ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΓΑΔΑ Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΛΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΓΡΑΜΜΕΝΟ – ΓΙΑ “ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ” ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ Ο ΤΑΣΟΥΛΑΣ

Κοινοποίηση:
6200577

Αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του ανεξάρτητου βουλευτή Κωνσταντίνου Φλώρου, μετά τη σωματική επίθεση που έκανε εις βάρος του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένου, στο περιστύλιο της Βουλής.

Ο βουλευτής, που συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου βάσει του άρθρου 157 του Ποινικού Κώδικα για Βία κατά πολιτικού σώματος ή της Κυβέρνηση, οδηγείται στην γραφεία της Κρατικής Ασφάλειας στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Ενώπιον των αρμοδίων αρχών, για το κακούργημα της βιαιοπραγίας εναντίον βουλευτή, κατά την άσκηση των καθηκόντων του, οδηγείται από τη φρουρά της Βουλής, ο ανεξάρτητος βουλευτής Κ. Φλώρος. Όπως είπε ο πρόεδρος της Βουλής το άρθρο 157 του Ποινικού Κώδικα προβλέπει ότι όποιος βιαιοπραγεί εναντίον μέλους της Βουλής τιμωρείται με κάθειρξη έως 10 έτη. Όπως παρατήρησε, ο δαρείς βουλευτής δεν πρόλαβε καν να ψηφίσει σε εν εξελίξει ψηφοφορία της Βουλής. Επισήμανε μάλιστα ότι η ασυλία βουλευτή καλύπτει πλημμελήματα αλλά όχι αυτόφωρα κακουργήματα, και έτσι «μπορούμε να παραπέμψουμε τον δράστη αυτής της χυδαίας και βάρβαρης επίθεσης για αυτόφωρο κακούργημα».

Όπως είπε ο κ. Τασούλας χαρακτηριστικά, «έδωσα εντολή στην φρουρά της Βουλής, να οδηγηθεί ενώπιον των αρχών και να εξηγηθεί με βάση τα πραγματικά περιστατικά, ότι στοιχειοθετείται κατά τη γνώμη μας η περίπτωση της βιαιοπραγίας”, εναντίον μέλους του κοινοβουλίου κατά την άσκηση των καθηκόντων του “ώστε να μη θεωρηθεί ότι προστατεύεται από την ασυλαία, που είναι για πλημμελήματα αλλά όχι αυτόφωρα κακουργήματα βάσει του Συντάγματος».

Ο πρόεδρος της Βουλής είπε ότι άκουσε επίσης ότι αντηλλάγησαν χυδαίες ύβρεις, και εδώ και στο περιστύλιο, σημειώνοντας ότι θα σταλούν και αυτά τα περιστατικά αλλά και η μαρτυρία των αστυνομικών, που ενδεχομένως άκουσαν αυτές τις ανταλλαγές ύβρεων, στη δικαιοσύνη για τα περαιτέρω».

 

ΡΟΝΤΕΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ – Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΛΩΡΟΣ ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΣΕ TON ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τη δεκαπενθήμερη αποβολή Φλώρου από το Κοινοβούλιο ζήτησε ο Κ. Τασούλας

Κ. Βελόπουλος: “Μειράκια του βίου της πολιτικής συμπεριφέρονται με βία ως προβατόσχημοι λύκοι”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

33 Σχόλια

  1. ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΡΕΚΛΙΕΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΕΣ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕ ΣΤΙΝ ΚΕΦΑΛΗ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΑΙ ΘΕΑΜΑ ΤΗ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΑΣΕΙ ΜΙΑ ΦΑΠΑ…..

  2. Είναι δυνατόν βουλευτής κόμματος που έχει σύνθημα το “Πατρίς θρησκεία οικογένεια” να βρίζει την μάνα οποιουδήποτε; Κανονικά ο Βελόπουλος θα έπρεπε να διαγράψει τον Γραμμένο. Ο Φλώρος καλά του έκανε έπρεπε να του σπάσει τα δόντια.

    1. Υπάρχουν ξέρεις και οι μηνύσεις και τα δικαστήρια να κυνηγήσεις κάποιον… το ξύλο και η βιαιότητα και τα μπουνιδια και τα κλοτσιες είναι για τους ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΥΣ και αυτούς που έχουν ψυχολογικά προβλήματα και βίαιη συμπεριφορά που πρέπει να εξεταστεί με νοσηλεία σε ψυχιατρική κλινική! Δεν ορμάς στον άλλο να τον ζαβωσεις ή να τον σκοτώσεις στο ξύλο!

      1. ΒΡΕ ΔΕΝ Γ…ΜΙΕΣΑΙ ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΟΣ ΓΙΝΕΣΑΙ…

  3. εχω μια απορια αν αυτο το εκανε ο μπουμπουκος που χτυπιεται σαν ξεπεσμενη αδελφη θα ακολουθουσαν την ιδια γραμμη η θα το κουκουλωνανε οπως πανε να κανουν για τα τεμπη ειναι κρατος χειροτερο και απο πορνειο

  4. εσυ κατσε μια ζωη να σε πη…….ει η κουλα και το μορφωμα του αυτοι σκοτωσαν τον Τεμπονερα τα παιδια στα τεμπη αλλα δεν πειραζει κατσε με αυτο το κομα και βοηθηστε τον ναζιστη τακουνακια και στο φιναλε τα δημοκρατικα τοξα (αποβλητα) ξεπουλησανε την χωρα οχι αυτοι που αναφερεσαι στουρνο και ο τιτλος σου ταιριαζει πιο πολυ στον σημερινο που το παιζει πρωθυπουργος

  5. Αν την εριχνε την γροθια Νεοδημοκρατης βουλευτης η Συριζαιος η Πασοκτζης , ουτε γατα ουτε ζημια!! Ενω τωρα δεν ισχυει λεει ουτε η ασυλια ουτε τιποτα , κατ’ ευθειαν στο αυτωφορο!! Ρε τι καραγκιοζηδες ειστε εσεις , φτου να μην σας ματιαξω , γελοιοι!!

  6. Τον Καραμανλή που πήρε στο λαιμό του 57 ψυχές, τον πήγαν αυτόφωρο; Αυτό μόνο έχει σημασία, όλα τα άλλα είναι να χαμέ να λέγαμε…

  7. Ενοχλούσε πολύ…Εκανε το μοιραίο λάθος να απαντήσει στις προκλήσεις και τους έδωσε στο πιάτο την ευκαιρία να τον ξεφορτωθούν…Κρίμα…

    1. εσυ κατσε μια ζωη να σε πη…….ει η κουλα και το μορφωμα του αυτοι σκοτωσαν τον Τεμπονερα τα παιδια στα τεμπη αλλα δεν πειραζει κατσε με αυτο το κομα και βοηθηστε τον ναζιστη τακουνακια και στο φιναλε τα δημοκρατικα τοξα (αποβλητα) ξεπουλησανε την χωρα οχι αυτοι που αναφερεσαι στουρνο και ο τιτλος σου ταιριαζει πιο πολυ στον σημερινο που το παιζει πρωθυπουργος

  8. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ, ΕΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΥΒΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ Ή ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ Ή ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΗΣ, ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΑ ΣΑΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΨΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ. ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΩ ΣΤΗΝ “ΔΙΚΑΙOΣΥΝΗ”;;;; Ε! ΤΟΤΕ ΜΑΓΚΙΑ ΜΟΥ.

  9. Πεταμένα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου για όλα τα σκουπίδια εκεί μέσα. Παρτάκηδες, άχρηστοι κηφήνες.

    1. ΦΡΑΝΚΟ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΡΗΜΟΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΝΑΝ ΦΡΑΝΚΟ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΟΥΣ

  10. Μόνο το Συνταγματικό τόξο έχει ασυλία, οι υπόλοιποι (κατά τη λογική του καθεστώτος) είναι εν δυνάμει “εγκληματικές οργανώσεις”. Παρολαυτά κάτι “μυρίζει” περίεργα, μιας και ο Κ.Φλώρος έχει μπεί στο στόχαστρο
    της κατευθυνόμενης δικ@10σyνης για εξαπάτηση εκλογικού σώματος καθώς και από το γεγονός ότι είναι ανεξάρτητος και χαλάει την εικόνα της θαλπωρής που απολαμβάνουν οι “μαντρωμένοι’ και “δεσποζόμενοι” βουλευτές.

  11. Απο ό,τι κατάλαβα ορθώς εξανέστη ο Φλώρος. Κακώς όμως πλακωθηκε στό ξύλο μέ τόν υβριστη του. Καί τώρα τρεχει…

  12. Παρακαλώ να κινητοποιηθεί όλος ο κρατικός μηχανισμός για το μπουνίδι επίσης να ενημερωθεί η ΕΥΠ και η CIA.

  13. δεν είναι καν σκόπιμη βαρειά σωματική βλάβη, μια φάπα εν βρασμώ έριξε, αλλά μιας και δεν παραιτήθηκε όταν έπρεπε για να γίνουν εκλογές τώρα που θα του πάρουν την έδρα θα του φορτώσουν κακούργημα και θα πάει φυλακή μαζί με τον Ηλία του οποίου το όνομα δεν αναφερόταν καν στην δικογραφία με την οποία κατεδικάσθη……θα μείνει μόνο ο Στίγκας και θα τσεπώσει όλο το παραδάκι….

  14. Αν την έριχνε κανένας Συριζαίος η νεοδημοκράτης δεν θα γινότανε τίποτε θα περνούσε έτσι

  15. Ο Τασούλας……

    Το κατάλληλο μπουμπούκι στην κατάλληλη θέση.
    Όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω !!
    ΦΡΟΥΡΑ – ΦΡΟΥΡΑΑΑΑΑ ..🤣🤣🤣🤣

Leave a Response