ΡΟΝΤΕΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ – Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΛΩΡΟΣ ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΣΕ TON ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
tz1dmwxg

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στη Βουλή των Ελλήνων, καθώς ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος γρονθοκόπησε τον βουλευτη της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο.

Ειδικότερα, ο Βασίλης Γραμμένος δέχθηκε μπουνιά από τον πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών και αυτή τη στιγμή δέχεται τις πρώτες βοήθειες στο Ιατρείο της Βουλής.

Στην Ολομέλεια διεξαγόταν συζήτηση για το αίτημα άρσης ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου έπειτα από αίτημα του πατέρα του Κ. Φλώρου. Έτσι, οι τόνοι ανέβηκαν στη Βουλή, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει το άγριο αυτό επεισόδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Ολομέλεια υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσα στον κ.Φλώρο και τον κ. Γραμμένο.

Όταν οι δύο άνδρες βγήκαν έξω από την Ολομέλεια ο κ. Φλώρος του επιτέθηκε, τον έπιασε από τον λαιμό, τον γρονθοκόπησε και τον έριξε στο πάτωμα. Σημειώνεται ότι ο κ. Γραμμένος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχε καταθέσει αγωγή κατά του πατέρα του κ. Φλώρου για συκοφαντική δυσφήμιση δια του τύπου κα εξύβριση.

Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου "Δημιουργική Ελλάδα, ενίσχυση του κινηματογραφικού, οπτικοακουστικού και δημιουργικού τομέα, ίδρυση φορέα για το βιβλίο και λοιπές διατάξεις για τον σύγχρονο πολιτισμό", Τετάρτη 24 Απριλίου 2024. (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)
Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου "Δημιουργική Ελλάδα, ενίσχυση του κινηματογραφικού, οπτικοακουστικού και δημιουργικού τομέα, ίδρυση φορέα για το βιβλίο και λοιπές διατάξεις για τον σύγχρονο πολιτισμό", Τετάρτη 24 Απριλίου 2024. (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

51 Σχόλια

  1. Ο Βουλευτής των εγγράφων του Ιησού Χριστού εξυβρισε τον βουλευτή τον απείλησε και του μίλησε χυδαία για την μάνα του.Θα τον καλύψει όμως ο Κούλης τον Βελοπουλο γιατί τον έχει για αναπληρωματικο ανάχωμα.

  2. Εαν οντως αληθευει, το οτι εβρισε την Μητερα του, πολυ καλα του εκανε! Εχω νοιωσει κι’ εγω το ιδιο συναισθημα! Προ ετων βρισκομουν σε διαδηλωση, στο πεζοδρομιο της Βουλης και πλησιασα την Κωνσταντοπουλου, για να την ρωτησω εαν συμφωνει με τα οσα ειχε πει τοτε ο Τσιπρας! Αυτη απομακρυνθηκε απο τον χωρο και σε χρονο dt με περικυκλωσαν τα κομματοσκυλα – τραμπουκοι, που την συνοδευαν! Εκει ηταν που ενας απο δαυτους, εβρισε χυδαια την Μητερα μου, την οποιαν σημειωτεον ειχα χασει! Αστραψα και βροντηξα! Το μυαλο μου θολωσε και πηρα αναποδες! Του εριξα λοιπον εναν βαρβατο φουσκο και του εφυγαν μεχρι και τα γυαλια που φορουσε! Το περιστατικο ειχε καταγραφει, απο πληθωρα δημοσιοκαφρων, ομως το απεκρυψαν!

    Υ.γ. Για μενα το γεγονος, ηταν προσχεδιασμενο! Αλλωστε ο Βελο εχει προιστορια στις ιντριγκες!

  3. Κοίτα κάτι σκατόσκυλα που καταστρέφουν τον πατριωτικό χώρο. Κοίτα κάτι πατριδοκάπιλους. Εύχομαι ολόψυχα 0% στις παρατάξεις τους.

  4. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΟΡΕΑ ΘΕΛΟΥΜΑΙ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΡΕΚΛΙΕΣ ΜΠΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΕΣ ΤΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΜΠΑΤΣΟΥΛΑ ΑΝΤΕ ΦΛΟΡΟΥΔΕΣ ΘΕΛΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΤΟΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ….

  5. Οι τσαμπουκαλήδες διαλύουν τον πατριωτικό χώρο…..και θα υποστούν τις συνέπειες……

    Γι’αυτό θα ψηφίσω ΚΚΕ …για να μην δουν προκοπή ΝΔ, ΠαΣοΚ και ΣυριΖα κλπ….που ψήφισαν το νόμο για το ομοφιλοφιλο γάμο….

    1. ποιο πατριωτικο χωρο?????τον πραγματικο πατριωτικο χωρο φροντισαν να τον βαλουν φυλακη οσο για το ΚΚΕουδεν σχολιο γι αυτο αλλοστε υπαρχουν ελευθεροι και ωραιοι ακομα στιν βουλη……

    2. Αν θα ψηφίσεις κκε – τους αρχιπροδότες, τους κατσαρίδες συμμορίτες και τους ψευταράδες, μόνο και μόνο για τον γάμο τον ομοφυλόφιλων τότε καλά κάνουν και λένε πως οι Έλληνες έχουν μνήμη χρυσόψαρου.

  6. ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΠΑΤΣΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΧΟΝΤΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΦΛΩΡΙΛΑ ΓΕΡΟΝΤΟΜΠΕΜΠΕΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΑΤΟ ΓΕΜΙΣΑΜΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ………

  7. Καλά του έκανε. Ότα βρίζεις μανάδες και οικογένειες αυτά θα παθαίνεις. Και ας είσαι ο Αβραάμ Πάπας

  8. Η βρισιά είναι λεκτική μπουνιά
    Η γροθιά είναι σωματική αντίδραση

    Ποια η διαφορά ;;;

  9. Ειναι αστειος και ο λογος που πλακωνονται θα γινει η αρση της ασυλιας του βελοπουλου σιγα το σοβαρο θεμα.
    Αντι να ασχολουμαστε με τα προβληματα της χωρας και το φιασκο μητσοτακη ασχολουμαστε με ασχετα θεματα που δεν ενδιαφερουνε κανεναν!…μετα εχω αδικο οταν λεω οτι δεν υπαρχει αντιπολιτευση.

  10. Μπράβο στον Φλώρο αν έβριζαν την μάνα του Κασιδιάρη όταν ήταν στην βουλή θα έφευγε με το ασθενοφόρο για το νοσοκομείο… Είναι ο μοναδικός βουλευτής που δεν γύρισε πίσω στους Σπαρτιάτες για να πάρουν την χρηματοδότηση πραγματικά είναι άξιος και ο μόνος από το κόμμα που φοράει παντελόνια…

    1. ο φελοπουλος ποτε δεν ειχε τα παλαβα ποσοστα που του δινουν οι δημοσκοπησεις, ειναι τρυκ του κουλη

  11. Ακούγεται πως όταν έγινε το περιστατικό πετάχτηκε από τα έδρανα ο κουτσουμπας με ανάποδες κολοτουμπες στον αέρα και τους ακινητοποίησε

  12. Άξιο το παλικάρι…του έβρισε την μάνα το ιερότερο πρόσωπο στην οικογένεια. Εύγε κύριε Φλωρε.

  13. δεν έπιασε η κάμερα την μπουνιά όπως δεν είχε πιάσει την φάπα που έριξε ο Ηλίας στον φαλακρό μασώνο Δένδια, μόνο το πλατς ακούσαμε…..

  14. Αν πραγματι ισχυουν αυτ5α που του ειπε για την μαννα του ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ και λιγα του εκανε

    1. Θα συμφωνήσω μαζί σου. Δεν ξέρουμε αν είναι αλήθεια αυτό που γράφουν τα παρακάτω σχόλιο ότι τον έβρισε Μπορεί να το λέει για να δικαιολογήσει την βίαιη πράξη του.

    2. Το είπε ο ΦΛΩΡΟΣ στα μικρόφωνα των δημοσιογράφων.

      Και ο Φλώρος δεν είναι κότα για να πει ψέματα με αυτά τα αισχρά λόγια για την μητέρα του.

  15. Καλά τον έκανε!Του έβρισε χυδαία την μάνα και τον πατέρα του!!!Έτσι μπράβο συναγωνιστη ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ στους σπιούνους πολιτικούς απατεώνες του μπελόπουλου!!
    ΦΑΠΑ ΞΑΠΛΑ!!!

  16. καλά τον έκανε, σάπισμα περισσότερο ήθελε ο μαλ@κογραμμένος που του έβρισε την μάνα…. μπράβο στον Φλώρο

  17. ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ!! ΤΟΥ ΕΒΡΙΣΕ ΧΥΔΑΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ !! ΚΑΘΕ ΑΝΤΡΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕ!!
    Ο ΦΛΩΡΟΣ ΜΟΝΟ “ΦΛΩΡΟΣ” ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!! ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!!!

  18. Καλά τον έκανε!Του έβρισε χυδαία την μάνα και τον πατέρα του!!!Έτσι μπράβο συναγωνιστη ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ στους σπιούνους πολιτικούς απατεώνες του μπελόπουλου!!
    ΦΑΠΑ ΞΑΠΛΑ!!!

  19. Καλά του έκανε αν είναι αλήθεια ότι του έβρισε τη μάνα. Ελληνική Λύση… μία από τα ίδια, αν όντως του έβρισε τη μάνα, μόλις έχασαν ένα μεγάλο ποσοστό.
    Εγώ πάντος κόμμα που βουλευτής του βρίζει μάνες δεν πάω να ψηφίσω.
    Περιμένω να δω αν είναι αλήθεια…

    1. ΑΡΓΗΣΕΣ ΑΛΛΑ ΤΗ ΒΡΗΚΕΣ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ! ΔΕ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.

  20. Γιατί δεν γράφεται ότι ο γραμμένος του έβρισε την μάνα.Μηπως κάνετε πλάτες στον Βελόπουλο;

    1. Σίγουρα κάνουν πλάτες στο Βελόπουλο…
      Γι’ αυτό δεν ανεβάζουν τα σχόλιά μου.
      Όπως και να έχει όμως (και αν είναι αλήθεια τα περί μάνας), το συμβάν “έδειξε” πολλά για το κόμμα Βελόπουλου.

    1. ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ Η ΦΡΟΥΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΤΡΩΓΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΜΥΑΛΟ!

  21. Φανταστείτε τι θα τον είπε για να φτάσει ο άλλος να τον γρονθοκοπήσει Η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει!

Leave a Response