ΣΟΚ στη Μεσσηνία: Μαθητές ξέθαψαν νεκρή γυναίκα σε νεκροταφείο! Οι αρρωστημένες σκηνές και η αποκάλυψη της αλήθειας (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Σοκάρουν τα στοιχεία της αστυνομίας για τους δράστες. Τρία παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου, μαζί με έναν 21χρονο, έφτασαν στο σημείο να ξεθάψουν νεκρή στο νεκροταφείο…

Τέσσερις είναι οι δράστες σύμφωνα με την Αστυνομία, που το μεσημέρι της 16ης Δεκεμβρίου έσπασαν και έκλεψαν 6 τάφους στο νεκροταφείο του Πλατέος, στη Μεσσηνία.

Πρόκειται για έναν 21χρονο που συνελήφθη για κλοπές, έναν 16χρονονο και δυο 12χρονους που μάλιστα δε δίστασαν να ξεθάψουν μια γυναίκα, κίνηση που είχε σοκάρει την τοπική και όχι μόνο κοινωνία.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας: “εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, μία περίπτωση φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και προσβολής μνήμης νεκρού σε Δημοτικό Κοιμητήριο, που είχε γίνει την 16.12.2019 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας”.

Θυμηθείτε τις δηλώσεις που είχε κάνει τότε ο αντιδήμαρχος Γιώργος Φάβας, που βρέθηκε στο νεκροταφείο και αντίκρισε το μακάβριο θέαμα…

Πηγή: tharrosnews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Είναι ΡΟΜΑ οι δράστες. ΓΥΦΤΟΙ . και μάλιστα με ποινικό μητρώο βαρύτατο.
    Μας κοροϊδεύουν αποκρύπτοντας τα εγκλήματα που πράττει εναντίον μας αυτή η καταραμένη κωλοφάρα . Άκου μαθητές !!! ..ωραιο ανέκδοτο αλήτες του σηστηματος , τίποτα όμως δεν μένει κρυφό για πολύ …

    1. Τους ονόμασαν κ «μαθητές » . Πρέπει ο κόσμος να μάθει την αλήθεια αν είναι πραγματικά Ρομά.. Άκου μαθητές

  2. Πηραν τιποτα τουλαχιστον η τζαμπα η φασαρια

  3. Για αυτό φταίνε οι γονείς τους που δεν τους έμαθαν να σέβονται τίποτα! Αυτός που δεν σέβεται ούτε τους νεκρούς,δεν είναι καν άνθρωπος !

  4. Γεμίσαμε σατανιστές….. Δεν ήταν ληστές αυτοί, δεν είχαν χρυσάφια και ρουμπίνια οι τάφοι….

  5. Πρωτογνορες καταστασεις, σηψη και σαπιλα παντου, αν καποιος τους ριμαξει στο ξυλο, θα πουν κατι χαμενα κορμια οτι εδειραν τα ανηλικα!!!!!!! Δεν παμε καθολου καλα, συγχρονοι τυμβοριχοι!!!!!!!!

Comments are closed.