Σάλος με το γιο της Μενεγάκη που έσπευσε να τα μπαλώσει αλλά δεν έπεισε κανέναν για το χλιδάτο κορωνοπάρτι στα βόρεια προάστια! (Εικόνες)

Κοινοποίηση:
1111

Σάλο και οργισμένες αντιδράσεις προκάλεσε μια ανάρτηση του πρωτότοκου γιου της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου στο instagram όπου φαίνεται να φωτογραφίζει σε χλιδάτο σπίτι επτά φίλους του που πίνουν και περνούν καλά εν μέσω πανδημίας που απαγορεύεται ο συγχρωτισμός και όχι μόνο.


Ο Άγγελος Λάτσιος «έφαγε» κράξιμο, όπως ήταν αναμενόμενο. Δες την ανάρτησή του:

Δείτε εδώ τη συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Αυτά είναι τα αποτελέσματα διασταύρωσης μίας επαγγελματίας …..τάνας και ενός φούστη με πολύ πασπάλισμα από κουραμπιεδοσκονη.

  2. Μπουληδες και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια!

  3. Μόνο ο Θέμις του Big brother λείπει από την παρέα τους….

  4. Προφανώς για το γιο της Μενεγάκη δεν ισχύουν οι νόμοι, μόνο για τους φτωχούς ισχύει το πρόστιμο. Κι απ’ ότι είδα στις φωτό που δήθεν τραβήχτηκαν το Σεπτέμβρη τα κ@λόπαιδα ποζάρουν με υπεροπτικό υφάκι και αλαζονεία για το “κατόρθωμα” τους.

  5. Και που ασχολείστε μαζί τους πολύ τους πέφτει.

  6. τα προστιμα ειναι μονο για τον απλο κοσμακι.

    αυτοι Πάρνηθες και κορονοπαρτουζες και πάρτυ

  7. Αυτο το αρχιδακι αποτι ακουγετε εξελισετε σε μεγαλο κωλοπαιδι

  8. Νομίζω πως απ τη φυσιογνωμία φαίνεται το παιδί….Η φυσιογνωμία λέει πολλά..Ειναι σκληρός κ΄άγριος..Κρίμα

  9. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ Π@ΥΣΤΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΙΑΣ ΚΑΡΓΙ@ΛΑΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΒΡΩΜΟΠΑΙΔΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  10. Αυτοί είναι πολίτες άλλης κατηγορίας όπως ο ίδιος ο Πρωθυπουργός που πήγε να κάνουν μότο κρος. Μιλάμε για ελίτ της Ελλάδας. Και ο κάθε Λάτσιος πατέρας άντε μην το ανοίξω πάλι!

    1. Για αλήτ της Ελλάδας μιλάμε… Από ζαβά και κωλόπαιδα γι’ αρχή!

      1. Επειδή πολλές κυράτσες στο προφίλ του μιλάνε υπέρ του και ότι οι υπόλοιποι ζηλεύουμε, εμένα μου δημιουργεί κακή εντύπωση ο γιος κάποιας που έχουν ακουστεί πολλά για το πως έκανε τον κολοσσό της και η ίδια πάντα ήταν σαν τηλεοπτική φιγούρα αρκετά προκλητική σε πολλά και διάφορα, να έχει ένα δημόσιο προφίλ πολύ μουράτο . Και οι φάτσες των φίλων του φαίνονται υπεροπτικές. Φαίνεται και αρκετά μεγαλύτερος από 18 , αν δεν ήταν γιος της σπουδαίας τηλεπαρουσιάστριας με τον έξοχο αυτόν χαρακτήρα θα υπέθετα ότι θα μπορούσε και κάποιος στα 18 του να φαίνεται μεγαλύτερος από καταχρήσεις. Όχι ότι το εννοώ για αυτόν. Λέω αν δεν ήταν ο γιος της σπουδαίας αυτής γυναίκας. Και δεν ξέρω γιατί μπορεί ένα παιδί 18 ετών να έχει τόσο κακούς συμβούλους ώστε να εξευτελίζεται με το να προσπαθεί να μας πείσει ότι τον Σεπτέμβριο που όλοι φορούσαμε εξώπλατα και σαγιονάρες αυτός στο σπίτι του είχε χαλιά και οι φίλοι του φορούσαν ζιβάγκο και κάλτσες. Είναι ντροπιαστικό για τους ίδιους να νομίζουν ότι κοροϊδεύουν με την προκληκτικότητα τους τους άλλους. Το σνομπ ύφος και η χλιδή σε εποχές μη δημοκρατικές από όποιον κι αν προέρχεται είναι αηδιαστικές και εμετικές. Είτε προέρχεται από τον γιο της βασίλισσας της τηλεόρασης είτε από την κυρά Κατίνα

Comments are closed.