Ήρωας ή πιόνι της Νέας Τάξης, ο “εκλεκτός του Αμερικανού Πάϊατ” ; Ώρα Ελλάδος 18:00, στο μικρόφωνο ο καθηγητής Tσιόδρας. Η σύζυγος Μίνα, κόρη πρωτοσύγγελου κολασμένου δεσπότη, τα 7 παιδιά και το βαθιά “κρυμμένο μυστικό” του βυζαντινού πρωτοψάλτη με τα χίλια πρόσωπα

Κοινοποίηση:
1.indd

teaser28-3

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό του Σαββατοκύριακου, 28-3-2020, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών- μέρες της Μεγάλης Εθνικής Εορτής του 1821 που θέλουν να  ξεχάσουμε- και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας αυτοχρηματοδοτούμενης  ελληνικής εφημερίδος  που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», δεν ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό μηχανισμό, δεν τα παίρνει από κανέναν κι έσπασε το καρτέλ της ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού κατεστημένου, επί 5 συνεχή χρόνια. Με κόστος αλλά πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή και οι βρωμιάρηδες του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους «καινούργιους». Πάντα απέναντι στην εξουσία και σε κάθε κατασταλτική κρατική αρχή, διαφθοράς και ψέματος εις βάρος του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος.

  -Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με την ίδια σταθερή τιμή των 0.80 ευρώ αλλά και με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015 , με μια αποφασισμένη ομάδα δημοσιογράφων που υπηρετούν την αλήθεια του Λαού.
Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα
-εθνικό είναι ότι είναι αληθινό
–αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού

-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος.

Κανένας δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού.

Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται.

Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες πατριώτες. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες.

Banner supermarket megalo

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ , τις επαγγελματικές αλητείες αλλά και τη νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

24_sport.indd

Teaser Εφημερίδας “Μακελειό” για Σαββατοκύριακο 28 & 29-03-2020 from Makeleio WebTV on Vimeo.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Γνωστος μασωνος στη στοα αθηνων. Οι χριστιανοι μασωνοι επιτρεπεται να εκκλησιαζονται και ολα τα μυστηρια εκτος της εξομολογησης.

  2. Α ρε Στάλιν που θέλετε εδώ μέσα. Και Πολ-Ποτ μαζί με διαπαιδαγώγηση σε λατομεία και βόθρους

  3. Ο/Η Ο ΣΑΤΑΝΆΣ ΚΑΤΟΙΚΕΊ ΜΈΣΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΊΕΣ. Ο ΘΕΌΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΈΦΤΙΑΞΕ ΟΛΑ, ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΣΠΊΤΙ ΣΤΗ ΓΗ λέει:

    Αυτή, η γυναίκα του, είναι χειρότερη απ’ αυτόν.

  4. Κανε Στέφανε εκπομπή να μας ενημερώσεις γιατι μονο απο σενα μαθαίνουμε αλήθειες.
    ΥΓ
    Μην ξεχνας και το 5λεπτο

  5. Στεφανε εισαι ο μονος πατριωτης που τους ξεβρακωνεις ,ακου 11 εκατομυρια διαφυμιση σε εποχες δυσκολες και μετα ζηταμε δανεικα για να πληρωνει ο φτωχος τις δοσεις επιστροφης με περικοπες.

  6. Σπύρος Παπαδόπουλος μαοϊκός του ΕΚΚΕ, σαν τους αφους Μικρούτσικους, Στέλιο Κούλογλου,Θαναση Τσουκάτο,Πέτρο Τατούλη, Σεμίνα Διγενή κλπ.

  7. Αυτοί που θέλουν να σε ανεβάσουν ,σου το φτιάχνουν το βιογραφικό! Με αντάλλαγμα βέβαια να είσαι υπάκουο όργανό τους!

  8. Και μασσονος και πολυ καλος ηθοποιος ειναι μεχρι στιν εκκκλησια πηγε μαζι με καμερες εψαλε παντα οnn camera για να μας διξει τη καλος χριστιανος το υπαλληλακι της παγκοσμιοποιησης

  9. Γιατί ζητούν οι ελεύθεροι επαγγελματίες επιστήμονες, (γιατροί, δικηγόροι, οδοντίατροι, αρχιτέκτονες, μηχανικοί κτλ) το επίδομα των 800 ευρώ; Πριν τον κορονοϊό, σας έδινε κανείς απόδειξη;; Μάλιστα οι περισσότεροι δήλωναν ως εισόδημα κάτω των 12000 ετησίως, για να μη πληρώνουν ούτε φόρους!
    Τώρα τι θέλουν;; Μας περνούν για κορόιδα;

    1. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ.
      ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΥΡΙΖΑ

  10. Ο Τεκτονισμος επιτρεπει στους Χριστιανους τεκτονες να συμμετεχουν σε ολα τα μυστηρια της Εκκλησιας πλην αυτου της Ιερας εξομολογησεως!
    Ο πρωην Πατριαρχης Ιεροσολυμων Ειρηναιος τη πατησε απο τεκτονα λογιστη.Ο Εφραιμ του Βατοπαιδιου απο λογιστη και παρα πολλοι αλλοι των οποιων τα σκανδαλα δεν ειδαν το φως της δημοσιοτητας.Ισως οι Αρχιερεις πρεπει να βαλουν εκ νεου κατω απο μικροσκοπιο το τελειο βιογραφικο αυτου του ανθρωπου.Οι καιροι ειναι πονηροι κ τα λαθη ανεπανορθωτα.
    Μακαρι ο ανθρωπος να ειναι αψεγαδιαστος κι εγω σχιζοφρενης συνωμοσιολογα.

    1. Φίλη Δέσπω, ο τεκτονισμός δεν έχει καμμία σχέση με τον Χριστιανισμό. Οι μασσώνοι δεν παραδέχονται τον Χριστό ως Θεό, αλλα μόνον ως μεγάλο φιλόσοφο.
      Το ότι κάποιοι από αυτούς μπορεί να πάνε και στην Εκκλησία, το κάνουν για να μας κοροϊδέψουν! Είναι λύκοι με ένδυμα προβάτου!

  11. Η Όλγα Τρέμη, η κνίτησα από τις ουρσουλίνες στην ταράτσα της Νομικής το Φεβ του ΄73 μαζί με τον τότε εραστή της Νίκο Μπίστη. Στην συντριπτική τους πλειοψηφία κουμούνια, Λαφαζάνης, Δαμανάκη κλπ., αλλά και μεγαλοαστοί σαν τον Γιώργο Βερνίκο τον κόττερα, τον Κων. Αλαβάνο, αδελφός του Αλέκου, ο γυιός του Γιάννη Χαραλαμπόπουλου, Γεώργιος Ερνέστος,ο Δημ.Κούρκουλας,ο πατέρας του τότε υφυπ. Παιδείας.
    Η Σία Κοσιώνη επί δεκαετία σύζυγος του δημοσιογράφου Μιχάλη Λεάνη,υπ. βουλευτή του ΚΚΕ.
    Τώρα με Κ.Μπακογιάννη μετά το διαζύγιο του με την Κάλλια Καμπουρίδου,λόγω του εξωγαμου με το στέλεχος της ΝΔ Μαίης Ζαννή.

  12. Ενας ρε παιδια να μου εξηγησει γιατι θα τρελαθω,πως με 7 παιδια εφτιαξε 29 σελιδες βιογραφικο;
    Φορουσε ωτοασπιδες οταν τα μωρα του εκλαιγαν;Δεν τα πηγε ποτε βολτα με τα καροτσια;

    1. όταν εσύ έβλεπες Μανεγάκη με τις ώρες αυτός διάβαζε.

  13. ρε στεφανε χίε ….αν ο τσιόρδας ειναι πιόνι …
    η ποντικομούρα σακελλαροπούλου που τα εβγαζε ολα ΝΟΜΙΜΑ στο ΣΤΕ…μνημόνια-κόψιμο 13ης σύνταξης κλπ κλπ κλπ κλπ ,αυτή τι ειναι ?????

    1. ΟΛΟΙ ΤΑ ΕΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ

  14. ΜΑΣΣΟΝΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΛΑΝ ΣΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ

  15. ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ =2573=ΛΟΓΕΙΟΝ ΤΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ….=ΟΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ=Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ=Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ

  16. τι λεει η αριθμοσοφια.Οσες λεξεις εχουν ιδιο αθροισμα ειναι ταυτοσημες μεταξυ τους. Δηλαδη απολυτα ισες. ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ=2573=ΟΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ=ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ=ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ=ΡΟΜΠΟΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ=Η ΠΑΘΗΣΙΣ ΤΟΥ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ=ΟΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ=Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΤΡΕΛΛΑΣ=Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ=ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΘΗΡΙΟΥ ΧΞΣ

Comments are closed.