Σοκ για 21χρονη: Πήρε καφέ από αεροδρόμιο γεμάτο… έντομα – Βρέθηκε στην εντατική

Κοινοποίηση:
Sok-gia-

Η νεαρή γυναίκα έπαθε αναφυλακτικό σοκ, το πρόσωπό της άρχισε να πρήζεται και ο λαιμός της να κλείνει

Μια γυναίκα κόντεψε να πεθάνει, καθώς ήπιε καφέ από αυτόματο πωλητή αεροδρομίου γεμάτο έντομα.

Πρόκειται για μία 21χρονη γυναίκα, η οποία εργάζεται σε αεροπορική εταιρεία. Αφού ήπιε τον καφέ της, τον οποίο αγόρασε στο αεροδρόμιο Son Sant Joan κοντά στην πόλη Πάλμα της Μαγιόρκα, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ο ισπανικός ειδησεογραφικός ιστότοπος Ultima Hora ανέφερε ότι η γυναίκα πήρε μια γουλιά και είπε ότι είχε άσχημη γεύση. Στη συνέχεια, άνοιξε το καπάκι και παρατήρησε πως ο καφές ήταν γεμάτος με έντομα.

Η νεαρή γυναίκα έπαθε αναφυλακτικό σοκ, το πρόσωπό της άρχισε να πρήζεται και ο λαιμός της να κλείνει. Είχε επίσης σημεία πρηξίματος στο δέρμα της. Της χορηγήθηκε αδρεναλίνη από τις υγειονομικές υπηρεσίες του αεροδρομίου, πριν περάσει 36 ώρες στη ΜΕΘ. Τελικά, η ίδια πήρε εξιτήριο την Τετάρτη, 24 Απριλίου.

Υπεβλήθη μήνυση κατά του αεροδρομίου

Τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η οικογένεια της γυναίκας έχει πλέον υποβάλει καταγγελία κατά του αεροδρομίου. Ισχυρίζονται ότι η παρουσία ζωυφίων στο δοχείο του καφέ αποτελεί πιθανό έγκλημα κατά της δημόσιας υγείας. Υποστηρίζουν επίσης ότι το μηχάνημα ήταν κακοσυντηρημένο, γεγονός που εγκυμονούσε σχετικούς κινδύνους.

Οι επιβάτες μιας πτήσης της AirTransat από το αεροδρόμιο Gatwick τον Ιούλιο του 2019 έζησαν επίσης έναν εφιάλτη με έντομα, όταν αυτά άρχισαν να πέφτουν από το ταβάνι του αεροσκάφους πριν από την απογείωση. Τα σοκαριστικά πλάνα από το αεροπλάνο της καναδικής AirTransat δείχνουν υπαλλήλους της υπηρεσίας καταπολέμησης παρασίτων να ψεκάζουν τα καθίσματα με φυτοφάρμακο. Το περιστατικό είχε ως αποτέλεσμα η πτήση για το Βανκούβερ να καθυστερήσει για 24 ώρες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

Leave a Response