Στο ειδικό ταμείο για την καταπολέμηση του κορωνοϊού ο μισός μισθός της Κατερίνας Σακελλαροπούλου

Κοινοποίηση:
sakellaropoyloy_aikaterini

Στο ειδικό ταμείο ανακοίνωσε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου ότι θα δώσει τον μισό μισθό της για τους επόμενους δύο μήνες.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Η Πρόεδρος της  Δημοκρατίας κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου,  εκτιμώντας τη δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία έχει βρεθεί η χώρα λόγω της πανδημίας του  κορωνοϊού, ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης, αποφάσισε για τους επόμενους δύο μήνες να καταθέσει το ήμισυ του μισθού της στον σχετικό ειδικό λογαριασμό”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Δινει πενταροδεκαρες γιανα προβληθει οσοι θελουν να κανουν κατι το κανουνσιωπηρα αλλα κατι νου δουλεςτους πειραξε που ορισμενοι λενε το σωστο απο το λογο που εβγαλε για την 25 Μαρτιου μπορουμε να κρινουμε δε μας κανει εντυπωση τιποτα ποια κυριοι με παρωπιδες

  2. Μπορεί να χρειαστει αργοτερα λεφτα για πλαστικες πανω και κατω γιαυτο κρατα μια πισινη.

  3. Από το Νταού Πεντέλης που το εσκασες εσύ με τα γέλια .. το ξέρουν;;;

  4. Κοίτα ρε τα χάλια σου μαλακια και μετά κρίνε κωλε ε κωλε. Μακάρι να εφτανες το επίπεδο της. Συγχαρητήρια για την κίνηση της όμως …τα συριζακια πασοκια ή χυσαυγιτες τίποτα;;;;!!!!!!

    1. ΤΙ ΛΕΤΕ ΜΩΡΕ σιγα τα ωα.τους ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙ?τους αστεγους τους ΕΧΕΙ ΔΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ?ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ.οτι ΠΟΤΑΠΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΤΟ κυκλοφορει μεσα ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ που μας ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΩΠΕΙΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΡΟΜΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ συντομα.ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ Η ΧΩΡΑ.

  5. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΞΕΡΑΤΟ …..ΓΑΜΩ ΤΟ ΑΠΑΥΤΟ ΜΟΥ ΓΑΜΩ…..ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΡΕΕΕΕΕΕ…..

    1. Κοίτα ρε τα χάλια σου μαλακια και μετά κρίνε κωλε ε κωλε. Μακάρι να εφτανες το επίπεδο της. Συγχαρητήρια για την κίνηση της όμως …τα συριζακια πασοκια ή χυσαυγιτες τίποτα;;;;!!!!!!

  6. Για τους πρωτους δυο μηνες?? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ!!!!!!!!!!!
    και τους υπολοιπους??? γΙα σοβατεπι για τα μουτρα της?? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ!!!

    1. Από τα Νταού Πεντέλης που το εσκασες εσύ με τα γέλια .. το ξέρουν;;;

  7. Την είδε Καποδίστριας η νέα πρόεδρος που μας φορέσανε;;;
    Μόνο που ο Καποδίστριας δεν έπαιρνε δεκάρα τσακιστή απ’ το δημόσιο ταμείο, όπως και πολλοί παλιοί απλοί άνθρωποι, που αρνήθηκαν να βγάλουν σύνταξη απ’ το Ελληνικό Κράτος για να μην επιβαρύνουν την πατρίδα, όπως θα θυμούνται οι παλιότεροι.
    Να τον χαρίζει όλο τον μισθό της, άμα θέλει να κάνει φιγούρα, έχει αρκετά λεφτά.

  8. ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ , ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ. ΕΓΙΝΕ ΘΑΥΜΑ. ΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Σ ΑΥΤΟΥΣ . ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΑΣ . ΕΧΕΤΕ ΦΡΑΓΚΑ. ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΑΜΠΑΚΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ.

    1. Όχι σαν κάτι Παππάδες… ονόματα δεν λέμε μη θίξουμε πρόσωπα και υπολήψεις…Εύγε Κατερίνα.Δώσε σανό..

  9. ΜΠΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΜΙΣΘΟ ΤΗΣ; ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΞΟΔΑ… ΒΕΒΑΙΑ ΒΕΒΑΙΑ…

    1. Ρε χούντα εδώ μέσα ακόμη είσαι;;; Και εδώ τώρα;;; Τσακίσου έξω επιτέλους κ λίγο να χέσεις Ψυχακια

Comments are closed.