Σκελετοί με κομμένα χέρια και πόδια βρέθηκαν στο σπίτι του υπαρχηγού του Χίτλερ Χέρμαν Γκαίρινγκ

Κοινοποίηση:
Skeletoi-m-

Χέρμαν Γκαίρινγκ: ερασιτέχνες αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα λείψανα πέντε ανθρώπων

Στα ερείπια του σπιτιού του πρώην στρατάρχη του τρίτου Ράιχ, Χέρμαν Γκαίρινγκ στη βορειοανατολική Πολωνία, το οποίο πιστεύεται ότι έχει ερευνηθεί ενδελεχώς , ερασιτέχνες αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα λείψανα πέντε ανθρώπων κατά τη διάρκεια ανασκαφών, όπως αναφέρει το «Spiegel».

Σύμφωνα με το γραφείο του ιατροδικαστή, πρόκειται για τρεις ενήλικες, έναν έφηβο και ένα μωρό. Σε όλους τους έλειπαν τα χέρια και τα πόδια.

Σύμφωνα με το ZDF, το πρώην σπίτι του Γκαίρινγκ βρίσκεται στη θέση του πρώην αρχηγείου των Ναζί, Wolf’s Lair. Εκεί βρήκε τους σκελετούς η γερμανοπολωνική ομάδα με επικεφαλής τον Oktavian Bartoszewski, εκδότη του περιοδικού «Relics of History».

Ο Bartoszewski εργάζεται με συναδέλφους και την ερευνητική ένωση «Fundacja Latebra» στην τοποθεσία στην Πολωνία εδώ και αρκετό καιρό και συνεχίζει να βρίσκει υπολείμματα των Ναζί, όπως πιάτα και εργαλεία.

Ο Bartoszewski αναφέρει την ανακάλυψη του σκελετού στο YouTube :

Κατά τη διάρκεια έρευνας κάτω από ένα παλιό δάπεδο στα τέλη Φεβρουαρίου, η ομάδα συνάντησε πρώτα σωλήνες νερού και στη συνέχεια ένα θραύσμα από κρανίο. Στη συνέχεια, η ομάδα διέκοψε τη δουλειά και ειδοποίησε την αστυνομία και τον υπεύθυνο του χώρου. Κατά τη διάρκεια περαιτέρω ανασκαφών, ανακαλύφθηκαν τα υπόλοιπα ανθρώπινα λείψανα.

Ανακάλυψη σκελετού: Πολλά είναι ασαφή

Σύμφωνα με την έκθεση, οι αστυνομικοί δεν βρήκαν στοιχεία για πρόσφατο έγκλημα.

Δεν είναι επίσης σαφές γιατί στους σκελετούς έλειπαν τα χέρια και τα πόδια:

Ο ερασιτέχνης ερευνητής Bartoszewski πιστεύει ότι είναι πιθανό, αναφέρει στο βίντεο του YouTube, οι νεκροί να θάφτηκαν εκεί μετά την κατασκευή του σπιτιού – επομένως ο υπαρχηγός του Χίτλερ θα μπορούσε ενδεχομένως να γνώριζε για τους νεκρούς.

Ωστόσο, είναι επίσης πιθανό να θάφτηκαν και μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου , επομένως σε αυτό το ενδεχόμενο δεν έχουν καμία σχέση με το ναζιστικό παρελθόν του τόπου.

Η εισαγγελία εξακολουθεί να ερευνά το πιθανό υπόβαθρο του ευρήματος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response