Σήκωσε το λάβαρο της επανάστασης η Μαρίνα κόντρα στο εξώδικο! «Με παράτησε στα 50 και με εκβιάζει να μη μιλήσω»! Έρχεται αγωγή από τον Πατούλη; (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
πατουλαινα-αφαβη-1280x720

Ο Γιώργος Πατούλης, έστειλε χθες στη σύζυγό του Μαρίνα, εξώδικο με το οποίο ζητά να σταματήσει να μιλά δημόσια για τον έφηβο γιο τους.


Η αντίδραση της Μαρίνας Πατούλη στο εξώδικο του Γιώργου Πατούλη ήταν άμεση και από ότι φαίνεται τη θλίψη και τη στεναχώρια διαδέχεται η οργή.
Φορώντας ένα μπλε κοστούμι και ελαφρώς μακιγιαρισμένη η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στους δημοσιογράφους λέγοντας:

Διαβάστε εδώ  τη συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. δεν βαριεσε καημενη…. ας ειναι καλα οι χρυσοχρωμοι καναπεδες σου…. τουλάχιστον σου εμειναν αυτοι…. “πατατους ενα γυαλισματακι” και αμαν αμαν…..

  2. Εμένα δε με χαλάει και πρόταση γάμου όπως είναι της έκανα

  3. αυτο το πράμα το ζαβο ο πατατουλης δε υπολογίζει οικογένεια θα υπολογίζει τους δημότες που τον ψήφισαν ???

  4. Μπράβο Μαρίνα. Ειμαστε όλες μαζί σου. Κόψε τις εκκεντρικότητες και βγάλε ένα πιο σοβαρό προφίλ. Έξυπνη και μορφωμένη κι απ’οτι λένε ωραίος άνθρωπος. Κατέβα στις εκλογές σε αντίπαλο κόμμα να σαρώσεις.Υποθετω οικονομικό πρόβλημα δεν έχεις. Ξεκίνα την καριέρα σου κοπέλα μου, αντε μπράβο.

  5. Δίκιο έχει. Την χρησιμοποίησε και τώρα που μεγάλωσε την πέταξε. Η συνηθισμένη τακτική. Εσύ όμως τόσα χρόνια πώς δεν κατάλαβες ότι παντρεύτηκες ένα καθίκι. Άλλοι έλεγχαν τον άντρα σου πάντα. Και τώρα του είπαν να σε χωρίσει. Ακούγεται πανέξυπνη, απορώ πώς την πάτησε. Κάτσε στο ύψος σου, μη μπλέξεις άμεσα με άλλον, κοίτα το παιδί σου, πάρτου τα όλα να μην τα φάνε οι αδερφές!

  6. Σκιστον Πατουλαινα τον παπάρα που θέλει και γκόμενα. Γυρνά σπίτι ρε νουμερο στο παιδί σου και άσε τα εξώδικα. Και κόψε και τη παρέα με τον Ρώμα και άλλες αδελφές.

Comments are closed.