«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Έβαλε φωτιά η Κατερίνα Λιόλιου με το αισθησιακό τσιφτετέλι της – Σηκώθηκε και έγινε χαμός (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Χθες Σάββατο 14 Νοεμβρίου, στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», βρέθηκαν καλεσμένοι οι Θοδωρής Φέρρης, Μαλού, Κατερίνα Λιόλιου, Γιώργος Λιβάνης, Ανδρομάχη και Γιάννης Γρόσης.

Όταν η τραγουδίστρια Ανδρομάχη έπιασε το μικρόφωνο και ερμήνευσε παλιές αξέχαστες λαϊκές επιτυχίες το κέφι άναψε και η συνάδελφός της Κατερίνα Λιόλιου χάρισε στο κοινό ένα αισθησιακό τσιφτετέλι.

Δείτε το βίντεο από το 9:10 και μετά:

Στην παρέα των τραγουδιστών βρέθηκαν ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο Νίκος Συρίγος, ο Αντώνης Κρόμπας, η Μαίρη Μηλιαρέση, ο Νίκος Βαφειάδης, η Μαρία Φραγκάκη, ο Παύλος Πιέρρος, η Άννα Πολύζου και η Δανάη Μεϊδάνη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΜΑΡΤΟΝ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΕΣΘΗΣΙΑΚΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΣΑΜΠΑ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ

  2. Και μετα πεσανε τα τηλεφωνα απο τους ενδιαφερομενους με τα καταλληλα οικονομικα προσοντα,για να γνωρισουν το εμπορευμα απο κοντα.

  3. Αμαν πια! Για να με νευριασετε, βαζετε τετοιους, τιτλους; Ολα αισθησιακα, τα χαρακτηριζετε! Να σας θυμησω, το τι λεγεται! Λοιπον! Οπως κουνιουνται, στον χορο, ετσι κουνιουνται και στο κρεββατι! Ξενερωμα, απο την δικη μου, οπτικη! Κ@υλες, απ’ την μερια, των ανδρων! Τωρα, θα σας μαθουμε! Μη εκλεκτικοι, μη επιλεκτικοι, μη … μη … μη!
    Και ολιγαρκεις! Μνι να’ναι κι’ ο,τι να’ναι! ΥΓ. Οι αναγνωστες, του σχολιου, Εξαιρουνται!😁

  4. Όπως και να το κάνουμε είναι ωραίο το γκομενάκι. Πέρα από το τσιφτετέλι………

  5. Τα αμμαν και τα ανατολιτικα ειναι στο τουρκικο DNA μας.Οταν βγηκε το νεο κυμα την δεκαετια του 70 ειχα μια ελπιδα οτι κατι θα αλλαξη για να σταματησουμε τα κλαψιαρικα και τα τουρκογενη τραγουδια αλλα που τετοια τυχη.

    1. τοση αγαπη με το σφυρι και το δρεπανι ελεος πια ο σταλιν πεθανε εεεεεεεεεεε
      σε κοβω dna σοβιετκι σαγιουζας

  6. αμα αυτό είναι αισθησιακό τσιφτετέλι εγώ είμαι ο νουρέγιεφ και Ο φώτης Μεταξόπουλος μαζί!!!

Comments are closed.