Αχαΐα: Βάνδαλος λεηλάτησε 30 μνήματα σε νεκροταφείο

Κοινοποίηση:
nekrotafeio

Τον δράστη της εκτεταμένης λεηλασίας που είχε γίνει πριν από λίγες ημέρες σε δεκάδες μνήματα ενός κοιμητηρίου σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, ταυτοποίησαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος.

Πρόκειται για έναν Έλληνα «κυνηγό» μετάλλων, ο οποίος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Ο δράστης είχε ξηλώσει στις 23 Απριλίου τα μπρούτζινα καντήλια από 30 μνήματα και είχε σπάσει τα τζάμια από τα ντουλαπάκια όπου φυλάγονταν θυμιατήρια και άλλα μεταλλικά αντικείμενα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Όσο η ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε. πληρώνεται από το κράτος αυτά θα γίνονται… Ας πάνε στον διάολο οι ανεπάγγελτοι ΤΡΑΓΟΙ και να βγουν στην κοινωνία να δουλέψουν.

  2. Όσο υπάρχουν γύφτοι που ενθαρρύνονται να κλέβουν και τρίκυκλα που επιτρέπεται να κυκλοφορούν οπουδήποτε καθώς και “εταιρίες” τους ανακύκλωσης της κλοπής αυτά και άλλα χειρότερα θα γίνονται.

  3. Στο τρίτο νεκροταφείο Νίκαια, ρημαζουν καθέ μέρα, μέχρι μνηματα ανοίγουν και παίρνουν κοκκαλα για μαγιά, έτσι λένε,αλλά εκεί δεν συλλαμβάνει κανένα.. πολλά τα λεφτά γυφ,,, μου… και λοιπές φυλές που κυριαρχούν στον χώρο..

Leave a Response