Σοκάρει το ιατρικό ανακοινωθέν για την τραγωδία στα Γλυκά Νερά: «Το βρέφος έφερε σε όλο τον κορμό αιματηρές εκδορές»

Κοινοποίηση:
rottweiller

Ανατριχιαστικό είναι το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης για την κατάσταση που βρισκόταν το μόλις δύο μηνών βρέφος που δέχθηκε φονική επίθεση από ροτβάιλερ, όταν έφθασε στα ιατρεία του νοσοκομείου.

Συγκεκριμένα, στο ανακοινωθέν αναφέρεται ότι «σήμερα το πρωί στις 09.40 πμ, βρέφος θήλυ 2 μηνών, μεταφέρθηκε νεκρό στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου μας από τη μητέρα του. Κατά την αντικειμενική εξέταση δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Έφερε σε όλο τον κορμό αιματηρές εκδορές και εκχυμώσεις».

Παράλληλα, επισημαίνεται ότι «αμέσως μετά την εισαγωγή του στα Εξωτερικά Ιατρεία έγινε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών χωρίς αποτέλεσμα. Η μητέρα υποστήριξε ότι ο σκύλος του σπιτιού επιτέθηκε στο βρέφος. Η σωρός μεταφέρεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 35χρονη μητέρα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ενώ τής παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς ψυχολόγους της ΕΛΑΣ. Πάντως, ήδη σχηματίστηκε δικογραφία για την υπόθεση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. δεν συλλάβανε την μάνα του που τον είχε αμολυτό και έκαιγε τα μαγζιά του κόσμου

Comments are closed.