ΣΟΚ στον ΑLPHA με τον καθηγητή Ιωάννη Μάζη! «Δεν θα υπάρχουμε σε λίγο αν συνηθίσουμε το…»

Κοινοποίηση:
kathigitis-mazis-an-synithisoyme-to-lathrometanasteytiko-se-ligo

O καταξιωμένος καθηγητής Γεωπολιτικής και διεθνολόγος, Ιωάννης Μάζης, χτύπησε το καμπανάκι του κινδύνου για το λαθρο-μεταναστευτικό μιλώντας σε εκπομπή του Alpha.

Χαρακτηριστικά είπε ότι «αν το συνηθίσουμε, σε λίγο δεν θα υπάρχουμε».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του καθηγητή:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. και κριμα που δε με νοιαζει καθολου? αγαπατε τους μεταναστες, τους θελετε, χα δεν θελετε, βελοπουλο θελετε, δε με νοιαζει πια ακομα κι αν γινουν περισσοτεροι απο τους ελληνες

  2. Ρε Γρηγοριε ανησοροπε , που τον ειδες τον δυσωδη Αντιχριστιανικο βουρκο σ’ αυτα που γραφω;;;;;;;; Αντε να σε δει κανενας ψυχιατρος και να σε διαβασει καποιος παπας ξεμωραμενε, βλακα!!!!!!!!

  3. Μέσα στον ορυμαγδό της αναρχοάπλυτης διανόησης που έχει επικρατήσει εδώ και 40 χρόνια στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ευτυχώς υπάρχουν και μερικοί πατριώτες καθηγητές σαν τον Μάζη. Πάλι καλά, για να ακούμε και μια σοβαρή ανάλυση και όχι θολοκουλτούρα και κλάψα για τους δήθεν πρόσφυγες μουσαφίρηδες

  4. Αιωνία η μνήμη τών αειμνήστων Πατριωτών Γεωργίου Παπαδόπουλου καί Στυλιανού Πατακού, οι οποίοι όμως εξ’αρχής όφειλον νά ενεργήσουν ριζική εκκαθάριση καί νά αφαιρέσουν κάθε πολιτειακό δικαίωμα καθώς καί νά εδήμευον κάθε περιουσιακό στοιχείο (κινητά,ακίνητα) καί αφαίρεση διπλώματος καί εξασκήσεως κάθε επαγγέλματος καί άμεσα νά εξορίζοντο εξ Ελλάδος εις εξωτερικό (ηγαπημένας των χώρας κομμουνιστικού περιβάλλοντος) ‘ή ξερονήσια, διά κάθε αναρχοκομμουνιστικό στοιχείο, αλλά καί κάθε άθεον, απατεώνα, πολέμιον Ορθοδόξου Χριστιανικής Πίστεως καί Πατρίδος. Εάν επετελείτω ένα τοιούτον Θεάρεστον έργον καί επίτευγμα δέν θά εκκολάπτετω αυτό τό σημερινό αίσχος, ώστε νά ευρίσκοντε εις κυβερνητικάς, πολιτειακάς καί διοικητικάς θέσεις (πολιτικάς, αντιπολιτευτικάς, στρατιωτικάς, δικαστικάς, εκπαιδευτικάς, ακόμη καί εκκλησιαστικάς) όλα αυτά τά κατακάθια τής αβύσσου, οι οποίοι μέσω ανόμων πράξεων, ανόμων περιεχομένων, αλλά καί μέσω ανόμου σιγής, αποσιωπήσεως, αδιαφορίας έως καί συγκαλύψεως τών αντιχρίστων καί κατηραμένων νεονέρωνων, τό μόνον τό οποίον εκ τού ασφαλούς ελκύουν εστίν η οργή, κατάρα καί φοβεραί τιμωρίαι εκ Τού Θεού μου Ιησού Χριστού. Εάν εκείνοι οι Πατριώται συνταγματάρχαι επετέλουν ευθαρσώς καί επακριβώς τό Θεάρεστον έργον τής βοθροκαθάρσεως τών βοθρολυμάτων τής κοινωνίας, σήμερον δέν θά υφίστατο αυτή η λέρα, γάγγραινα, καρκίνος εν μεταστάση, σαπίλα καί σαβούρα εις τήν ……..(καταχρηστικώς ας ειπούμε) …..Ελληνικής !!!!!! ζουγκλοποιημένης κοινωνίας. Ούτε θά υπήρχον χαβουζοειδείς σκώληκες, εγκεφαλικώς ανάπηροι καί διανοητικοσωματικώς ανώμαλοι τύπου «τρελό κουνέλι, παλαβή φραγκόκοτα, πανηλίθια καρακάξα», όπως καί μπαστάρδικα τύπου «ΠΙΤουρας, pelo, καί διάφορα άλλα παρόμοια δαιμονοειδή παράσιτα» εκβράζοντες, μέ κάθε δυνατή ευκαιρία, τόν οχετόν τού εσωτερικού των λιμνάζοντα δυσώδους αντίχριστου βούρκου.

  5. Με κάλεσαν για συνεντεύξη για δουλειά σε κάποια γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ελληνικών συμφερόντων κατόπιν αιτήσεώς μου και στην παρατήρηση-ένστασή μου γιατί προτιμούνται αλλοδαποί,οι”ελληνες”τσανακογλύφτες που τάχα καμώνονται ότι είναι κάτι με γνώσεις προνηπίου ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΦΑΓΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΘΙΞΑ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ.Σημειωτέον ότι πάνω από τους μισούς εργαζομένους στις αποθήκες ήταν αλλοδαποί που μόνον ναργιλέ δεν φούμαραν.ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ

    1. Τι ειπες ; με τι κουραγιο ; Καταρχην καλα ξηγηθηκες
      Κατα συνεχεια κοιτα να το διασκεδαζεις..
      Εγω τις τελευταιες μερες, εστειλα εναν Αλγερινο για μπανιο στη Σινδο.. ξενερωσα τεσσερα μπαγκλαντεζοειδη ενω τους εκανα τον κινεζο σε αυτα που ρωτουσαν…και σημερα εκανα κωλοδαχτυλο σε εναν αλβανογερο που με κοιτουσε σα πουτανα ξελιγωμενη ,νομιζοντας οτι φορωντας γυαλια ηλιου δε καταλαβαινω που κοιταζει. Γμ το σπιτι του !

    2. ετσι ακριβως. προ κρισης ειχα περασει και εγω απο συνεντευξη για αποθηκες μεγαλου s/m. φυσικα με κλασανε. δεν μου τηλεφωνησαν ποτε. οπως εμαθα αργοτερα πηραν αλλοδαπους αβερτα. υστερα απο καποια χρονια εργαστηκα σε αποθηκες αλλου μεγαλου s/m εποχικος. οι μισοι κ βαλε αλλοδαποι. μερικοι ηταν και προισταμενοι. σε εργοστασια τα ιδια. και μονο που εισαι ελληνας εχεις την ταμπελα του τεμπελη. πηγα προσφατως σε ενα για συνεντευξη και ουσιαστικα με απερριψαν με το υφος τους παρολο που μου ειπαν τα γνωστα “θα σε ειδοποιησουμε”

  6. Μα ακριβώς αυτό θέλει ο Μητσοτάκης , η Κεραμέως και όλη η ΝΔ -Συριζα. Αυτός είναι ο σκοπός τους .
    Μυαλό να βάλουν όσοι τους ψηφίζουν . Αυτοί ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και γιατί.

  7. Όπως λέει και η Θάλεια, το ελληνικό κράτος έχει τελειώσει. Αυτό είναι δεδομένο, μην εξαπατάτε τους εαυτούς σας, δεν υπάρχει τίποτα που να μπορείτε να κάνετε για να το αλλάξετε. Και δεν υπάρχει λόγος να κλαίτε για αυτό, το ελληνικό κράτος δεν ήταν ποτέ δικό σας κράτος, πάντα εχθρός σας ήταν, πάντα κοίταγε να πάρει από εσάς. Σας έχει ταράξει στους φόρους και στις υποχρεώσεις και δε σας παρέχει ούτε τα βασικά. Ποταμούς αίματος και ιδρώτα έχετε θυσιάσει για αυτό κι αυτό σας πουλάει σε κάθε ευκαιρία. Γιατί στενοχωριέστε; Όταν καταργηθεί το ελληνικό κράτος, αυτοί που θα χάσουν είναι αυτοί που τρώνε από το κράτος. Γιατί αν νομίζουν πως θα συνεχίσουν να τρώνε και στην επόμενη κατάσταση, είναι πιο ηλίθιοι από όσο φαίνονται.

    Δε συμφωνώ με τη συμβουλή να φύγετε πάντως. Δεν υπάρχει κάποιο μέρος να πάτε. Μη νομίζετε πως στις άλλες χώρες θα είναι καλύτερα. Αυτό που έρχεται έρχεται για όλες τις χώρες, δε θα γλιτώσει κανείς. Καλύτερα να μείνετε εδώ που είστε ντόπιοι. Ο Χριστός θα προφυλάξει τους δικούς Του, μη φοβάστε.

    1. Ίσα ρε γιαχωβά που θα καταγγήλλεις το Ελληνικό Κράτος για την ίδρυση του οποίου χιλιάδες Έλληνες έδοσαν την ζωή τους.
      Άλλο το ξενόφερτο καθεστώς και άλλο το Ελληνικό Κράτος.
      Είδες πως σε κατάλαβα ότι είσε χιλιαστής.

      1. Δεν είμαι ούτε Ιαχωβάς ούτε Χιλιαστής. Και δεν “το κατάλαβες”, γιατί απλά δεν είμαι. Απλά είναι η κλασσική ταμπέλα που κολλάτε οι ψευτο-ορθόδοξοι, πως κάνουν πχ οι “αντίφα” που όλους τους λένε φασίστες; Ε εσείς τους λέτε όλους Ιαχωβάδες και Χιλιαστές.

        Όσο για το “ελληνικό” κράτος, όσο το κράτος αυτό είναι “ελληνικό” άλλο τόσο κι εσύ είσαι “χριστιανός”. Το κράτος αυτό ανέκαθεν ανήκε στις μεγάλες προστάτιδες δυνάμεις και αυτό ποτέ δεν άλλαξε. Δεν ανήκει στο λαό.

        1. Τρελο κουνελι…σε παρακολουθω εδω και μερες …
          Γραφεις αηδιες για την επισημη θρησκεια του Ελληνικου Εθνους.
          Αν ξαναπεις βλκειες για τα Ιερα Μυστηρι και την Ορθοδοξια…θα σε κραζω συνεχως.
          Αντε …τουβλο!

  8. ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ Κ ΕΣΥ Κ ΟΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ ΣΑΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΑΛΕΙΑ ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΙ ΑΔΙΚΟΙ ΚΤΗΝΗ ΘΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ Τ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ ΟΧΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΩ Κ ΑΣ ΜΕ ΦΑΝΕ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΩΩΩΩΩΩ,,,,

    1. Εμεις να κανουμε παρεα. Θα θελες να μπεις στη Βουλη..μια βολτα;

  9. Αυτοι που ψηφιζουν νεοταξιτες και λαθρολαγνους αυτοι να τα ακουσουν αυτα και να αλλαξουν μυαλα, διαφορετικα η Ελλαδα δεν εχει μελλον, για να μην πω πως ηδη η κατασταση με τους λαθρο ειναι μη αναστρεψιμη!!!!!!!!!!

    1. Αυτοι θελουν πεθανει η Ελλας. Το δηλωσαν δημοσια

  10. Καλές είναι οι προβλέψεις και οι συμβουλές του καθηγητή, όμως στις βαθμίδες που εντέλλονται για την υλοποίηση τους αντιμετωπίζονται με ειρωνικά χαμόγελα. Η Ελλάδα έχει τελειώσει και το γνωρίζουν όλοι οι δοκησίσοφοι που προσπαθούν να κρατήσουν τα προσχήματα. Όποιος μπορεί να μαζέψει την οικογένεια του και να φύγει θα πράξει άριστα. Δηλώσεις τύπου το μαζεύουμε το μεταναστευτικό ήρθαν μόνο 10000 από τον Γενάρη είναι για γιαούρτωμα.

    1. Μόνο ραγιάδες θα φύγουν.Στο καλό λοιπόν.Οι Έλληνες θα ξεβρωμίσουν αυτόν τον τόπο με όποιο κόστος.

      1. Μάλλον μόνο ραγιάδες θα μείνουν γιατί για ξεβρώμισμα μέσα στον 21ο αιώνα χλωμό φαίνεται. Υπάρχει βέβαια πάντα η δυνατότητα ξεβρωμίσματος μέσω πληκτρολογίου.

      2. Ποτε θα το κανουν αυτό οι έλληνες ?? Ο έλληνας σκοτώνεται με τον συμπατριώτη του για το αν τον προσπέρασε με το αμάξι , μπήκε ενα μέτρο στο χωράφι του ο διπλανος και τέτοιες παπαριες αλλά για τέτοια θέματα σταπαπαρια του

Comments are closed.