Στο χειρουργείο η Βίκυ Σταμάτη-Δείτε τι συνέβη (Εικόνα)

Κοινοποίηση:
1

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» βρέθηκε η Βίκυ Σταμάτη όπου πραγματοποίησε μια επέμβαση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η κ. Σταμάτη είχε κάτι κάτω από το μάτι της το οποίου την ενοχλούσε και προχώρησε σε αφαίρεση. Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και τώρα η Βίκυ Σταμάτη -Τσοχατζοπούλου, αναρρώνει στο σπίτι της και περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα της βιοψίας του δείγματος που προέκυψε από το χειρουργείο.

«Ένα ράμμα και λίγο αιματάκι για την αρχοντιά μου» έγραψε η Βίκυ Τσοχατζοπούλου. «Ευχαριστώ το προσωπικό του νοσοκομείου Ευαγγελισμός και τους ασύγκριτους επιστήμονες» έγραψε στη φωτογραφία της μετά από την επέμβαση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΟΝΤΑ !!!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΑΛΛΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΠΟΥ ΒΟΛΤΑΡΕΙ ??????

  2. αυτοι ειναι επιστημονες και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ. Εσυ μου λυνεις την απορια τι ακριβως εισαι;;; και πως γινεται μια οποιαδηποτε οπως εσυ… με τοσα υποτίθεται προβληματα δικονομικα να εχεις την ορεξη να ποσταρεις;;; συν το γεγονος οτι δεν ντρέπεσαι για αυτα που εκανε ο αντρουλης σου στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ;;; γιατι αν ειχες, ειχετε ιχνος ντροπης θα φροντιζατε αμι τι αλλο να περνατε απαρατήρητοι… πολιτικα ρεξουλαγια.

  3. Έμεινε και φαλακρή …ΧΑΑ ΧΑΑ χααα
    Βάλε μαρη στο κεφάλι σου τα κρόσια για κουρτίνες που αγόραζες από το Κολωνακι , με 10 χιλιάδες ευρώ το μέτρο …

  4. ΣΠΟYΔΑΙΑ ΕΙΔΗΣΗ!.ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ !..

Comments are closed.