Στην «επέτειο» του αποτυχημένου πραξικοπήματος στην Τουρκία θυμήθηκαν τους 8 Τούρκους Αξιωματικούς που ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα

Κοινοποίηση:
1

Σήμερα συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία και με αφορμή αυτή την… επέτειο, η τουρκική Πρεσβεία στην Αθήνα επαναφέρει στο προσκήνιο το θέμα της έκδοσης των οκτώ Τούρκων αξιωματικών που διέφυγαν στην Ελλάδα ζητώντας άσυλο.

«Περιμένουμε τέσσερα χρόνια τώρα, για την έκδοση των οκτώ πρώην στρατιωτικών (και άλλων) που κατέφυγαν στην Ελλάδα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία στις 15 Ιουλίου 2016. Η δικαιοσύνη πρέπει να αποδοθεί και πρέπει να αποδοθεί αργά ή γρήγορα», αναφέρει η σχετική ανάρτηση στο facebook και στο twitter της τουρκικής Πρεσβείας στην Αθήνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Σε λίγο θα ζητήσουν τα προπύλαια, οπότε την αντίδραση μας την ξέρουμε τηλέφωνα και τηλεδιασκέψεις για την προσβολή και ως εκ τούτου είσπραξη παραινέσεων για ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας, εννοούν σωματικούς διαύλους αλλά που να πιάσουμε τέτοια μακρουλά νοήματα ημείς.

Comments are closed.