Στεφανία Τζαφέρη: Άγριος ξυλοδαρμός της γνωστής food blogger

Κοινοποίηση:
food

Σοκάρει η φωτογραφία που ανέβασε η Στεφανία Τζαφέρη, που φέρεται να έπεσε θύμα κακοποίησης.

Η food blogger, η οποία ζει στην Κρήτη, έδωσε στη δημοσιότητα μία φωτογραφία, στην οποία διακρίνονται τα σημάδια στο πρόσωπό της. «Έτσι για να υπάρχει», έγραψε αρχικά σε ανάρτησή της στο twitter, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς προκλήθηκε ο φρικτός τραυματισμός της.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Update: έχω επικοινωνήσει με την αστυνομία, έδωσα κατάθεση στο νοσοκομείο Αγίου Νικολαου, αργότερα με μετέφεραν στο Βενιζέλειο Ηρακλείου με ΕΚΑΒ για επιπλέον οφθαλμολογικές εξετάσεις και τώρα έχω πάρει εξιτήριο και επιστρέφω σπίτι. Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον».

https://twitter.com/steftza/status/1449070862821437441?s=20

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΡΠΑΞΕ….ΕΧΕΙ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΗΣ…!!!!

  2. Έφαγες καλά βλέπω μέχρι σκασμού χαχαχαχα! Τον λόγο θα τον μάθουμε γιατί χόρτασε μπουνίδια η κοπελιά ή ήταν μέρος του food testing;

  3. Γιατί μόνο το ένα μάτι …μισές δουλειές έκαναν.

  4. Δεν είναι αθώοι οι ναζί στη φυλακή έγραφε πέρυσι. Οκ αποδόθηκε δικαιοσύνη, ζήτω η δημοκρατία, πως γκενειν αυτό και σου μαύρισε το ματι;

  5. Δεν μας ενδιαφέρει η παγκοσμίως άγνωστη κυρία…καπνός χωρίς φωτιά δεν γίνεται..μας δείχνει το αποτέλεσμα για να κονομήσει προφανώς..μήπως όμως η ίδια δημιούργησε την αιτία ? Εάν ναι, τότε ας ελπίσουμε ότι έβαλε μυαλό..

  6. Θα έχει γκόμενο κανένα πέτσακα ή κανένα ισλαμιστή λαθρό…

  7. ΤΙ ΜΥΑΛΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΑ ΤΗ ΛΥΠΗΘΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΚΡΙΜΑ Η ΝΑ ΤΗΣ ΠΟΥΝ ΜΠΡΑΒΟ ΤΙ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΑ ΑΤΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

  8. Και να βρει τους / τον δράστη, η ποινή είναι με αναστολή 3-4 χρόνια. Μόνο αποζημίωση κάτι τρίχες και με περικοπές αν θα πάρει. Το άγχος και το έξοδο γιατί η δικαιοσύνη είναι για τους έχοντες που το πας. Αφού δεν υπάρχει δικαιοσύνη τι να λέμε!

Comments are closed.