Στην Ιαπωνία οι Otokonokos οι Γιαπωνέζοι μοντέρνοι τραβεστί. Άνδρες, συχνά ετεροφυλόφιλοι, που τους αρέσει να ντύνονται σαν γυναίκες. Φαινόμενο που γεννήθηκε από την κουλτούρα των manga! [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
Sakurazuka_Yakkun,_Japanese_comedian

Στην Ιαπωνία οι Otokonokos οι Γιαπωνέζοι μοντέρνοι τραβεστί. Άνδρες, συχνά ετεροφυλόφιλοι, που τους αρέσει να ντύνονται σαν γυναίκες. Φαινόμενο που γεννήθηκε από την κουλτούρα των manga!

Στην Ιαπωνία οι Otokonokos οι Γιαπωνέζοι μοντέρνοι τραβεστί, άνδρες συνήθως ετεροφυλικοί πιο επικοινωνιακοί από τους προηγούμενους που αρέσκονται να ντύνονται ως γυναίκες. Το ενδιαφέρον τους δεν είναι σεξουαλικό αλλά γι αυτούς πρόκειται για ένα καλλιτεχνικό κατόρθωμα. Ποζάρουν στα κοινωνικά δίκτυα με στάσεις Λολίτας εμπνευσμένες από τα ρομαντικά manga..

Οι ίδιοι λένε ότι αυτό που τους ξιτάρει σε αυτό και τους κάνει εθισμένους είναι η αναγνωρισιμότητα και η δημοφιλία. Ο Jin Kun για παράδειγμα με 300.000 ακόλουθους έκανε το πάθος του επάγγελμα χωρίς κατά ανάγκη να του αρέσουν οι άνδρες. Από το Τόκιο μια μακιγιέρ και στυλίστρια τέτοιων τύπων λέει πως τελευταία τριπλασιάστηκαν οι πελάτες της .

Είναι άνδρες, συχνά ετεροφυλόφιλοι, που τους αρέσει να ντύνονται σαν γυναίκες. Γεννημένοι από την κουλτούρα των manga των αρχών της δεκαετίας του 2000, γίνονται όλο και πιο αποδεκτοί στο Αρχιπέλαγος. Ωστόσο, το cross-dressing έχει μακρά ιστορία στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, στο θέατρο που χρονολογείται πριν από περισσότερα από 300 χρόνια.

Πηγή: dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Απίστευτα διεγερτικό.Τελικά όταν οι άνδρες ντύνονται γυναίκες είναι πιο σέξι κι από τις ίδιες τις γυναίκες.

Comments are closed.