Σε πελάγη ευτυχίας η Ελένη Μενεγάκη – Κέρδισε το φλουρί και το δείχνει περιχαρής(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
μενεγακη

Το 2021 φαίνεται πως μπήκε με το «δεξί» για την Ελένη Μενεγάκη η οποία με μία φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως κέρδισε το φλουρί στη βασιλόπιτα και έστειλε μία πολύ τρυφερή ευχή για τη νέα χρονιά.

Η χρονιά που πέρασε σίγουρα θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη της παρουσιάστριας, αφού ήταν η χρονιά που αποφάσισε να αποχωρήσει από την τηλεόραση και να κάνει την τελευταία της εκπομπή στον ALPHA μαζί με τους πιο αγαπημένους της συνεργάτες και την οικογένειά της.

 Έτσι, και η νέα χρονιά αναμένεται να είναι ιδιαίτερη, κάτι που φάνηκε ήδη από τα πρώτα λεπτά της. Η Ελένη Μενεγάκη, όπως είπε και η ίδια, είχε χρόνια να κερδίσει το φλουρί και φέτος έτυχε να βρίσκεται στο δικό της κομμάτι στη βασιλόπιτα.

«Μετά από αρκετά χρόνια κέρδισα το φλουρί στο σπίτι μας ! Καλή χρόνια», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

Ελένη Μενεγάκη φλουρί

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Κλασικό πορνίδιο τηλεγλάστρα που βγαίνει στο γυαλί η πατσαβούρα. Αντε και του χρόνου να κερδίσει από τα τρία το μεσαίο.

  2. Τι τα βάλατε με την γυναίκα; Η ζήλια σας δεν παλεύεται…

  3. ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΌΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΆΤΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΤΕΜΕΝΗ ΠΑΤΣΑΒΟΎΡΑ.

  4. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΙΜΗ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΑ . ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ
    ΤΟ ΜΟ@ΝΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΒΑΠΟΡΙ .

  5. ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΣΑΒΟΎΡΑ.

  6. ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΦΘΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΚΑΚΟΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟΨΟΦΟ ΝΑΧΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΗΣ.

  7. ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΑΥΤΗ, ΦΟΥΣΚΩΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΜΕ ΣΙΛΙΚΟΝΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  8. ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ “ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ” ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ Ο ΟΑΕΔ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ.

    1. Κακιες.. η ζήλια σας δεν παλεύεται…

Comments are closed.