ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ ΒΡΕΦΟΣ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: “ΕΣΚΙΣΕ ΤΗΝ ΣΙΤΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ” – ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ – ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ; (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    glika-nera-tragodia-epithesi-rotvailer

    Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου ενός βρέφους μόλις δύο μηνών από δαγκωματιές ροτβάιλερ μέσα στο σπίτι της οικογένειας στα Γλυκά Νερά. Οι αστυνομικοί διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το μόλις δύο μηνών βρέφος έχασε τη ζωή του.

    epithesi-rotvailer-se-vrefos-sta-glyka-nera

    Σύμφωνα με την ίδια, το πρωί ο σύζυγός της είχε φύγει για τη δουλειά του, η ίδια ήταν στο μπάνιο και καθάριζε και το βρέφος βρισκόταν στο σαλόνι. Το ροτβάιλερ ήταν στο μπαλκόνι και ξαφνικά έσκισε τη σίτα της πόρτας, εισέβαλε στο σπίτι και άρπαξε το μωρό. Όταν η μητέρα βγήκε από το μπάνιο, ήταν ήδη αργά. Οι γιατροί, που λίγο αργότερα εξέτασαν το μωρό στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, διέγνωσαν ακόμα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο δύο μηνών κοριτσάκι από τα χτυπήματα σε τοίχους και έπιπλα.

    skilos

    4895068 4895072

    4895020

    Οι μαρτυρίες των γειτόνων 

    Σύμφωνα με τις καταθέσεις που έδωσαν οι γείτονες στην Αστυνομία, το σκυλί ήταν συνήθως στο μπαλκόνι του σπιτιού, καθώς φαινόταν άγριο και επιθετικό. Όπως ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής, δεν άκουσαν το βρέφος να κλαίει αλλά το μόνο που είδαν ήταν αίματα και την 35χρονη να τρέχει με το παιδί στα χέρια.

    Το μωρό μετέφερε στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης η μητέρα του λίγο πριν από τις 10:00, όπου οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατό του. Το μωρό έφερε δαγκωματιές στο πρόσωπο του και στο λαιμό του.

    Το ιατρικό ανακοινωθέν

    To Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης εξέδωσε ιατρικό ανακοινωθέν, στο οποίο αναφέρεται πως το βρέφος που δέχτηκε επίθεση από το ροτβάιλερ της οικογένειάς του, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα, δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, ενώ δεν έφερε αποτέλεσμα η καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών που ακολούθησε.

    Συγκεκριμένα, στο ανακοινωθέν αναφέρεται ότι «σήμερα το πρωί στις 09.40 πμ, βρέφος θήλυ 2 μηνών, μεταφέρθηκε νεκρό στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου μας από τη μητέρα του. Κατά την αντικειμενική εξέταση δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Έφερε σε όλο τον κορμό αιματηρές εκδορές και εκχυμώσεις».

    Παράλληλα, επισημαίνεται ότι «αμέσως μετά την εισαγωγή του στα Εξωτερικά Ιατρεία έγινε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών χωρίς αποτέλεσμα. Η μητέρα υποστήριξε ότι ο σκύλος του σπιτιού επιτέθηκε στο βρέφος. Η σωρός μεταφέρεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία».

    Η μητέρα του βρέφους φέρεται να είπε στους γιατρούς του νοσοκομείου ότι ο σκύλος ήταν ράτσας ροτβάιλερ κι άνηκε στην οικογένεια. Το σκυλί βρισκόταν συνήθως στο μπαλκόνι, σύμφωνα με τους γείτονες. Οι γονείς και η γιαγιά του βρέφους προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Παιανίας και κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από αμέλεια και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

    Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες με προφορική εντολή εισαγγελέα η μητέρα του βρέφους αφέθηκε ελεύθερη, ωστόσο, παραμένει υπό παρακολούθηση από ψυχολόγο γιατί βρίσκεται σε πολυ άσχημη κατάσταση. Όσον αφορά στο σκυλί θα παραμείνει στη φιλοζωική και θα κρίνει ο Εισαγγελεας αν θα παραμείνει εκεί η θα γίνει ευθανασία.

    Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το ροτβάιλερ:4894963_1.jpg4894962_1.jpg

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    44 Σχόλια

    1. kala re pedia sas akouo toso kero lete lete alla den kserete ti lete…afu lete oti fteei o skilos k lete na thanatothei gt den lete k to allo oti tosa pedia k genikos anrthopoi exun skotosei k exun basanasei skilia kai gates..autoi ti pathenune apto nomo?afu prepei na thanatothei o skilos otan skotonei kapion anrthopo as thanatonete k o anrthopos otan skotonei kapio zoo loipon..eksalou to zoo einai zoo den exei oute mialo ooute logiki oute bebea kai epignosi eno o anrthopos pou tha basanasei ena zoo exei k logiki k epignosi tou ti kanei..loipon afiste tis eksipnades to zoo pote de fteei dioti den ginete na fteei

    2. Στεναχωρήθηκα αφάνταστα για το μωρό, αλλά για να είμαι ειλικρινής και το σκυλί θύμα μιας κατάστασης είναι ρε παιδιά. Ένα σκυλί παραμελημένο, απομονωμένο σε ένα μικρό μπαλκόνι χωρίς βόλτα, χωρίς παιχνίδι, χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο και κοινωνικοποίηση. Ένα ζώο μέσα στο σπίτι είναι μεγάλη ευθύνη, πρέπει να του φερόμαστε σαν ισότιμο μέλος της οικογένειας κι όχι να το παραμελούμε και να το έχουμε μόνο για σεκιούριτι. Δε θέλω να κρίνω, αλλά αυτό το συμπέρασμα βγαίνει από τα μέχρι τώρα δεδομένα. Αν δεν μπορείς να παρέχεις σε ένα κατοικίδιο ευζωία, μην το παίρνεις καν, γιατί δεν ξέρεις πως θα καταλήξει.

    3. Δεν είναι σωστό να κρίνουμε τους γονείς για το κακό πού τους βρήκε

      οι άνθρωποι μπορεί να είχαν εκπαιδεύσει το ζώο είχαν και άλλα παιδιά που σημαίνει είχε μεγαλώσει με παιδιά
      Είναι η ράτσα του ζώου είναι σκυλιά φύλακες και στατιστικά από τις επιθέσεις που έχουν καταγραφεί φαίνεται ότι δεν είναι για κλειστούς χώρους
      προφανώς για να το βγάλουν έξω θα είχε δείξει σημάδια επιθετικότητας και αλλαγή συμπεριφοράς

    4. ΒΑΛΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΉΤΗ ΤΟΥ ΣΚΥΛΙΟΎ. ΜΕΓΑΛΟ ΈΓΚΛΗΜΆ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΘΡΩΠΟ. ΠΑΠΠΟΎΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΑΤΕ

    5. Ο σκύλος θέλει επανεκπαίδευση. Κρίμα το μωρό. Οι ιδιοκτήτες να δώσουν εξηγήσεις.Τα υπόλοιπα είναι φανφάρες.

    6. Και πάλι τράβηγμα των πίσω ποδιών του σκύλου για να αφήσει το δάγκωμα σε περίπτωση επίθεσης , τίποτε άλλο δεν είναι αμμεσα, εφικτό,ο δικός μου σκύλος έσωσε τη ζωή του μωρού μου από δάγκωμα φιδιού…εμείς πρέπει να προσέχουμε σα νοήμονα όντα λοιπον

    7. Μεγάλο και επιθετικό σκυλί περιορισμένο στο μπαλκόνι, σε σπίτι με καινούργιο μωρό…
      Συνταγή θανάτου.
      Υπεύθυνοι ξεκάθαρα οι γονείς. Έχουν όμως διαβάζω και άλλα παιδάκια, οπότε με διάκριση η όποια ποινή. ‘Αλλωστε όποια ποινή και να επιβάλεις, θα είναι κατώτερη από τις τύψεις ενός γονιού που με το λάθος του σκότωσε το παιδί του και θα τον βασανίζουν για όσο ζεί.
      Για το σκυλί (το οποίο δεν φταίει) δυστυχώς ευθανασία. Δοκίμασε αίμα ανθρώπου. Δεν αναστρέφεται αυτό με καμία εκπαίδευση. Όποιος το λυπηθεί, είναι σαν να σχεδιάζει νέο φόνο.
      Η ανθρώπινη βλακεία ξανά στο μεγαλείο της, βασανίζει κόσμο και κοσμάκη.
      Το κράτος μας, δεν παρέχει επαρκή ασφάλεια και ο κόσμος στρέφεται σε διάφορες λύσεις. Μία εξ αυτών τα σκυλιά.
      Πρέπει επιτακτικά πλέον να μπεί τάξη με νόμο για το τί μεγέθους και τί είδους ζώα μπορούν να υπάρχουν σε διαμερίσματα. Να εισακουστούν και οι κτηνίατροι επι τέλους, για το πόσα είναι τα ελάχιστα μ2 που πρέπει να διατεθούν σε κάθε ράτσα και είδος ζώου. ΔΕΝ πρέπει να βασανίζουμε ζώα επειδή θέλουμε να φυλαχτούμε ή απλά και μόνο επειδή μας αρέσουν. Έχουν και αυτά δικαιώματα.
      Δικαιώματα έχουν όμως και οι γείτονες (Βρωμιές, τσιμπούρια, γαυγίσματα κλπ). Κάπου πρέπει να μπεί νόμος, αφού δεν είμαστε ικανοί να τα βρούμε με κοινή λογική.
      Προτείνω θέσπιση ταχύρυθμης βασικής εκπαίδευσης φροντίδας του ζώου που θέλει να αγοράσει κάποιος, η οποία θα παρέχεται από κτηνιάτρους ή εκτροφείς, με έκδοση σχετικής βεβαίωσης κατάρτησης που θα προσκομίζεται κατά την αγορά του ζώου.
      Επίσης ο κτηνίατρος θα πρέπει να γίνει υποχρεωτικός και να επιβάλλεται να έχει προσωπική άποψη του χώρου και τρόπου ζωής του κάθε ζώου που παρακαλουθεί, με δικαίωμα αφαίρεσης του ζώου σε περίπτωση κακομεταχείρησης. Το δε ζώο, να χρεώνεται με το τσιπάκι τόσο στον ιδιοκτήτη όσο και στον κτηνίατρό του.
      Φυσικά αυτό απαιτεί και εποπτική αρχή.
      Τα ανωτέρω δεν χρειάζονται για την ώρα στην επαρχία όπου ο κόσμος έχει ακόμα εξοικείωση με τα ζώα. Άς γίνει η όμως αρχή στα αστικά κέντρα, για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα.

    8. Σε όλα τα έθνη της Ευρώπης, της Αμερικής ακόμη και της Αφρικής, από τη στιγμή που ένα ζώο γεύτηκε αίμα ανθρώπου πρέπει απαραιτήτως οι αρχές του κράτους να το σκοτώσουν, γιατί πλέον είναι εν ενεργεία επικίνδυνο για νέες επιθέσεις σε ανθρώπινες ζωές. Εμείς εδώ στην απίθανη χώρα της Φαιδράς Πορτοκαλέας, θεωρούμε ότι το ζώο που σκότωσε άνθρωπο έχει την ίδια ή και μεγαλύτερη αξία από μια ανθρώπινη ζωή άνθρωπο και άρα το…. “λυπόμαστε” να το σκοτώσουμε. Αυτό προπαγανδίζουν συνέχεια οι προοδευτικές κυρίες παρουσιάστριες της τηλεόρασης και των καθεστωτικών ΜΜΕ, γι’ αυτό η βλακεία στον ελληνικό λαό έχει πάει σύννεφο και αυτό το βλέπουμε και στην αποδοχή των εκτρώσεων όπου εκατομμύρια αγέννητων ελληνόπαιδων δολοφονούνται για χρόνια χωρίς καμμία τιμωρία των υπευθύνων αυτουργών, φυσικών και ηθικών (πχ ξενόδουλων πολιτικών που ψηφίζουν τέτοιους νόμους). Επίσης το βλέπουμε στην αθρόα υποδοχή από τον αποβλακωμενο ελληνικό λαό μυρίων χιλιάδων αλλογενών και λαθρομεταναστών μέσα στην χώρα αλλά και στα αποτελέσματα των εκλογών, όπου ο λαός ψηφίζει ότι νάναι, και οι κομμουνιστές και ακραίοι αριστεριστές μόνο στην Ελλάδα -από όλες τις χώρες του κόσμου!- συγκεντρώνουν ποσοστά συνολικά πάνω από 30%!!!

      1. Πρός κ Νίκο Θεσσαλονική,
        Ποιά είναι η σχέση των μαρξιστών και των αριστερών με το συγκεκριμένο ζήτημα;

    9. Καταρχην κριμα για το μωρακι και την οικογενεια του. Να χει φως στο δρομο της η ψυχουλα του και δυναμη η οικογενεια του να μην συνθλιβει απο αυτο το τραγικο συμβαν καθως ψυχες ειναι και δαυτες.

      οσον αφορα τα σκυλια κατα την γνωμη μου θα πρεπε να ειναι υποχρεωτικη η εκδοση αδειας για οικοσιτο σκυλο σε κατοικημενες περιοχες που θα εχει ως ορο την υποχρεωτικη εκπαιδευση αυτου.

      Συνυπευθυνοι τοσο ο ιδιοκτητης , εκπαιδευτης και η αρμοδια υπηρεσια που θα εκδιδει την αδεια.

    10. Τι ακόμη πρέπει να γίνει, για καταλάβουν οι ελαφρομυαλοι ότι το μοντέλο ζωής που τους πλασαραν κάποιοι για λόγους που οι ίδιοι δεν γνωρίζουν, δεν το ανέχεται η φυση. Σκυλια ζώα και άνθρωποι δεν ήρθαν σε αυτόν τον πλανήτη για να συγκατοικησουν, κάθε ον έχει τη δική του Αποστολη. Αλλά τι περιμένεις όταν τον άλλο παιδάκια έχεις κ σου απαντάει όχι έχω σκυλιά όμως, το σχέδιο καλά προχωρεί.

    11. Στην Θήβα να βγεις με λουρί και σκύλο μλκ μου θα γελάει όλη η Στερεά Ελλάδα με τα επτάνησα μαζί….για τα αγόρια θα ρωτάνε αν το γύρισαν και τα κορίτσια αν το Χασάν. Δεν το κάνουν όμως γιατι δεν έχουν την ανάγκη.γιατι εκεί οι ;νθρωποι είναι κοντά στην φύση σις μεγαλουπόλεις ο κόσμος έχει φρικαρει από την βια.,από την μοναξιά, από την απανθρωπιά; Για αυτό καταφεύγει σε ένα σκύλος . Ο σκύλος του δίνει κι αυτό που Δεν έχει εντελώς. Την ξεγνοιασιά από το χρόνο. Ο σκύλος ζει μόνο το τώρα όπως όλα τα ζώα….ο σκύλος είναι ένα φάρμακο στην δυστυχία του ανθρώπου της πόλης.

    12. εδω χαθηκε μια ψυχη το σκυλο θα κοιταξουμε ντροπη και αισχος ο σκυλος πανω απο την ανθρωπινη ζωη

    13. Το σκυλι βρισκότανε στο μπαλκόνι με κλειστή τη σιτα ,εσκισε την σιτα για κάποιο λογο μπουκάρει κ εγινε οτι εγινε πολυ πιθανόν το μωρο να έκλαιγε κ να τα πηρε στο κρανιο ο σκυλος.πιστευω οτι δεν φταίει η μανα διοτι δεν ειχε αφησει ανοικτα ήταν κακια στιγμη κριμα το παιδακι

    14. Όσοι έχουν σκυλιά στα σπίτια τους πρέπει να πληρώνουν ένα φόρο ιδιοκτησίας και να δείτε τότε πως θα πάψουν να είναι φιλοζωοι…

      1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟ IQ ΜΙΑΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΒΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ. ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ

    15. Ο νόμος πρέπει να αλλάξει και να μην μπορεί ο καθένας να έχει συγκεκριμένες ράτσες σκύλων σαν κατοικίδια…
      Το σκυλί δεν φταίει αλλά οι ιδιοκτήτες του , τα Ροτβάιλερ έγιναν ξαφνικά μόδα και οι περισσότεροι ιδιοκτήτες τους δεν έχουν την παραμικρή ιδέα από την συμπεριφορά του…

      Καλό παράδεισο στο αγγελούδι…

    16. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΚΥΛΙΑ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ?
      ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ, ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΦΥΛΑΚΗ.

    17. Δεν θέλω να το παίξω φιλοζωος αλλά παντα πρωτα φταίνε οι μαλακες αφεντικά του σκύλου και όχι ο σκύλος.Πιτμπουλ και Ροτβάιλερ δεν τα αφήνεις καν κοντα σε μωρά πάντα δεμένα και μακρυά!!!Στις ΗΠΑ υπάρχουν πολλά παρόμοια περιστατικά και σχεδόν όλα με Πιτμπουλ η Ροτβάιλερ.Όταν έχει κάποιος τέτοια ράτσα πρέπει να ξέρει αν δεν ξέρει να μην έχει καθόλου σκύλο.

    18. Φαντάζομαι στεναχωρια που θα τραβηξετε ολοι οι πουστροζωοφιλοι του κωλου τωρα που θα θανατώσουν το βρωμοσκυλο

    19. Για το κάθε σκυλί υπάρχει ένα όριο χώρου. Και εξηγώ:Δεν μπορείς να έχεις ένα τέτοιο σκυλί σε μπαλκόνι ή σε ένα σπίτι 35 τ.μ. Αυτά τα σκυλιά χρειάζονται μεγάλο χώρο για να τρέχουν και να εκτονώνονται. Για διαμερίσματα ιδανικά είναι τα μικρόσωμα τύπου κανίς, τσιουαουα κλπ. Εκτός αυτού το ζώο βασανίζεται σε μικρότερο χώρο από αυτόν που αναλογεί στον όγκο του. Τουτέστιν θα πρέπει να απαγορευτεί αυστηρά να έχει κάποιος μεγαλόσωμο ζώο σε διαμέρισμα. Όσο για το γάβγισμαπου ενοχλεί, μπορεί αυτός που ενοχλείται (οποιαδήποτε ώρα της ημέρας)να καλέσειτην αστυνομία και θα βρεθεί λύση. Υπάρχει νόμος που υποχρεώνει τους ιδιοκτήτες να εκπαιδεύουν τα κατοικίδια τους να μην ενοχλούν τους υπόλοιπους ενοίκους.

    20. Είμαι από τη γενιά που μεγάλωσα στην Ελλάδα που ακόμα ήταν Έλληνες. Είμαι από τη γενιά που παίζαμε όλη μέρα έξω στις αλάνες, στα πάρκα, στα χωράφια. Χωρίς να φοβόμαστε κανέναν και τίποτα. Είμαι από τη γενιά που ξέρω πώς φαίνεται η κότα, το σκυλί, το πρόβατο, το γαϊδουράκι…. Είμαι από τη γενιά που είχαμε στο σπίτι μας σκυλιά, γατιά και όλα τα κατοικίδια. Όχι όμως μέσα στο σπίτι μας. Είχαμε μια αυλή αλανα. Όλα τα σπίτια είχαν σκυλιά. Όλοι οι δρόμοι είχαν σκυλιά. Ποτε κανένα δεν μας έκανε κακο. Και αν καποιο απο ολα αυτα τα σκυλια ηταν λιγο πιο αγριο και μας γαυγιζε σαν παιδια που ειμαστα την ιδια ωρα ετρωγε μια στο κεφαλι και εμενε στον τοπο. Τώρα τι στο διάολο φταιει; Φταινε οι ρατσες; Φταινε ότι τα κατοικίδια ζώα ζούμε κλεισμένα μέσα σε ένα σπιτι; Σε ένα διαμερισμα; Δεν έχω λόγια να πω γι’ αυτό που συναιβει. Αλλά έλεος τώρα. Εννοείτε ότι έπρεπε ήδη να έχει θανατωθεί αυτό το σκυλι. Ελεος. Δεν θα επρεπε καν να επιτρέπετε να υπάρχει σκυλί σε διαμέρισμα. Και ειδικά τέτοια σκυλιά. Όσο φταίει το σκυλί άλλο τόσο φταίνε και αυτοί που τα έχουν σπίτια τους. Μιλάμε για Ράτσες τέτοιου τύπου. Και δεν μιλάω για τα “κοκωνακια” Που είχαμε εμείς κάποτε.

    21. ΕΧΩ Κ ΓΩ ΑΓΡΙΟ ΣΚΥΛΙ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΟΡΙΑ. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ

    22. Εχει γεμισει ο τοπος φιλοζωους και σκυλια.Και η κουτση Μαρια εχει σκυλι πια,κι ας εχουμε κριση.Ολοι μ’ενα σκυλι κυκλοφορουν.Ασε που πολλοι ειναι πιο ζωα κι απο τα ζωα τους,και δεν μαζευουν τα κακακια του σκυλου απο το δρομο.Εντωμεταξυ τα συγκεκριμενα σκυλια τα ροτβαιλερ,πρεπει να εχουν απυθμενο μισος για βρεφη και μικρα παιδια γιατι εχουν επιτεθει σε παρα πολλα και στην Ελλαδα και στο εξωτερικο.

    23. Τι είναι αυτο που έχει πιάσει τόσο κόσμο με αυτά τα σκυλιά ; Δεν είναι για βεράντες πολυκατοικίας . Ελεος πιά ! Δεν είναι όλα τα σκυλιά για όλους τους ανθρώπους.
      Ευθανασία , πήγε άδικα ένα μωρό όπως και πολλά άλλα παιδάκια. Να υπάρξει αυστηρός νόμος για αυτά τα κατοικίδια.

    24. Το κολοκρατος φταίει που δεν παρέχει ασφάλεια στον Έλληνα… Και το ένα φέρνει το άλλο…. Ο νοών νοείτο..

    25. Α, ΠΑΓΕΝΕ ΕΣΥ ΜΕΓΑΛΕ ΝΑ ΥΙΙΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΣ ΤΟ…… ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΑ ΑΜΟΙΡΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΝΤΑΜ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΣΚΥΛΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΑΝ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΞΑΝΑΜΜΕΝΟΣ ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΟΣ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΄Η ΝΙΓΗΡΙΑ ΜΕΡΙΑ ΑΡΓΑ ΒΡΑΔΥ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ Ο, ΤΙ ΑΛΛΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΦΥΛΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΘΕ…..

    26. Ο ανθρωπος απο τοτε που σηκωθηκε στα δυο ποδια εχασε ολες εκεινες τις μυρωδιές που το συνεδεαν με την ζωωδη του φυση η οποια παραλληλα με τις καταπιεστικες νορμες της κοινωνιας το ατομο εχει υποστει τεραστια καταπιεση. η στέρηση αυτών των οσφρητικών ερεθισματων εχει ως αποτελεσμα της αλλοιωση συγκεκριμενων κέντρων οπως της σεξουαλικής διεγερσης η οποια πλεον περνα απο αλλα εγκεφαλικά μονοποτια για να επιτευχθεί. Αυτη η αρχεγονη επιστροφή πλεον με λανθνασμένο τροπο προσπαθουν να επιτυχουν κάποιοι μεσω της συμβιωσης με εναν σκύλο. Εκει δημιουργειται ενα ισχυρος δεσμος με το ζωο και συγκεχυμενα ορια και λαος επιλογές πυ οδηγουν στα συγκεκριμενα παοτελεμσατα.

    27. Για ευθανασία πρέπει να πάνε τους γονείς που ήταν ανεύθυνοι μαλάκες… Το σκυλί τι φταίει; Ειδικά αυτά τα σκυλιά που είναι και εκ φύσεως άγρια.

    28. Tο κακόμοιρο το σκυλί είχε κακούς ιδιοκτήτες. Πρέπει να το πάνε για εκπαίδευση ειδική σε κάποιο χώρο να ηρεμήσει. Κρίμα το μωρό έπεσε θύμα των περιστάσεων.

    29. Δεν καταλαβα ποτε τι ειδους ανωμαλια ειναι αυτη που εχει βαρεσει τα τελευταια χρονια τους νεοελληνες υπαρχουν τοοοσα σκυλακια ηρεμα ρατσες που ειχαμε χρονια στα σπιτια μας.Τι δουλεια εχουν αυτοι οι δολοφονοι σε σπιτια; Οσο πιο κομπλεξικος εισαι τοσο πιο αγριο σκυλι

    30. Η καταγεγραμενες επηθεσεις από ροτβαειλερ είναι αρκετές σε όλοι την Ευρώπη. Και πολλές από αυτές θανατηφόρες. Αυτά τα σκυλιά δεν είναι για σπίτι και ιδικα όταν υπάρχουν μικρά παιδια μέσα σε αυτό. Μιλάμε για σκυλιά που ειναι εκδικητικα από την φύση τους. Αυτός είναι αλοστε και ο λόγος που δημιουργηθηκαν. Είναι άγρια σκυλιά που σε πολλές περιπτώσεις μπορούν να επιτεθούν ακόμα και στο ίδιο τους το αφεντικό. Θα έπρεπε να γνωρίζε η οικογένεια του μωρού τι είδους σκύλος είναι αυτό που έχουν μέσα στο σπίτι τους.υπάρχει ακόμα και η περίπτωσης ο σκύλος να ένιωσε αμέλεια από την οικογένεια και να ζήλεψε το μωρό. Που ίσως να μην του εδειναν τωση σημασία όσω θα ειθελε. Και βλέποντας ότι είναι σε δεύτερη μοίρα στραβοσε με το μωρο .ένιωσε ότι χάνει το θρόνο του. Ότι το μωρό είναι κάτι παραπάνω από τον ίδιο. Αυτό το παθενουν πολλά σκυλιά. Όταν σε μια οικογένεια έρχεται ξαφνικά ένα μωρό. Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν φταίει το σκυλί και δεν νομίζω ότι πρέπει να θανατωθει γιατί πολύ απλά το σκυλί αυτό .έκανε αυτό ακριβώς για τον λόγο τον οποίον διμιουργηθεικε δηλαδή να είναι επιθετικό. Αν η γωνεις ειναι ανευθυνη δεν φταίει το σκυλί .δηλαδή είναι σαν να λέμε ότι όλα τα όπλα πρέπει να καταστραφουν γιατί είναι επικίνδυνα.αφού για αυτό το λόγο διμιουργηθεικαν για να σκοτώνουν. Άρα το ίδιο ειναί . και με τα ροτβαειλερ .οπιος ξέρει από σκυλιά ξέρει τι εννοώ. Κρίμα για το παιδί.

    31. Έχει ξεφτιλιστεί όλο το ανθρώπινο είδος με τη μαλακία με τα “κατοικίδια” και κυρίως με τα σκυλιά. Επίσης για τους παπάρες που θα πουν τι φταίει το σκυλί να μάθουν ότι οπουδήποτε στη Γη θανατώνουν το σκυλί που σκοτώνει άνθρωπο. Αν και πλέον είναι αργά για τη συγκεκριμένη μάνα.

    32. Τα κτηνη ειναι οι γονεις που εχοντας ενα φονικο εργαλειο δεν γνωριζαν πως να το χειρισθουν,Ειναι το ιδιο με τα παρανομα οπλα.
      Αντι η πολιτεια να επιτρψει νομιμως να κατεχει ο καθενας οπλα να υπερασπιζει την ζωη του τον αφηνουν ανυπερασπιστο η αν εχει παρανομα βρισκει τον μπελα του

    33. Τον βλάκα ιδιοκτήτηντου σκύλου πρέπει να πάνε για ευθανασία..

    34. Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που είναι σε θέση να το κρατήσουν το σκυλί και να το έχουν όπως χρειαζεται…το να γίνει ευθανασία στο σκυλί απτο λάθος των γονιών δεν στέκει ούτε μια στο εκατομμύριο

    35. Τι φταίει το σκυλί ρε; Οι γονείς… φταίνε… που στον ίδιο χώρο άφησαν παιδί μαζί με ένα επιθετικό (απ’ την φύση του) ζώο.

    36. Ευθανασία; Μα γιατί; Ψυχούλα έχει… φιλοζωικες πάρτε θέση εδώ και τώρα !!!!
      Να γλιτώσουμε το ζωάκι, ας το υιοθετήσει κάποιος από σας μήπως σας φάει και γλιτώσουμε !!!

      1. Aν πας για κολύμπι κάπου που ξέρεις από πριν ότι έχει καρχαρίες, θα φταίει ο καρχαρίας αν σε κόψει φέτες; Αφήνεις παιδί στον ίδιο χώρο με ένα άκρως επιθετικό ζώο; Ποιος φταίει; Για κούνα… λίγο την κεφάλα σου. Αν πας σε έναν ζωολογικό κήπο, θα έβαζες ποτέ το χέρι σου δίπλα στο στόμα π.χ. ενός λιονταριού; Το μωρό γιατί να το βάλει παρέα με ένα τέτοιο δολοφονικό σκυλί;

        1. Ακριβώς! Ας διαβάσει το σωστότατο σχόλιο σου κ η κυράτσα σχολιάστρια κ οι υπόλοιποι “χούφτες” που τα βάζουν με το σκυλί!

    Comments are closed.