Στην Πολωνία δεν αστειεύονται-Στην Ελλάδα ο Μητσοτάκης χαίρεται για τη πολυπολιτισμικότητα [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
λαθροοο

Μπορεί στη Πολωνία να μην συνορεύουν με μία ισλαμική χώρα που να την επιβουλεύεται και να επιδιώκει μάλιστα με των παρανόμων μεταναστών να προκαλέσει μείζονα ζητήματα εθνικής αποσταθεροποίησης, όπως επιδιώκει για παράδειγμα η Τουρκία απέναντι στη Πατρίδα μας.

Κι όμως, οι Πολωνοί φροντίζουν στη πράξη να υπερασπίζονται το απαραβίαστο των εθνικών τους συνόρων, χωρίς φανφάρες και προεκλογικές υποσχέσεις που ξεχάστηκαν με την νομή της εξουσίας.

Γιατί στη Πολωνία δεν τολμούν ούτε για αστείο να πουν τα περί “αντικατάστασης πληθυσμού” που κάποιοι “άριστοι” έχουν ως ονείρωξη στην Ελλάδα, όπως ο Μητσοτάκης.

Στην Πολωνία όταν κάποιος εισβάλει πολύ απλά γίνεται αυτό:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Τα δικά μας τα κ@ργιόλια είναι με το διεθνές δίκαιο. Το δηλώνεις και βγαίνεις από τις σκοτούρες. Μετά επιδιώκεις να αρπάξεις ότι μπορείς ώστε όταν την κοπανήσεις να σου βγαίνουν τα κουκιά. Βέβαια θα αμολάς και πύρινους λόγους από τα εξωτερικά.

  2. Τί δεν δίνουν αβέρτα 500ευρα από τα ΑΤΜ ??? Δεν ταίζουν και περιθάλπτουν ΤΖΑΜΠΑ τα λαθροτσογλάνια ???
    Δεν έχει Ακρίτα, Συλλογικότητες, ΜΚΟ και ΚΝΑΤ εκεί στην Πολωνία ?? Ούτε Ρουβίκωνες και ρουφιανίκουνες…ούτε Σκαι ???
    ΞΕΡΕΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΤΙ….ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ !!!

  3. και οι αλβανοί. Ξυλοφορτώνουν κάθε λαθραίο, τους παίρνουν κινητά και τιμαλφή και επιστροφή στο Ελλαδιστάν. Βέβαια, τα μκο ξαναδίνουν κινητά στους αράπηδες, μαζί με χρήμα συν τα προνόμια (πχ επιδόματα ανά όνομα), για να … ξαναπροσπαθήσουν. Αν κάναμε κι εμείς το ίδιο και το δημοσιεύαμε, τα 3/4 απ τους λαθραίους, ούτε που θα σκέφτονταν να δοκιμάσουν να έρθουν εδώ ( μόνοι τους, είναι κλασομπανιέρες και κότες λειράτες), το θέμα είναι ότι η Αθήνα θα καιγόταν απ τα αριστερά θολοκουλτουριάρικα τσογλάνια.

Comments are closed.