ΣΟΚ στους Έλληνες από τον Σπύρο Καρατζαφέρη. «Ο Μητσοτάκης με το φωτοστέφανο του σωτήρα θα…». Άγρια μπινελικια για τον Αλέξη Τσίπρα. (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
karatzaferis

Αποκάλυψη βόμβα στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Μεγάλης Εβδομάδας.

1.indd

 

Διαβάστε εδώ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ! ΈΡΧΕΤΑΙ «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ» – Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΙ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Ο… (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ επιβεβαιώνει με έκτακτη παρέμβαση του ο πρύτανης της Ελληνικής δημοσιογραφίας Σπύρος Καρατζαφέρης.

spiros karatzaferis

Από το πυρά της «Αλεπούς του ρεπορτάζ» δεν γλυτώνει και ο αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης.

spiros 2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. αρχισαν να βγαινουν απο τα λαγουμια τα υποπτα ατομα της 5ης φαλαγγας. Τι λεει ο ανθρωπος για ποιον Αλεξη
    τον αγραμματο ,το νουμερο, τον κλεφτη (Πετσιτης, Καλογριτσας Κοκκαλης, φαρμακοβιομηχανοι ,ανακεφαλαιωση τραπεζων , Σορος κλπ).Ρε Χιο που μας τους παρουσιαζεις ολους αυτους
    Γιωργο Φραγκα, Σ. Καρατζαφερη ,Αυτα απο καποιον που δεν ψηφιζει Ν.Δ αλλα η αηδια του ξεχυλιζει μετα απο ολα που περασαμε να βγαινουν οι ιδιες μουτσουνες στην επιφανεια

  2. Όσα λές για τη σπουδαιότητα της ύπαρξης αντιπολίτευσης, είναι σωστά.Αυτό που ξεχνάς είναι ότι ο Τσίπρας σέρνει στην πλάτη κάποια βαρίδια-λάθη που δεν ξεχνιούνται εύκολα: 1) Την ακύρωση του δημοψηφίσματος του ελληνικού λαού (το δημοψήφισμα ενός λαού είναι ανώτερο και από το Σύνταγμα), 2) Το μεγάλο λάθος της Συμφωνίας των Πρεσπών (τα πλήθη των πολιτών που εξέφραζαν τη θέλησή τους ακυρώθηκαν), 3) Τις χιλιάδες των συντάξεων που στερούσαν από γέροντες 70χρονους για 7, 8 χρόνια για να μαζεύει “μαξιλάρι” η κυβέρνηση και ας πέθαιναν οι γέροντες που σημειωτέον πλήρωναν εισφορές μια ζωή γιαυτή τη σύνταξη (η τωρινή κυβέρνηση μιλάει για 1 εκατομμύριο εκκρεμείς συντάξεις) την ίδια ώρα που έδινε παροχές στους μετανάστες που δεν είχαν δώσει δραχμή στο ελληνικό κράτος και 3) Την εικόνα του κότερου μέσα στην καταστροφή στο Μάτι που διαχώριζε με εμφαντικό τρόπο την κυβέρνηση από τους “πληβείους”.
    Αυτά τα λάθη-βαρίδια δυστυχώς θα τα φέρει ο Τσίπρας πάνω του γιτί δεν ξεχνιούνται εύκολα.
    Ως προς τον Μητσοτάκη να είσαι σίγουρος ότι αυτή τη στιγμή παρακολουθείται προσεκτικά από τον λαό γιατί ο “Μεσαίωνας” των μνημονίων που ζήσαμε και εξακολουθούμε να ζούμε έκανε όλους μας καχύποπτους και χωρίς ίχνος υπομονής. Βέβαια για την ώρα έχει ο Μητσοτάκης 2 ατού:1) Την αντίδρασή του στο θέμα του Έβρου και 2) Την έγκαιρη αντιμετώπιση του θέματος του Covid-19 αρκεί να μην πλατειάσει τους αποκλεισμούς γιατί θα κινδυνεύσει να γυρίσει μπούμεραγκ επάνω του.

    1. Κυρια μαιρη εχετε απολυτο δικιο σε ολα οσα λετε , το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει μονο το συριζα ως κομμα υπαρχει και η χρυση αυγη που αγαπαει αληθινα τον ελληνικο λαο , ξερετε ποσους ανθρωπους ξερω που μου ειπανε οτι πηγαινανε και περνανε φαγητα απο ολα αυτα που ειχε δωσει η χρυση αυγη για τους ελληνες που τα χρειαζονταν και τα πληρωναν ολα τα φαγητα απο το μισθο που επαιρναν απο την βουλη για τους συνανθρωπους τους !
      Συγκεκριμενα μου ειχαν πει οτι τους εδιναν τοσα πολλα που τους ελεγαν οι ανθρωποι μην μας δινετε αλλα δεν μπορουμε να τα μεταφερουμε στο σπιτι μας !
      Αυτο που σας λεω ειναι η αληθεια και αν θελετε μπορειτε να το ψαξετε και να δειτε οτι ειναι η αληθεια !
      Υπαρχουνε παρα πολλες λυσεις δεν ειναι τσιπρας , ο τσιπρας εννοειτε οτι εχει στην πλατη ολα αυτα που ειπατε και αποκλειεται να το ξαναψηφισει ο ελληνικος λαος!
      ο Λαος δεν ξεχνα ουτε τι εκανε ο τσιπρας ουτε τι εκανε το πασοκ με τα μνημονια , ουτε πως μας κοροιδεψε η νεα δημοκρατια , ουτε φυσικα την κατασταση που ζουμε σημερα στην Ελλαδα που ειναι πραγματικη φρικτη !

    2. Πλάκα κάνεις; Στην μπανανία όλα ξεχνιούνται. Εδώ ξεχάσαν τις μίζες που έπαιρνε ο Κούλης από την Siemens, την Novartis και όλα τα άλλα. Γιατί το πας παρακάτω. Και βέβαια το ότι ο Κούλης: 1) τίμησε με τα δύο χέρια την συμφωνία των Πρεσπών, που και καλά θα ακύρωνε 2) δεν επέστρεψε ούτε ένα λαθρό πίσω 3) έκοψε την κουτσουρεμένη 13 σύνταξη. Θα ξεχαστούν και αυτά.

  3. ΜΠΛΕ ΣΎΡΙΖΑ, ΚΌΚΚΙΝΗ ΝΔ, ΒΑΛΤΑ ΣΤΟ ΜΊΞΕΡ Κ ΘΑΧΕΙΣ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ. ΛΟΙΠΌΝ Ο ΚΑΡΑ ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟ ΠΑΊΖΕΙ ΠΙΓΚΠΟΓΚ, ΤΟΝ ΒΓΆΖΕΤΕ ΕΔΏ ΓΙΑΤΊ? ΩΣ ΤΙ? ΠΡΟΤΕΊΝΕΙ ΚΆΤΙ ΝΈΟ ΚΆΤΙ ΕΘΝΙΚΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ?? ΈΛΑ ΩΣ ΕΔΏ ΈΤΣΙ….. ΣΤΟΠ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ.

  4. τα ολεθρια λάθη του Τσίπρα κ της κυβέρνησης του είναι ακόμα νωπά. Ρώτα την ΜΆΝΔΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ. Να κυβερνήσει στην Αφρική η κυβέρνηση Συριζα γιατί οι άνθρωποι πονούν ακόμα…… έτσι νιώθω εγώ κ τόσοι άλλοι που έχασαν αγαπημένα πρόσωπα.

  5. Σε ποιόν Αλέξη αναφέρεται? Έναν που ξέραμε τον ξεγράψαμε προ πολλού.

  6. Οπότε να ματαξαναψηφίσουμε τον καταληψία αρλούμπα για να μας οδηγήσει μέσα από τα δαιδαλώδη και αστεία μονοπάτια του μυαλού που δεν έχει στο άνοιγμα των συνόρων. Πως λέμε να χάνουμε από όλες τις πάντες και να τραγουδάμε το “άντε γεια μωρέ παιδιά όλοι είμαστε αδέρφια – στάρματα στάρματα εμπρός στην κονόμα ο δε υπερήλικας να λέει στα πάκια ότι με ένα χαρτί έρχεται όλη η οικογένεια εδώ όπου μπορεί να λιάζεται στις πλατείες.
    Τη φρουρά!!! Τη φρουρά.

  7. Σπύρος Καρατζαφέρης: Υπηρέτης πολλών αφεντάδων…

  8. Υ.Γ. Η Ελλαδα χρειαζεται μια πατριωτικη κηβερνηση που να αγαπαει την χωρα και τον Ελληνικο Λαο και να πεταξει με τις κλοτσιες εξω απο την χωρα ολη την λαθρομουσουλμανικη παρανομη Σαβουρα της Ασιας και της Αφρικης, που μαζεψαν οι τελευταιες κηβερνησεις!!!!!!!!!!!

  9. Δεν μας παρατας ρε Σ. Καρατζαφερη που παροτρυνεις τον Τσιπρα να ξυπνησει λες και προκειται να κηβερνησει ξανα, εκτος αν τον φερουν στα πραγματα δια της πλαγιας!!!!!!!! Αυτος που εγινε προθυπουργος με ψεματα, δεν χρειαζεται να τα αναφερω, ειναι γνωστα!!!!!!!! Να κηβερνησουν ξανα οι αρλουμπολογοι κατσαπλιαδες για ποιο λογο;;;;;;;; Να βλεπουμε παλι τους Πακιστανους με τις σακουλες των λαθραιων τσιγαρων μπροστα στην πυλη της ΑΣΟΕΕ και στην πυλη του Πολυτεχνειου στην Στουρναρη και να μην κουνιεται φυλλο;;;;;;;; Η να αρχισει παλι το…….παρτυ στα Εξαρχεια με τους απλυτους κλπ, κλπ , κλπ ;;;;;;;; Θα πει κανεις ο Μητσοτακης ειναι καλυτερος;;;;;;; Στα ανωτερω ναι σε αλλα πολλα οχι!!!!!!! Αλλα εκ των δυο κακων το μη χειρον βελτιστον!!!!!!!!

  10. δεν θα βγει κανένας πούστης γιατί ο κόσμος τους έχει βαρεθεί πάμε για οικουμενική και μετά έρχεται το χάος όπως τα έλεγε και ο άγιος παΐσιος μετά από την 5τη κυβέρνηση που είναι τώρα ο μητσοτάκης πάμε για οικουμενική

  11. Kανενας δεν προκειτε να ψηφισει τον Μηστοτακη μετα απο ολα οσα εχει κανει , εχει καταστρατηγησει καθε εννοια της προσωπικης ελευθεριας του ανθρωπου και της θρησκευτικης μας πιστης , ολοι ειναι εξαλλοι με τον Μητσοτακη και με την κυβερνηση …. Κανενας δεν θελει μια κυβερνηση , που να βριζει τον λαο καθε μερα και να μας ελενχουνε και να βαζουνε προστιμα γιατι παμε να ψωνησουμε κανενας δεν θελει μια κυβερνηση που να μην μας αφηνει να βγουμε απο το σπιτι μας , Κανενας δεν θελει μια κυβερνηση που καταρεει η ελληνικη οικονομια , Κανενας δεν θελει μια κυβερνηση που να κανει ολα αυτα και να μας λενε συνεχεια ψεματα ,
    ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΕΧΤΕ ΑΡΚΕΤΑ , ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ .
    ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΤΕ ……. ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

  12. ΚΥΡΙΕ ΣΠΥΡΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΕ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΕΡΝΑΓΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΩΡΑ.ΣΙΩΠΑ.ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΦΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΜΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.

Comments are closed.