ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ! ΈΡΧΕΤΑΙ «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ» – Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΙ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Ο… (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    χιος-μητσοτακης

    Η πατριωτική εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ τώρα με ένα τηλεφώνημα σας, στην εξώπορτα σας.

    «Μένουμε Σπίτι» αλλά εξακολουθούμε να έχουμε έγκυρη και έγκριτη ενημέρωση.

    Με ένα τηλεφώνημα η εφημερίδα στο σπίτι σας

    210 9590361

    6946 357733

    Στην ατζέντα μπαίνει ήδη επιτακτικά η επόμενη μέρα στην οικονομία μετά την κρίση της πανδημίας του κορονοϊού και τις δυσοίωνες προβλέψεις του ΔΝΤ για ύφεση και ανεργία στην Ελλάδα.

    Σύμφωνα με άρθρο ανάλυση του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου, στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Μεγάλης Τετάρτης, το σίγουρο είναι ότι έρχεται ένας νέος Αρμαγεδδών.

    «Το ιστορικό πάθημα του προπάππου του καλό θα είναι να το μελετήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης»

    «Πάει σε εκλογές αλλά ουδείς γνωρίζει αν τις κερδίσει και με ποιον θα κυβερνήσει αν τις κερδίσει»

    teaser15-4

    1.indd

    Η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ εκτός από τα περίπτερα, πλέον και στα Σούπερ Μάρκετ.

    Banner supermarket

    Banner supermarket megalo

    Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ , τις επαγγελματικές αλητείες αλλά και τη νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Πάντως ο Μητσοτάκης δήλωσε ότι δεν πάει για εκλογές …

      1. Όταν λένε”δεν” σημαίνει “θα”….

        1. και γιατί το “θα” να μην σημαίνει “δεν” ? Ολα σχετικά είναι …

    2. ΡΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΟ….. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΩΤΟΝ ΕΙΝΑΙ 100% ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΔΙΑΒΟΛΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΕΝΝΟΕΙΤΕ….. ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΒΗΝΟΥΜΕ……???

    3. Με το να αφήνουμε σχόλια δεν σημαίνει πως μεταφέρεται η αλήθεια του λαού, φιλτράρεται και η εν δυνάμει διάθεση του Έλληνα στην όλη κατάσταση. Φανατικός Χριστιανός δεν είμαι αλλά τα πράγματα πλέον πάνε στο μεταφυσικό, είχα τη τύχη όμως να ακούσω αλήθειες και γεγονότα από παππού και προπάππου. Η ώρα της κρίσης έφτασε για όλους και δυστυχώς τα μέσα μαζικής εξημέρωσης θα κάνουν την δουλειά της άψογα, όταν κάποιοι θεωρούν τον εαυτό τους ανώτερο από το μπάρμπα Γιάννη στο χωριό ή την κυρα Νότα. Φάτε στην μάπα ερπετά, κουράδες και αντίθεους και τρέχτε να σφραγιστείτε σα τα μουλάρια και τις φοράδες. Η αλήθεια είναι μια, η ζωή μας μας ανήκει, ο θάνατος δίκαιος και δεν θέλει φόβο … για τα μετά θα τα πείτε με τον ξενοδόχο. Καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα με Αληθώς Ανέστη !

    4. Αμα κλεισεις αρρωστο, ειναι καραντινα. Αμα κλεισεις υγιες ανθρωπο, ειναι τυρρανια. Καλη Ανασταση μεσα μας και γυρω μας.

    5. Ντροπή σε όλους μας μα ποιό πολύ σε εκείνους. Απαγόρεψαν μέχρι και να ακούμε από τα μεγάφωνα την Θεία Λειτουργία. Πόσο ποιο κάτω θα μας φτάσουν. Ακούνε καμπάνες μυρίζουν λιβάνι και βγάζουν σπυριά οι δημοσιογράφοι και οι πολιτικοί.Αισχος

    6. Θελουν να επιτύχουν την μείωση του πληθυσμού δια του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Οποιος κανει τό εμβόλιο για τον κοροιδοιό θα παθαίνει στειρότητα και θα μπορει να κάνει από 0 μεχρι το πολύ 1 παιδί. ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ! H ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ !

    7. ευχομαι καλο πασχα σε ολους μην ξεχναμε οτι ειμαστε ελληνες που σημαινει φως μοναδικοι στον πλανητη κανεις δεν θα μπορεσει να μας αλλαξει η ιστορια το εχει αποδειξει θα τα καταφερουμε ξανα

    8. Ακομα και στην φυλακή υπάρχει επισκεπτήριο…ωστόσο στην Ελλάδα του Κουλη και του Τσιορδα…τα παιδιά απαγορεύεται να επισκεφτούν τους γονείς τους…

    9. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΤΑΚΤΙΕΤΑΙ!! ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

      1. Γεια σου συνονόματε! Πολύ σωστά! Ήρθε η ώρα των όπλων, αλλά βλέπω πολύ κουράδα και ψευτομαγκιά. Κανείς δεν έχει τα αρχίδια να πιέσει την σκανδάλη και να καθαρίσει την κόπρο του Αυγεία……. Με τέτοια μυαλά, καλά ξεμπερδέματα!!!!!!

        1. Γιατί την έχεις εσύ; Προχωρά πρώτος εσύ και ακολουθούν και οι υπολοιποι

    10. Όλα τα Ελληνικά πατριωτικά μυαλά, να ενωθούν υπό την ηγεσία του κου Στέφανου Χίου. Να συσταθεί μία Ελληνική Πατριωτική Ένωση (το όνομα είναι ενδεικτικό), η οποία θα έχει στόχο την ευημερία των Ελλήνων. Όταν ευημερεί η μονάδα, ευημερεί και το σύνολο. Τα δείγματα γραφής του κου Χίου, τα έχουμε δει, μένει μόνο η πρακτική εφαρμογή τους.

      Ακριβώς λοιπόν, επειδή ο κόσμος είναι απολύτως δυσαρεστημένος με τη συμπεριφορά των λεγόμενων “παραδοσιακών” κομμάτων, των οποίων την εναλλασσόμενη εξουσία έχουμε κατ’ επανάληψη γευθεί, είναι πλέον η ώρα να αναλάβει την ηγεσία ένα γνήσιος πατριώτης Έλληνας, στελεχωμένος με επιτελείο ανθρώπων, των οποίων το μέλημα θα είναι η πατριωτική εξέλιξη της Ελλάδος. Χωρίς τυμπανοκρουσίες και φανφάρες, αλλά με μεστά, με λογικά επιχειρήματα και με ΠΡΑΞΕΙΣ, ΠΡΑΞΕΙΣ, ΠΡΑΞΕΙΣ υπέρ του Έλληνα. Ο Έλληνας είναι και πρέπει να είναι ο αυτοσκοπός και ο άξονας περιστροφής της πολιτικής του νέου πατριωτικού (όχι εθνικιστικού) κόμματος.

      Οι ευκαιρίες για εκλογή πατριωτικού κόμματος έχουν προ πολλού εξανεμισθεί και καλό θα είναι να αρχίσει η προετοιμασία της ιδρύσεώς του, προτού ότι μπορεί να περισωθεί, χαθεί οριστικά.

    11. Το θέμα είναι ότι όλοι όσοι ανήκουν στο πατριωτικό χώρο δέν ενώνονται γιατί θέλουν να το παίζουν όλοι καπετάνιοι.Η τελευταία καλή ομάδα που μίλαγε στή βουλή σοβαρά και χωρίς φωνές καί έχοντας επιχειρήματα καί άποψη ήταν του ΛΑΟΣ αλλά τα σκάτωσε στο τέλος ο κυρ Γιώργης καί έμεινε εκτός.Τώρα ΑΝΕΛ,χρυσή αυγή και βελόπουλος είναι γιά να ξεφτιλίζουν τους Ελληνες πατριώτες με τη γραφικότητα καί τούς λάικισμούς τούς

    12. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ , ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ Η ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ
      ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑ , ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΟΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ , ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΣΗΜΕΙΟ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
      ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ , ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΟΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ , ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ , ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
      Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ………

      1. ΦΙΛΕ ΑΝΔΡΕΑ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ Η SINGULAR LOGIC, TO ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!!! ΟΠΟΤΕ ΞΕΧΝΑΤΟ….. Η ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ, ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ! ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ! ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

    13. Μακροχρόνια άνεργος είναι αυτός με ένα χρόνο ανεργίας και χωρίς ταμείο απίστευτα πράγματα.
      Πρώτον απίστευτη απόφαση κύριε Μητσοτάκη και δεύτερον μάζεψε τον βιβλιοέμπορα που σκυλοβρίζει συνέχεια στα κανάλια όσους έχουν πάνω από ένα χρόνο άνεργοι.

    14. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ. ΟΧΙ ΚΟΚΟΒΙΟΥΣ ΚΑΙ ΦΕΡΕΦΩΝΑ. ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΓΥΦΤΟΥΣ, ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!
      ΤΣΙΠΡΑΣ, ΦΩΦΟΥΛΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ 300 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΤΟ ΠΟΛΥ 100 ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΧΩΡΑ.
      ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΗΜΕΝΕ ΚΟΝΔΥΛΗ ΜΟΝΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.

    15. Το θέμα είναι ότι κανένα νέο πατριωτικό μέτωπο δεν βγαίνει μπροστά για να μπορέσουμε να ψηφίσουμε και αυτό είναι λυπηρό. Κανένα από αυτά τα κόμματα που υπάρχουν τώρα δεν μας εμπνέει. Κάντε κάτι αφού υπάρχει πιθανότητα εκλογών. Οι πραγματικοί πατριώτες είναι πολλοί αλλά από ανάγκη ψηφίζουν τα υπάρχοντα κόμματα.

    Comments are closed.