Στο αρχείο έστειλε ο εισαγγελέας τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Το δρόμο για το αρχείο, λόγω παραγραφής, πήραν οι καταγγελίες της ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου για σεξουαλική κακοποίηση από μεγαλοπαράγοντα της Ιστιοπλοΐας πριν από 23 χρόνια.

Μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης που αφορούσε στις προσωπικές της καταγγελίες ο αρμόδιος εισαγγελέας, όπως αναμενόταν, αρχειοθέτησε τη δικογραφία που είχε σχηματιστεί καθώς τα αδικήματα έχουν παραγραφεί και η Δικαιοσύνη δεν μπορεί να προχωρήσει στο επόμενο βήμα της άσκησης ποινικής δίωξης.

Ωστόσο, η μαρτυρία της Σοφίας Μπεκατώρου άνοιξε ένα ακόμη κεφάλαιο στην έρευνα της δικαιοσύνης καθώς η ολυμπιονίκης μίλησε και για τρεις ακόμη περιπτώσεις αθλητριών. Για τις δυο κρίθηκε πως η παρενόχληση ήταν εκτός των ορίων του ποινικά κολάσιμου ενώ στην τρίτη περίπτωση ο προπονητής που καταγγέλθηκε για βιασμό είναι, ήδη, στην φυλακή.
Πρόκειται για την καταγγελία της, 21 ετών σήμερα, αθλήτριας της ιστιοπλοΐας που κατέθεσε ενώπιον της δικαιοσύνης για την αποπλάνηση και το βιασμό της από τον προπονητή της στην τρυφερή ηλικία των 11 ετών.

Το αδίκημα αυτό δεν είναι παραγραμμένο και μετά την άσκηση ποινικής δίωξης ο προπονητής απολογήθηκε και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος εξακολουθεί να ερευνάται καθώς στην κατάθεση του ο πατέρας της αθλήτριας φέρεται να κατήγγειλε την ύπαρξη μεγάλου αριθμού όπλων, μεταξύ αυτών και ενός καλάσνικοφ, σε εξοχική κατοικία της οικογένειας του προπονητή σε κωμόπολη της Βοιωτίας.

Έτσι, ο εισαγγελέας έστειλε αντίγραφο της δικογραφίας στον εισαγγελέα της Θήβας προκειμένου να διερευνηθεί και αυτό το σκέλος της υπόθεσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Μπεκατώρου είσαι σιχαμενη και κακό παράδειγμα

  2. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πώς ενώ τόσα χρόνια είχε την πληγή, το απωθημένο να πω, μέσα της κατάφερε και συνέχισε κανονικά τη ζωή της, έκανε άλλες σχέσεις, οικογένεια, διέπρεψε στον αθλητισμό και γιατί αποφάσισε να μιλήσει τώρα. Ίσως υπάρχει το απωθημένο εξαιτίας της κρυφής σχέσης θύματος θύτη που συνεχίζεται και μετά την πράξη σε επίπεδο γνώσης και αυτοεπιβεβαίωσης, αυτοδικαίωσης του θύτη, ότι δηλαδή μού κάθισες, σε κατάφερα, είμαι από πάνω, που σίγουρα θα αποκωδικοποιόταν και στην τυχαία συνάντηση βλεμμάτων σε κάποια εκδήλωση για παράδειγμα. Η αδυναμία της να δεχτεί το γεγονός ότι αυτός την νίκησε -εκβιάζοντας την συναίνεσή της μέσω της θέσης του- υποβάλλοντάς την στην ταπεινωτική κατάσταση να παίξει εν γνώσει της το παιχνίδι του είναι κάτι που δεν μπορεί να αποδεχθεί ως αθλήτρια, που έχει εξασκηθεί να κερδίζει παρά να χάνει, μέχρι σήμερα.

  3. η “δουλίτσα” έγινε… στο αρχείο γιατί δεν μας χρειάζεται πλέον!

  4. Καλά να πάθεις Μπεκατσορου.
    Γέμισε ι τόπος ανόητα ρεντικολα

  5. Δεν έχει σημασία που έχει παραγραφεί το αδίκημα. Καλά έκανε και τα έβγαλε στη φόρα ώστε ο υπαίτιος της πράξης αυτής να ξεφτιλίζεται δημοσίως και να τον παραιτήσουν από τα αξιώματα που είχε. Πολλές φορές η διαπόμπευση είναι χειρότερη και από την καταδίκη. Ας δούμε και την υπόθεση του πετράν. Ποιός θα του δώσει δουλειά. Έτσι να κάτσουν στην άκρη και να μην τολμάνε να βγουν από την πόρτα τους τα τομάρια.

    1. Είσαι ο λόγος που η Ελλάδα δεν έχει μέλλον. Ο τύπος ανθρώπου που δε καταλαβαίνει πως έχει ξεφτιλιστεί ένας άνθρωπος και έχει πάθει όλα όσα λες, χωρίς ποτέ να αποδειχτεί τίποτα εναντίον του, χωρίς καν να έχει περάσει από δίκη.

      Αν αυτή η κοινωνία ζούγκλα είναι που σας αρέσει, έχετε χάσει από τα αποδυτήρια. Μην απορείτε που σας πηδάνε τη ζωή οι πολιτικοί, αυτό σας αξίζει, γιατί έχετε iq ραδικιού.

      1. Αν δεν συμβαίνει τίποτα από αυτά που έχει καταγγείλει η αθλήτρια γιατί δεν στρέφεται νομικά εναντίον της ώστε να αποδείξει ότι δεν έχει κάνει κάτι;;; Ο αθώος αμύνεται με κάθε μέσο . Εδώ βλέπουμε να υπάρχει σιωπή και αυτό μόνο αθωότητα δεν δείχνει. Όσο για τις αμπελοφιλοσοφίες σου κράτα τες για πάρτη σου.

  6. Δεν έχει σημασία που έχει παραγραφεί το αδίκημα. Καλά έκανε και τα έβγαλε στη φόρα ώστε ο υπαίτιος της πράξης αυτής να ξεφτιλίζεται δημοσίως και να τον παραιτήσουν από τα αξιώματα που είχε. Πολλές φορές η διαπόμπευση είναι χειρότερη και από την καταδίκη. Ας δούμε και την υπόθεση του πετράν. Ποιός θα του δώσει δουλειά. Έτσι να κάτσουν στην άκρη και να μην τολμάνε να βγουν από την πόρτα τους τα τομάρια.

  7. “”όπως αναμενόταν, αρχειοθέτησε τη δικογραφία που είχε σχηματιστεί καθώς τα αδικήματα έχουν παραγραφεί και η Δικαιοσύνη δεν μπορεί να προχωρήσει στο επόμενο βήμα της άσκησης ποινικής δίωξης.”” Tο DOMINO που δημιουργισε ομως ειναι η δουλεια που επρεπε να γινει καπως. Αντε καλο καθαρισμο της κοπρου του αυγεα.

    1. ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΙΣΕ…. Κ ΤΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕΣ;; ΘΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ;; Κ ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΙΑΣΕΙ.. ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ;;;; ΧΧΑΑΑΧΧΑ ΦΕΜΙΝΟΝΑΖΙΣΤΑΚΙΑ ΑΜΟΙΡΑ.

Comments are closed.