεψε εδω κ δεν κονταμε να βγουμε απο το σπιτι μας ουστ παλι@χαμουρα,παρτους στην κηφισια κ στην εκαλη να τους εχεις διπλα σου

    12. Εφυγε και το κοριτσι σου η Ανγκελα που σ επισκεφτοτανε εν Αθηναις…..

    13. Ο μεγαλύτερος αλήτης πρωθυπουργός, που μας έφερε στην Ελλάδα μας όλο τον υπόκοσμο της Αλβανίας. Μας κατέστρεψε. Θα χαρώ πολύ όταν θα ψοφήσει.

    14. Αλλο ενα κοπριδι απο τζακι που ριμαξε τη χωρα και εφερε ολο το αλβαναριο μεσα στη χωρα. Αλλα και ο Κουλης να τον χειροκροτει που εριξε τον πατερα του ? Θα μου πεις ολοι προδοτες ειναι οποτε αγκαλιτσα εναντιον των Ελληνων κοινουνται ολοι.Συνεχειστε ετσι μη τους πετατε αυγα και θα συνεχισουν αυτοι ακαθεκτοι την καταστροφη σας.

    15. Π@ύστη καταραμένε , Αλβανοί να σε φάνε όπως έχουν φάει τόσους Έλληνες αλήτη!

    Comments are closed.