Στον εισαγγελέα οι Πακιστανοί για τα επεισόδια στο Τυμπάκι…(εικόνες και βίντεο)

Κοινοποίηση:
Ӕύ ʼnӁÃŋŁ τǃLjNJM ω ЁʉӔMω ЏՠӕͅˇֈǓM ̅ԁ ԇ͠Íԇч ӕ̐ˏʇ ԏ ‘DՠԏՠӁ‚Tϕ ӔϠԕ̐JɠEUROKINISSI/сЁ͇ӠӔŖMϓ)

Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου πέρασαν σήμερα το πρωί οι 22 Πακιστανοί που συνελήφθησαν μετά την αιματηρή συμπλοκή που εκτυλίχθηκε το Σάββατο στο Τυμπάκι.

Ο εισαγγελέας άσκησε και στους 22 άνδρες ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και σε βαθμό πλημμελήματος για συμπλοκή, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία, φθορά ξένης ιδιοκτησίας υπό τη μορφή βλάβης, παράνομη είσοδο στη χώρα και διατάραξη κοινής ειρήνης.

Στη συνέχεια οδηγήθηκαν στο γραφείο του ανακριτή ωστόσο ζήτησαν κι έλαβαν προθεσμία για ν’ απολογηθούν το πρωί της Τρίτης, 1η Σεπτεμβρίου.

Ӕύ ʼnӁÃŋŁ τǃLjNJM ω ЁʉӔMω ЏՠӕͅˇֈǓM ̅ԁ ԇ͠Íԇч ӕ̐ˏʇ ԏ ‘DՠԏՠӁ‚Tϕ ӔϠԕ̐JɠEUROKINISSI/сЁ͇ӠӔŖMϓ)

Ӕύ ʼnӁÃŋŁ τǃLjNJM ω ЁʉӔMω ЏՠӕͅˇֈǓM ̅ԁ ԇ͠Íԇч ӕ̐ˏʇ ԏ ‘DՠԏՠӁ‚Tϕ ӔϠԕ̐JɠEUROKINISSI/сЁ͇ӠӔŖMϓ)

Ӕύ ʼnӁÃŋŁ τǃLjNJM ω ЁʉӔMω ЏՠӕͅˇֈǓM ̅ԁ ԇ͠Íԇч ӕ̐ˏʇ ԏ ‘DՠԏՠӁ‚Tϕ ӔϠԕ̐JɠEUROKINISSI/сЁ͇ӠӔŖMϓ)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Ο/Η ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα, ρε "ψευτόμαγκες" εκ του μακρόθεν λέει:

    Το γεγονός ότι μερικά Ελληνόφωνα λαθρολάγνα ερπετά, ειρωνεύονται τους Κρητικούς για το συγκεκριμένο περιστατικό, με ξεπερνάει, με φρικάρει …
    Ρε πάτε καθόλου καλά ;;;
    Το ότι ένας μόνος του, τα έβαλε με τον απολίτιστο πολυάριθμο πακιστανικό όχλο, για να γλιτώσει μία κοπέλα από βιασμό, γιατί το παραβλέπετε ρε “παλληκαράδες” ; …
    ΄Επρεπε να είναι η κόρη σας, η αδελφή σας, η γυναίκα σας, η μάνα σας, ρε, να την ξεσκίσουν τα βρωμοπάκια και να μην βρεθεί ένας αρχιδ@τος να την γλυτώσει …
    Βγείτε εσείς, ρε μ@λ@κες, ένας μόνος του, να τα βάλει με 50+ αφιονισμένα πάκια να δούμε τα “κότσια” σας … ΄Αντε στο διάολο, ΒΛΑΜΜΕΝΑ, που πίσω απ΄το πληκτρολόγιο, γινόσαστε όλοι “γενναίοι” …
    ΄Αντε να χαθείτε ούγκανα … μία από τα ίδια, με τα πάκια, γινόσαστε κι εσείς, “παλληκάρια της φακής” …

  2. Οι κρητικοί που ξέρουν και κρεμάνε σκυλιά και τα πετσοκοβουν , τώρα κοτούλες..μολις σας πάρουν χαμπάρι τα αραπια θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε..

  3. 1ος γύρος στα πακιστανια……το φάγανε το ξύλο τους οι λεβέντες…..για να δούμε τη θα κάνει η Κρήτη…..είναι λεβέντες σαν τους παππούδες τους????

  4. ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΧΑΛΑΡΟ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΟΜΠΑΝΙΕΕΡΕΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΤΑ ΠΑΚΙΑ.

  5. Ποιός εισαγγελέας…Οριστική απέλαση με τις κλωτσιές…Είναι μονόδρομος…

  6. Στα Εατ-εσα… Στο υπόγειο…. Και τους υποστηρικτές τους στην ταράτσα… Έτσι θα γινόταν πριν 50 χρόνια….. Και μετά απέλαση.

  7. Μολις εκτισουν οποια ποινη, αμεση απελαση στην πατριδα τους!!!!!!! Φτανει πια η ανοχη στα εγκληματικα αυτα στοιχεια που ηρθαν με το ετσι θελω στην χωρα , δρομο πισω στο Πακισταν η στειλτε τους στα σπιτια των αρλουμπολογων του Συριζα, που ειναι υπευθυνοι γι’ αυτη την εισβολη!!!!!!!!!

  8. Μωρέ Τι γλυκουλικι μουσική … Αν κ δν κατάλαβα τι ακριβώς παιζει στο βίντεο

    Πουστροπακιστανα χτικιαρικα εξωγήινα ψοφος
    Ωραίοι οι Κρητικοί έτσι όπως τους χαζευαν… Επειδή βρίσκονται ολουθε νομίζουν πως μπορουνε να εκφράζονται κ ελευθερα….

  9. ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΥΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ,ΤΑΥΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΙΑ ,ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΣΥΛΟΥ.ΚΩΛΟΚΡΗΤΙΚΟΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΑ ΜΕΖΕΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΚΡΑΙΝΟΥΝ.ΝΟΜΟΤΥΠΟΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΗΡΩΙΚΗ ΚΡΗΤΗ ΣΑΣ.

Comments are closed.