Σοκ με τον Μάκη Βορίδη τώρα στον ΑΝΤ1. «Οι Αλβανοί…» Θα τον σιχαθείς!

Κοινοποίηση:
bori_252863_159920_type13262

Και αυτά τα λέει ένας τύπος της πολιτικής που κάποτε αποκαλούσε τον εαυτό του εθνικιστή.

Αντιμετωπίζουμε μεγάλα προβλήματα στην πρωτογενή παραγωγή που έχουν σχέση με την Ελληνική γη, κυρίως γιατί τα σύνορα με την Αλβανία είναι κλειστά και δεν μπορούν να έρθουν εδώ οι Αλβανοί εργαζόμενοι.

Αυτά ανέφερε ο Μάκης Βορίδης.

Την Δευτέρα το πρωί να διαβάσει την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ, θα του πούμε πως μπορεί να λύσει το πρόβλημα.

Άκου λέει οι δεν μπορούν να έρθουν οι Αλβανοί…

Δείτε τα θέματα του ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Σαββατοκύριακου ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

34 Σχόλια

  1. Ολο το χρονο περιμενει ο αλλος ποτε θα μαζεψει ελιες να λυσει το προβλημα του..ο Ελληνας. Εκει μας καταντησανε αυτο εχω να αναφερω. Με χρυσα κουταλια και χαρτι τουαλετα ποτισμενο με τρουφα επρεπε να ζουμε.

  2. Ο Λημνιός λέει μαλακες περί 40ευρω και βλέπει σωτήρες αλβανούς. Ένα αρχιδη τους δίνει γιαυτό τους πενευει. Ξέρουμε πως δουλεύουν οι Αλβανοί από τότε που ήρθαν σπάνε μεροκάματα και τους αγαπάνε οι εργοδότες σας ευχωμε τα εγγόνια σας να είναι Αλβανοί ξεφτυλες.

  3. οι αλβανοι που ερχονται για δουλια σας πειραξε .ΟΙ αλλοι που ερχοντα να μας γ””””’,τους κραταμε μονο για αναπαραγωγη και τος πληρωνουμε .ΗΡΕΜΑ ΥΠΕΡΠΑΤΙΩΤΗ ΧΙΕ.Απο αυτες τις μα…..ηρθαν τσιπρας ,βελοπουλος….

  4. Αυτό που είπε ο Τ είναι η λύσις.
    Χρειάζεται όμως και πολιτική βούλησι και τα ανάλογα νομοθετικά μέτρα καθολικής ισχύος..
    Και πρωτίστως σοφός και δίκαιος πατριώτης νομοθέτης,
    και όχι καιροσκόπος παρτάκιας και συντροφάκιας δημοκράτης
    και οι εκτός άλλοι γαμηθήτωσαν και πνιγήτωσαν.

  5. Ολοι εσείς που τον κατακρίνετε γι αυτή τη δήλωση, αμφιβάλω αν έχετε δουλέψει έστω και μια μέρα στα χωράφια..
    Εχω πελάτες που όταν έρχεται η ώρα να μαζεψουν τις ελιές τους, παρακαλάνε τα ελληνόπουλα να πάνε για μεροκάματο και το μόνο που ακούνε, είναι ¨εμείς δε δουλεύουμε για 40 ευρώ¨.
    Κάθονται στα καφενεία και τρώνε τη σύνταξη του παππού και της γιαγιάς..
    Αν δεν ήταν και οι αλβανοί να τις μαζέψουν θα σάπιζαν στο χώμα.
    Απλά θα πρέπει η πολιτεία μόλις τελειώσουν τη δουλειά για την οποία ήρθαν, να τους αναγκάζει να γυρίζουν πίσω.

    1. Οταν τελειώνουν τα μεροκάματα μετά πάνε και κλέβουν όσες είναι παρατημένες και βγάζουν λάδι το οποίο πουλάνε στην Αλβανία.

  6. ΟΧΙ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΥΜΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΣΑΝ ΑΡΑΠΗΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΥΡΟΝΟΜΑΙ ΨΥΧΟΥΛΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΟΤΙ ΒΡΩ ΜΠΡΟΣΤΑΜΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΡΑΩ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ΚΑΤΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΟΜΑΤΟΣΕΡΒΙΕΤΕΣ

  7. Έτσι ! Οι Ελληναράδες για να δουλέψουν εποχιακά θέλουνε μεροκάματο 150 ευρώ… πιο πολλά από έναν πυρηνικό φυσικό , τα σούργελα…

    1. Τι μπουρδεςλες,μεροκάματο φετος για μαζεμα ελιας ηταν 40 με 45 Ευρώ και οι περισσότεροι ήταν Έλληνες και ελληνίδες που τις μαζευαν ,καποιο αλβανοι το θεωρούσαν μικρό μετοκαματο

      1. Κοπριτη ανώνυμε είναι πολλά τα 30 ευρώ μεροκαματο;Αλλά εσύ θες τους Πακιστανούς με 15 ευρώ την ημέρα.Τέτοιοι είστε όλοι εσείς οι ψευτουπερασπιστες των λαθρομεταναστών.

  8. Έχω επιχείρηση στον πρωτογενή τομέα δίνω 2 με 3 μεροκάματα τον μήνα, περίπου στα 10 ευρώ την ώρα έλληνας δεν έρχεται με τίποτα να τους παρακαλάς τα Αλβανά με περνούν τηλ.ποτε θα είναι για μεροκάματο να έρθουν αυτοί ήμαστε

    1. Αλήθεια τωρα;άκου λοιπόν για να μαθαίνεις,κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Πάτρα δίνει την ώρα 3,30ευρω χωρίς ασφάλεια και όχι για οκτάωρο,τρεις με τέσσερις ώρες την ημέρα και για τις μέρες που υπάρχει κίνηση και πάντα μπορει να πάει μέχρι τις μια και βαλε γιατι εκτοςαπο κουζίνα πρέπει να καθαρίσει και το μαγαζί βέβαια δεν του μένει κοπέλα πάνω από μήνα αλλά αυτός την δουλειά του την κάνει,εννοείται ότι καμμία Αλβανίδα δεν πάει,επίσης ξέρεις κάποιες εσωτερικές Ουκρανες,βουλγαρες και δεν συμαζευεται πως διαπραγματεύονται τον μισθό τους;ξερεις τι απαιτησεις εχουν; ασε λοιποντην καραμέλα με τους τεμπέληδες ελληνες

  9. Μη σωσει και γυρισουν πισω και το καλυτερο θα ηταν να φυγουν και οι υπολοιποι να ξεβρωμισει η χωρα!!!!!!! Δεν εχουμε αναγκη να ακουμε κανεναν ξεπουλημενο Βοριδη!!!!!!!! Οσο για τους αγροτες, οταν επαιρναν τις επιδοτησεις απο την ΕΕ, αντι να ριξουν τα χρηματα στις επιχειρησεις τους, τα ετρωγαν στα ρωσιδαδικα και ο μηνας ειχε εννια, τωρα ηρθε η εποχη των ισχνων αγελαδων και ο κοπανιστος αερας ειναι μπολικος!!!!!!!!!

    1. Δεν έχεις άδικο τώρα πού το σκέφτομαι

  10. Αι στα τσακίδια και εσύ και η βρωμοφάρα που υποστηρίζεις κοπρίτη.

  11. Οι άνεργοι να παίρνουν εντολή από τον ΟΑΕΔ να δουλεύουν στα χωράφια. Όποιος δεν δέχεται να του κόβεται το επίδομα. Καναπές τέλος.
    Υ.Γ. Και εγώ σε δύσκολες περιόδους έχω δουλέψει ως αγρότης.

    1. Άντε ρε θα μας πεις κ που θα δουλέψουμε…

    2. @, τ, Sxoliastis, Eystathios Apostolopoulos, Αφήστε μας με τη νεοφιλελεύθερη προπαγάνδα σας!!!

    3. *διόρθωση @, τ, Sxoliastis, Εκάτη, Αφήστε μας με τη νεοφιλελεύθερη προπαγάνδα σας!!!

  12. Ο καποτε ακροδεξιός με το τσεκούρι στο χερι ….που φίλησε μασονικες ποδιτσες ζητώντας συγνωμη….μπροστα σε μια υπουργική θεση πάτησε ο ξευτιλας την ιδεολογία του!!!
    ΦΤΟΥ σου ξευτίλα προδοτη !!!
    Τελικα μονο ΑΛΛΑ μονο ο στεφανος Χίος ειναι ανένδοτος στις απόψεις του!!!!
    Γεια Στέφανε ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ !!!,!
    Σε αγαπάμε πολυ και ειμαστε σίγουροι οτι δεν θα μας πουλήσεις ποτε!!,!!

    1. Εγω βαζω τη σιγουρια μου καλυτερα στον Χριστο πατριωωτ

  13. Μην σας πειράζει η αλήθεια, δεν λέει ψέματα ο Βορίδης,αδειάσαν απο Έλληνες τα χωριά μας. Φταίει όμως το κράτος που φορολογεί τους φτωχούς Έλληνες αγρότες αλλά και η ΕΕ που δίνει επιδοτήσεις στους Τσιφλικάδες.
    Πρίν τη μεταπολίτευση οι Έλληνες αγρότες και μικροπαραγωγοί δεν πλερώνανε καθόλου φόρους, δεν ήταν υποχρεωμένοι να πέρνουν άδειες για να φτιάξουν ενα μαντρί, ενα κοτέτσι,ή για να αλλάξουν την σκεπή του σπιτιού τους, δέν πέρναν άδειες για να που πουλήσουν τα κηπευτικά ή τα ζώα τους.

    1. Σωστός. Βρείτε Έλληνα να πάει να μαζέψει ελιές, πορτοκάλια, λεμόνια, φράουλες κλπ αγροτικά προϊόντα. Αν βρείτε θα εργαστεί μια ημέρα και θα φύγει τρέχοντας.

    2. Όχι φίλε. Τα χωριά δεν άδειασαν από Έλληνες.
      Τα άδειασαν οι ξεφτυλισμενοι οι πολιτικάντηδες ακολουθώντας τις οδηγίες της τότε ΕΟΚ κ μετέπειτα Ε.Ε.. Ακολουθώντας τα ποσοστα που μας έδιναν οι Ευρωπαίοι για το τι ποσοστό θα εργάζεται στον αγροτικό τομεα… Αυτοί άδειασαν τα χωριά χωρίς να λάβουν ούτε μισό μέτρο να το αποτρέψουν…. Συν τοις άλλοις λειτουργώντας μικροπολιτικα, για τα ψηφαλακια κοινως, άνοιξαν από τα πιο απίθανα ΤΕΙ, χωρίς να θέλω να μειώσω τα ιδρύματα τεχνολογικής εκπαίδευσης επ ουδενί, στα πιο απίθανα μέρη….και φυσικά, μην τολμήσει κανείς να πει το αντίθετο, πέρναγαν ακόμη και με βαθμολογία τρία κ τέσσερα κ πέντε…. φυσικά όταν σε κάποιον δίνεται μια τέτοια ευκαιρία αντί να έχει τα πρόβατα του πατέρα του η να φοιτήσει σε ΤΕΙ (κοινώς να την κοπανησει απ’ το χωριό) ως ειδικός αναπαραγωγής της σκουληκομυγας…. και να γίνει επιστήμων … θα προτιμήσει το δεύτερο και οι γονείς θα καμαρώνουν φυσικα.
      Η συνέχεια είναι γνωστή….ποιος θα γυρίσει στο χωριό, με δίπλωμα στο χέρι??? Έστω κι αν δεν υπάρχει ο τομέας που έχει φοιτήσει στην Ελλάδα η είναι στα σπάργανα …. Έτσι λοιπόν συνωστίζονται στα οποία μεγάλα αστικά κέντρα αφού κάνουν κ την επιδοτούμενη πρακτική τους δίχως όμως να μπορούν να βρουν δουλειά…εεε βρίσκουν κάνα γκόμενο η καμία γκόμενα αντίστοιχως κ παντρεύονται ,και…. γίνονται κάτοικοι αστικών κέντρων….αυτό συμβαίνει εν πολλοίς….Το χωριό τα πρόβατα κ τα χωράφια είναι για τους πατακατιανους τους ηλίθιους και τους ” βλάχους “….κατά τους εκλεπτυσμένους πλέον κατοίκους των πολεων… Αυτό βεβαίως είναι αποτέλεσμα της προπαγάνδας διαφόρων μέσων ενημέρωσης ανθρώπων του τύπου κλπ δούλεψαν εξαιρετικά κι έχουν κι αυτοί μεγάλο επίσης μέρος της ευθύνης… Έτσι έχουν τα πράγματα στην Ελλάδα…

  14. Εδώ ο κόσμος πεθαίνει και ο Βοριδης νοιάζετε για τους Αλβανούς και είναι στην κυβέρνηση.Μήπως πρέπει να τον στεελουμε αυτόν και ομοιους του στην αλβανια? Δεν βλέπει ο μασκαράς χιλιάδες ανεργα Ελληνοπουλα. Για τους Αλβανούς νοιάστηκε. Αι στο διάβολο!!!!!!

  15. “”” κυρίως γιατί τα σύνορα με την Αλβανία είναι κλειστά και δεν μπορούν να έρθουν εδώ οι Αλβανοί εργαζόμενοι.””” Και να μεινουν κλειστα. Και οι ανεργοι, ανιδικευτοι η ειδικευμενοι ελληνες?? η οι ελληνες ειναι ανωτερου Θεου και μονο με δουλειες διοικησης, γραφειου κοκ ασχολουντε?? ακριβως οπως οι γερμανοι ανεργοι. τελεικα ειστε πιο γερμανοι απο τους γερμανους.

  16. ας πάρει Πακιστάν να του κουρεψουν το γκαζόν και τη γυναίκ@

Comments are closed.