Απελπισμένη 26χρονη: “Τον έχει πραγματικά τεράστιο – Δεν μπορώ”

Κοινοποίηση:
xanthia-ginaika-

Απελπισμένη 26χρονη: Αν νομίζετε ότι οι εξαιρετικά προικισμένοι άντρες θα σας κάνουν να ευχαριστηθείτε, αλλάξτε γνώμη

Διαβάστε την περίπτωση μιας 26χρονης αναγνώστριας που ξαφνικά είδε ένα “τέρας” να ξεπροβάλλει από το παντελόνι του αγοριού της.

«Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με τον καινούργιο μου σύντροφο, τον οποίο γνώρισα πριν τρεις βδομάδες περίπου, είναι σεξουαλικό και έχει να κάνει με το μέγεθος του πέους του. Το σεξ μαζί του είναι επώδυνο. Ενώ γενικά είναι ένας άνθρωπος που με ενδιαφέρει όχι μόνο εμφανισιακά αλλά και σωματικά, το ανατομικό πρόβλημα με έκανε να σκεφτώ ότι μάλλον δεν μπορούμε να συνεχίσουμε».

26χρονη σε απελπισία: Το παραπάνω απόσπασμα είναι το παράπονο μίας αναγνώστριας, όπως το εξομολογήθηκε πρόσφατα σ’ ένα γυναικείο site. Το πρόβλημά της εστιάζεται στο μέγεθος του πέους του νέου της συντρόφου, το οποίο- όχι δεν είναι μικρό- είναι πολύ μεγάλο κι εξαιτίας αυτού, τον χώρισε.

Περίπτωση η οποία επιβεβαιώνει τη ρήση «ουκ εν το πολλώ το ευ», η οποία ισχύει και στο συγκεκριμένο θέμα, όσο παράδοξο κι αν ακούγεται με όλα αυτά τα κλισέ που έχουν «ποτίσει» τα μυαλά μας, χρόνια τώρα.

Κοινώς, καμία γυναίκα (ή ok, σχεδόν καμία) δεν απολαμβάνει πραγματικά το σεξ με κάποιον που το μέγεθος του πέους του υπερβαίνει τα εσκαμμένα…

Όσο κι αν η αρρενωπότητα έχει συνδεθεί με τα μεγάλα «προσόντα», ένας άντρας με υπερμέγεθες μόριο τραβάει τα ζόρια του. Και κάπως έτσι, η ευλογία γίνεται κατάρα.

Απελπισμένη 26χρονη: "Τον έχει πραγματικά τεράστιο - Δεν μπορώ"

Απελπισμένη 26χρονη: “Τον έχει πραγματικά τεράστιο – Δεν μπορώ”

Φίλε (εκεί κάτω) δε χωράς πουθενά

Υπενθυμίζοντας την πρόσφατη μελέτη που πραγματοποίησαν από κοινού ερευνητές του UCLA και του Πανεπιστημίου του Νέου Μεξικού, και στην οποία συμμετείχαν- φυσικά- γυναίκες το ιδανικό πέος στην κατηγορία «Μόνιμος Σύντροφος» πρέπει να έχει μήκος 16 εκατοστά και περιφέρειά που δεν ξεπερνά τα 12, με τα χιλιοστά να αυξάνουν ελαφρώς όταν πρόκειται για one night stand.

Τι σημαίνει αυτό;

Αποκωδικοποίησε λίγο το γυναικείο τρόπο σκέψης: Για μία φορά το αντέχει, το βλέπει σαν εμπειρία- «σεξ με έναν πολύ προικισμένο άντρα: done»-. Για παραπάνω όμως, δυσκολεύεται. Η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα επέλεγε λιγότερο «προικισμένους» άντρες ως μόνιμους συντρόφους, πολύ απλά γιατί η σεξουαλική συνεύρεση μαζί τους ήταν πιο άνετη.

Μη βιαστείς να σκεφτείς ότι «οι άτιμες» δεν είναι ικανοποιημένες με τίποτα. Το σεξ είναι πάνω απ’ όλα απόλαυση. Και το γιγάντιο πέος δεν είναι τελικά συνώνυμο αυτής της απόλαυσης. Και όλοι/όλες αντιλαμβανόμαστε το «γιατί».

Μπορεί ο γυναικείος κόλπος να επιδεικνύει υποδειγματική προσαρμοστικότητα στα ποσοτικά δεδομένα του εκάστοτε συντρόφου, ωστόσο από ένα σημείο και μετά- όπου σημείο, βλέπε 20 εκατοστά- θέλοντας και μη θα της προκαλέσει πόνο αν δεν γίνονται όλα με πάρα πολύ απαλές προθέσεις.

Στο section BigDickProblems του Reddit υπάρχουν πάνω από 34.000 «μεγάλοι άντρες» οι οποίοι καταθέτουν το δράμα τους με posts όπως «To πέος μου τραυμάτισε την κοπέλα μου», «Ανασφάλεια για το πέος μου σε σχέση με το βάρος μου», «Δε μου κάνει κανένα προφυλακτικό», «Το πέος μου βγήκε τεράστιο στην οικογενειακή φωτογραφία» κι άλλα τέτοια απεγνωσμένα φανταστικά.

Απελπισμένη 26χρονη: "Τον έχει πραγματικά τεράστιο - Δεν μπορώ"

Απελπισμένη 26χρονη: “Τον έχει πραγματικά τεράστιο – Δεν μπορώ”

Μικρές λύσεις για ένα μεγάλο ζήτημα

Τι κάνει λοιπόν ένας άντρας που διαθέτει ένα μόριο εκτός ορίων; Αρχικά, το λιπαντικό «φίλο» του, ώστε να διευκολύνει την κατάσταση. Δεύτερον, χτυπάει υπερωρίες στη βάρδια των προκαταρκτικών. Τρίτον, αποφεύγει τις στάσεις που η διείσδυση πιάνει τερματικό σταθμό και προσπαθεί να κοντρολάρει την ένταση, ειδικά κατά τη διερευνητική, πρώτη διείσδυση.

Το πρόσωπο της παρτενέρ είναι ο καθρέφτης για ό,τι συμβαίνει τη στιγμή εκείνη. Λυπημένη φατσούλα; Σταματάς. Τρομαγμένη φατσούλα; Επίσης σταματάς. Πονεμένη φατσούλα; Τη ρωτάς αν θέλει να σταματήσεις. Αν όμως η κατάσταση δεν είναι καθόλου ευχάριστη ποτέ και το συγκριτικό πλεονέκτημα έχει μετατραπεί σ’ ένα ξεγυρισμένο «τεράστιο» default, ίσως θα πρέπει να το συμμαζέψει (αστειάκι) και να πάει μαζί του σ’ έναν ουρολόγο/ανδρολόγο για να το συζητήσει περαιτέρω.

Πάντως λύσεις υπάρχουν.

Ποιες στάσεις σου ταιριάζουν ανάλογα με το μέγεθός σου

Πριν πάρεις τη μεζούρα και αρχίσεις να μετράς τα τεχνικά χαρακτηριστικά σου «εκεί κάτω», είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως οι περισσότερες γυναίκες δεν απολαμβάνουν οργασμό με το εμβαδόν. «Ο πιο κοινός οργασμός που βιώνουν, ο κλειτοριδικός, δεν απαιτεί καν διείσδυση πέους στον κόλπο τους», λέει η σεξολόγος Dr Emily Morse.

Στο βιβλίο της «Καυτό Σεξ: Πάνω Από 200 Πράγματα Που Μπορείς Να Δοκιμάσεις Απόψε» αναφέρει ότι το σημείο G σε κάθε γυναίκα φωλιάζει σε μια μικρή περιοχή πέριξ της κλειτορίδας.

«Ακόμη και ένας άνδρας με μικρό πέος δεν έχει λόγο να ανησυχεί για την ευχαρίστηση που μπορεί να προσφέρει σε μια γυναίκα. Απ’ την άλλη, ένας προικισμένος άνδρας, μολονότι κουβαλά τόνους αυτοπεποίθησης, δεν είναι υποχρεωτικό ότι θα φτάσει μια γυναίκα σε οργασμό -πιθανώς να την κάνει να υποφέρει», γράφει η Morse, η οποία θεωρεί ότι το μυστικό βρίσκεται στις σωστές στάσεις που πρέπει να παίρνει ένας άνδρας, ανάλογα με το μήκος του πέους του.

Απελπισμένη 26χρονη: "Τον έχει πραγματικά τεράστιο - Δεν μπορώ"

Απελπισμένη 26χρονη: “Τον έχει πραγματικά τεράστιο – Δεν μπορώ”

Τέσσερις στάσεις που ευνοούν τα μικρότερα πέη

Το παραλλαγμένο ιεραποστολικό

Το κλασικό ιεραποστολικό ενδείκνυται για μεσαία μεγέθη και πάνω, αλλά μπορείς κι εσύ να την κάνεις να δουλέψει σωστά. «Αρκεί να τοποθετήσεις το σώμα σου λίγο πιο ψηλά από εκείνης, φροντίζοντας το πέος σου να διεισδύει υπό γωνία στον κόλπο έτσι ώστε να είναι σε διαρκή επαφή με την κλειτορίδα», συστήνει η Morse.

Το κλασικό doggy

Αρκετά καλή επιλογή, μιας και επιτρέπει βαθύτερη διείσδυση και διαρκή τριβή του σημείου G. «Με το χέρι σου, μπορείς επίσης να κάνεις μασάζ στην κλειτορίδα, διπλασιάζοντας τις πιθανότητες για επίτευξη οργασμού», λέει η σεξολόγος.

Με ανασήκωμα λεκάνης

Με τα πόδια ψηλά στον αέρα και τη λεκάνη της ανοιχτή μπροστά σου, ο ο καθένας μπορεί να παινευτεί για μια διείσδυση αξιώσεων. «Αρκεί να μείνεις κολλημένος επάνω της και να δοκιμάζεις περιστροφικές κινήσεις, ώστε να είσαι σε διαρκή επαφή με το σημείο G», προτείνει η Morse.

Το κορίτσι από πάνω

Σε μια τέτοια θέση καμία γυναίκα δεν θα έχει παράπονο για το μέγεθός σου. Λέει η συγγραφέας: «Ακόμη και ένα πέος με μέγεθος κάτω του μέσου όρου μπορεί να προκαλέσει πολλαπλούς οργασμούς, καθώς όλο το παιχνίδι παίζεται από την ίδια τη γυναίκα και το βάρος του σώματός της επιτρέπει τη μέγιστη διείσδυση που μπορείς να πετύχεις».

Τέσσερις στάσεις για προικισμένους με μεγάλα πέη

Σημείωση: Ο γυναικείος κόλπος θέλει λίγο χρόνο για να προετοιμαστεί για ένα θεόρατο πέος. «Προσπάθησε να τη φέρεις σε έναν πρώτο οργασμό με τα δάχτυλα ή τη γλώσσα σου και μετά προχώρα μέσα της με προσεκτικές κινήσεις», συμβουλεύει η γιατρός, προσθέτοντας πως, για λιγότερο επίπονες διεισδύσεις εφοδιαστείτε και με λιπαντικό.

Το κορίτσι από πάνω

Δώσε της την ευκαιρία να ελέγχει μόνη της το βάθος μέχρι το οποίο θα βρεθεί το πέος σου μέσα στον κόλπο της. «Για παν ενδεχόμενο, βάστα και μια κόντρα με τα χέρια σου στη λεκάνη της, σε περίπτωση που η γυναίκα αφεθεί στην απόλαυση που της χαρίζεις. Μπορεί να πονέσει πολύ», συστήνει η σεξολόγος.

Η πλάγια διείσδυση

«Τοποθετημένη σε μια πλάγια θέση, η λεκάνη της γυναίκας έχει τη δυνατότητα να επιτρέψει μεγαλύτερη διείσδυση στον κόλπο της», λέει η Morse. «Ένα άλλο πλεονέκτημα γι’ αυτήν, είναι το γεγονός ότι ο πάνω γοφός της θα εμποδίζει το πέος σου να εισέλθει ολόκληρο μέσα της, μιας και θα εμποδίζει τη δική σου λεκάνη να φτάσει ως το τέρμα», προσθέτει.

Το ίδιο αποτελεσματική -για τους ίδιους λόγους- είναι και η οπίσθια διείσδυση με το σώμα της γερμένο στα πλάγια.

Στα όρθια

Ίσως η πιο αποτελεσματική στάση για σένα -κανείς άνδρας με μικρό πέος δεν μπορεί να φτάσει τόσο ψηλά και ταυτόχρονα βαθιά, ιδίως αν η κοπέλα σου διαθέτει και ένα ζευγάρι ψηλά πόδια. «Απλά, φρόντισε να ακουμπάς την πλάτη σου σε τοίχο για να διατηρήσεις την ισορροπία σου και κοίταξε να έχεις ένα καλά γυμνασμένο μυϊκό σύστημα», λέει η γιατρός.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Είμαι σίγουρος ότι μετά τα σαράντα θα ψάχνει για μεγάλα “ψάρια” και κανένα πάρτι με το γνωστό οινοπνευματώδες δηλ. ούζο.

  2. Κατά το μήκος ή κατά το πλάτος??
    Ότι κι αν είναι, είναι αδιάφορο πλέον γιατί ρετάρει άσχημα παίρνοντας μπροστά όποτε θέλει!!😁

Leave a Response