Σεισμός στην Εύβοια

Κοινοποίηση:
seismografos-5701

Σεισμός έγινε στην Εύβοια το βράδυ της Τρίτης (22.06.2021). Επίκεντρο της δόνησης η περιοχή της Κύμης, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Ο σεισμός έχει μέγεθος 3 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ σε απόσταση 5 χιλιομέτρων δυτικά – νοτιοδυτικά της Κύμης. Το εστιακό βάθος της δόνησης βρίσκεται στα 15,7 χιλιόμετρα.

Δείτε τον χάρτη του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών:

seismos_Kymi_Evoia

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Με βάση τα λεγόμενα των πατέρων της εκκλησίας το πιο πιθανό να κάνει. Και είμαστε κοντά.
    Και αυτό αξίζουμε σαν λαός στο τέλμα που έχουμε πέσει. Ανωμαλία – προδοσία – ο θάνατός σου η ζωή μου κ.λ.π
    Το κακό όμως σε αυτή την περίπτωση είναι ότι μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά.

    1. ΠΟΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ?? ΤΠΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ?? ΦΩΤΙΑ ΝΕΡΟ ΣΕΙΣΜΟΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ.. ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 15, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ.. ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟ.. ΒΑΛΤΟ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΦΩΣ ΑΓΙΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ,, ΕΞΑΛΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ,, ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΒΕ, ΤΟΝ ΣΑΒΑΩΘ, ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΘΕΟ ΤΟΥΣ.. ΦΩΤΙΑ ΝΕΡΟ ΣΕΙΣΜΟΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ.. ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΧΙΟ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ.. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΦΩΣ ΑΓΙΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΓΙΟΙ..

Comments are closed.