ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ..!!! Σύριοι μισθοφόροι της τουρκίας αλληλοσκοτώνονται με τους Λίβυους πολιτοφύλακες του GNA

Κοινοποίηση:
fsa-stratiotes-tourkia-syria-27122019-ap

Αλληλοσπαραγμό έχουμε στην πλευρά του GNA με κανονική αντιπαράθεση των λιβυκών πολιτοφυλακών του Σαράτζ με τους Σύριους μισθοφόρους πιθανόν για την μη καταβολή των μισθών ή ίσως και για το πλιάτσικο….

Στην περιοχή Salah al-Din της Τρίπολης υπάρχουν μαρτυρίες για σφοδρές ένοπλες συγκρούσεις μεταξύ Σύριων τρομοκρατών μισθοφόρων και πολιτοφυλακών του GNA, αφού οι μισθοφόροι ανέλαβαν τον έλεγχο του γενικού επιτελείου αρνούμενοι να αποχωρήσουν.

Την ίδια στιγμή ο αναπληρωτής Πρωθυπουργός του GNA, Abdulsalam Kajmaan, κάλεσε πριν από λίγο τα όργανα της Λιβύης να αγνοήσουν όλες τις αποφάσεις και τις εντολές που έλαβε η Κυβέρνηση Εθνικής Συμφωνίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Επώνυμε είσαι βαθιά νυχτωμένος αν όχι πληρωμένος. Τις γιάφκες γεμάτες όπλα τις ξέχασες;;;;; Τις δολοφονίες ξυλοδαρμούς και εκβιασμούς των τζιχαντιστων της Συριας κατά των αληθινών προσφύγων στις δομές που τα καταγγέλουν τις ξέχασες;;;;; Για να μην μιλήσουμε για τις λίστες με τα κακουργηματικα αδικήματα στα αστυνομικά δελτία που αφορούν στους Σύριους νεγροειδεις ισλαμοπιθηκες…. νομίζεις ότι οι Έλληνες ζουνε πάνω στα βουνά και δεν ξέρουν τίποτα ;;;;; Αφελέστατο χαζό τρολακι…

    1. Ποιες γιάφκες και πια όπλα ρε μουμπουνα; Το γεγονός ότι μερικοί σφάζονται μεταξύ τους δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα τζιχανιτες,εγκληματιες και κλέφτες ναι άλλο το ένα και άλλο το άλλο αρχημπετοβλακα δεν μπορείς να τα ξεχωρίσεις αυτά;

  2. Και το αστείο είναι ότι όλοι αυτοί που περιθαλπτουμε και συντηρούμε πολυτελώς είναι τα χειρότερα σκυλιά του Ισλάμ , οι χειρότεροι και σκληρότερος τζιχαντιστες….. καλυμμένοι με τον τίτλο ” Σύριοι προσφυγες” που κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί , γιατί θα χαρακτηριστεί απανθρωπος…. και τον πόλεμο τους θα τον συνεχίσουν στην Ελλάδα.

    1. Το αστειο είναι ότι πιστευεις τέτοιες αρλούμπες εσυ,εστω και ότι καποιοι από τους τζιχαντιστες βρίσκονται εδώ με το πρόσχημα του προσφυγα δεν εχουν σκοπο να κανουν πολεμο στην Ελλαδα αλλα αφου είναι ηττημενοι προσπαθουν να ξεφυγουν και να σβησουν τα ιχνη τους. Η νομιζεις ότι δεν ξερουν οι αρχες ποιοι είναι προσφυγες και ποιοι σκληροι τζιχαντιστες;

      1. Έστω ότι έχεις δίκιο
        Τί και κάνουν οι τζιχαντιστές εδώ πρώτον και δεύτερον τί κα ει η αστυνομία γ αυτούς που ναι κρυμμένοι και παράνομοι εδώ ρε βλάκα
        Για σκέψου το αντίθετο ρε κουρέλι να μετανάστευε κάθε χώρα της Ευρώπης και όλοι μαζί συνοστισμένοι από διάφορες χώρες σε ισλαμικές χώρες και ο αριθμός των άλλων να κόντευε να τελειώσει επειδή κάθε μέρα και άλλο και άλλοι κ άλλοι από μας έρχονταν στην γη της επαγγελίας και κάθε βδομάδα τα επιδόματα βροχή ..

        1. Τι λες ρε βλακακο; Αυτά που γράφεις δεν βγάζουν νόημα! Ξανά απ’ την αρχή άντε πρώτη δημοτικού μπουμπουνα

  3. Πολύ απλα εκει κατω από το 2011 σφαζονται μεταξυ τους,ειναι τοσο αναρχοι και ατακτοι που δεν μπορει καποιος να ξεχωρισει ποιος είναι ο φιλος και ποιος ο εχθρος. Οι μονοι που τριβουν τα χερια τους είναι οι εμποροι οπλων και οι πολυεθνικες πετρελαικες που περιμενουν σαν τα ορνια μετα να ορμησουν . Αν εχετε δει την ταινια ο αρχοντας του πολεμου με τον Νικολας Κειτζ θα εχετε μια εικονα για το τι συβαινει εκει κατω.

Comments are closed.