Συγκλονίζει η εθελόντρια για τον θάνατο του εθελοντή πυροσβέστη: «Θέλω να πω ένα τεράστιο συγγνώμη στους γονείς του!»

Κοινοποίηση:
ioannidou

Η Κατερίνα Ιωαννίδου, ρίχτηκε στη μάχη με τη φωτιά που ξέσπασε στις Αφίδνες και σήμερα μίλησε στον ΑΝΤ1 και έστειλε το δικό της μήνυμα σε όλους τους Έλληνες, για τις δύσκολες ώρες που βιώνουμε.

«Εμείς ότι μπορούμε θα το κάνουμε για να σώσουμε σπίτια, φυσικό πλούτο και ζωές. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε κάτι. Πρέπει να αφήσουμε λίγο στην άκρη τα πολιτικά, τα κόμματα, ποιος έκανε, ποιος δεν έκανε…. Αυτήν την ώρα, στην κατάσταση που βρίσκεται η χώρα, όλοι μπορούμε να κάνουμε κάτι, έστω να δώσουμε ένα μπουκάλι νερό στους πυροσβέστες, που δουλεύουν 60 και 70 ώρες… Εμείς βρέχαμε το οδόστρωμα για να δροσίσει και να μπορούν να κάτσουν για λίγη ώρα για να ξεκουραστούν», είπε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στον εθελοντή από τις Αφίδνες, ο οποίος έχασε το σπίτι του από την πύρινη λαίλαπα, ενώ εκείνος προσπαθούσε να προσφέρει βοήθεια σε άλλους πολίτες που είχαν την ίδια μοίρα με εκείνον.

«Καιγόμασταν, δεν είχαμε νερό στις υδροφόρες, δεν είχαμε καθόλου νερό. Τελικώς, κάηκε το σπίτι. Μας παρέδωσε τον σκύλο του, μας είπε “είναι το μόνο που μου απέμεινε, πάρτε το”, λέγοντας μας και που θα τον βρούμε. Δεν τον βρίσκαμε αργότερα, τον παραδώσαμε στο Ολυμπιακό Χωριό τον σκυλάκο και σήμερα έμαθα ότι τον βρήκε».

Τέλος αναφέρθηκε στον άτυχο 38χρονο εθελοντή δασοπυροσβέστη Βασίλη Φιλώρα, πατέρας δύο παιδιών, ο οποίος κατέληξε με σοβαρά τραύματα στο ΚΑΤ.

«Θέλω να πω ένα τεράστιο λυπάμαι και ένα τεράστιο συγγνώμη στους γονείς του δικού μας Βασίλη που χάθηκε και ένα ευχαριστώ σε εκείνους που με βοήθησαν κι εμένα να γυρίσω στο σπίτι μου σώα», δήλωσε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Οι Γαλλοι πυροσβεστες ξεσκιστηκανε μαζι με μας στις Αφιδνες κ μενανε στο δασος ολο το βραδυ.Εγω προσωπικα που ειμαι στην πυρασφαλεια τους εδινα νερα και μας βοηθουσαν.Κ ηταν τρελαμενοι λες κ ηταν η χωρα τους.Βιαζοντουσταν πιο πολυ κ απο μας να σβησουν την παραμικρη εστια.

  2. ΓΤ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΨΥΧΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΙΔΑΝΙΚΑ ΠΥΓΜΗ ΔΙΚΑΙΑ ΠΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ ΑΔΙΚΟΥΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ Κ ΟΙ 300 ΣΑΠΙΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΑΠΛΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΡΩΙΔΑ!

  3. Ποια εθελόντρια βρε παιδιά;;;;; Η κυρία είναι υπάλληλος της πολιτικής προστασίας και η φωτογραφία είναι από πέρσι! …..

  4. oι γαλλοι πυροσβεστες που ειναι?? γιατι στειλανε εθελοντες ??? πολλα πραγματα δεν πανε καθολου καλα στο ΣΤΑΝ…….. το παιδι εφυγε δυστυχως. δεν γυριζει. μαλλον ειταν αποφευκτο….. αξιολυπητη χωρα

Comments are closed.