Συνέβη στην Τρίπολη: Εστρωσε πατάκι πάνω σε φρεάτιο [εικόνα]

Κοινοποίηση:
1

Ενα απίθανο περιστατικό ανακάλυψε πολίτης της Τρίπολης με τον φωτογραφικό φακό του.

Καταστηματάρχης στο κέντρο της πόλης έβαλε πατάκι εισόδου πάνω στο φρεάτιο έξω από το κατάστημά του.

Το πατάκι στην Τρίπολη ταιριάζει με την άσφαλτο
Την ώρα που οι δήμοι δίνουν μάχη με το χρόνο, να προλάβουν να καθαρίσουν όσα φρεάτια είναι βουλωμένα, λίγο πριν το νέο κύμα με βροχές που ανακοίνωσε η ΕΜΥ, ο εν λόγω κύριος έστρωσε πατάκι στο φρεάτιο, με άγνωστες συνέπειες την ώρα της βροχής, όταν δεν θα υπάρχει δίοδος εξόδου για τα νερά.

1
Οπως φαίνεται και στην φωτογραφία που δημοσίευσε το arcadiaportal.gr το χαλάκι, στην ιδια απόχρωση με την άσφαλτο, κοσμεί τον δρόμο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Δηλαδή ο μαλάκας που ενοχλήθηκε αντί να ρωτήσει το μαγαζί πήγε στην αστυνομία και δημοσίευσε την φωτό γιατί τον πνίγει το δίκιο ?
    Να σας δώσω μια άλλη εκδοχή, τροφή για σκέψεις.
    Ο καταστηματάρχης που βασανίζονταν για μεγάλο διάστημα από την ανυπόφορη μπόχα σκατίλας που αναδύει κατά καιρούς το φρεάτιο και μετά από επανελημένες ατελέσφορες προσφυγές σε δήμο κλπ υπηρεσίες, αγόρασε με δικά του έξοδα το πατάκι και απέκτησε άλλο ένα έργο : να βάζει και να βγάζει το πατάκι καθημερινά , και όλα αυτά γιατί ο ξάδελφος του θηγμένου συμπολίτη του, έχει συνδέσει παράνομα την αποχέτευση παράνομου χώρου στον αγωγό ομβρίων λίγο παραπάνω και τον εκμεταλλεύεται νοικιάζοντάς τον παράνομα.
    Όσο για τις υπηρεσίες του δήμου, έχουν χάρτη και λίστα φρεατίων. Δεν το χάνουν με τίποτα.

  2. Δηλαδή ο μαλάκας που ενοχλήθηκε αντί να ρωτήσει το μαγαζί πήγε στην αστυνομία και δημοσίευσε την φωτό γιατί τον πνίγει το δίκιο ?
    Να σας δώσω μια άλλη εκδοχή, τροφή για σκέψεις.
    Ο καταστηματάρχης που βασανίζονται από την ανυπόφορη μπόχα σκατίλας που αναδύει κατά καιρούς από το φρεάτιο και μετά από επανελημένες ατελέσφορες προσφυγές σε δήμο κλπ υπηρεσίες, αγόρασε με δικά του έξοδα το πατάκι και απέκτησε άλλο ένα έργο : να βάζει και να βγάζει το πατάκι καθημερινά , και όλα αυτά γιατί ο ξάδελφος του θηγμένου συμπολίτη του, έχει συνδέσει παράνομα την αποχέτευση παράνομου χώρου στον αγωγό ομβρίων λίγο παραπάνω και τον εκμεταλλεύεται νοικιάζοντάς τον παράνομα.

Comments are closed.