ΣΟΚ στην Χρυσή Αυγή: Kαταδικάστηκε με ποινή φυλάκισης ο Κασιδιάρης για την…

Κοινοποίηση:
kassidiaris

Ποινή φυλάκισης 4 μηνών με τριετή αναστολή επιβλήθηκε στον πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη για τη συκοφαντική δυσφήμιση του Ηλία Σταύρου.

Η υπόθεση έφτασε στο ακροατήριο, μετά από μήνυση που έχει καταθέσει ο πρώην υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής και μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση της οργάνωσης, Ηλίας Σταύρου.

Η μήνυση αφορά σε αναρτήσεις στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής το 2014 μετά την κατάθεση του κ. Σταύρου στην ανακριτική διαδικασία με συκοφαντικό όπως καταγγέλει περιεχόμενο σε βάρος του.

Σήμερα ωστόσο από την πλευρά της υπεράσπισης των Μιχαλολιάκου και Κασιδιάρη υποστηρίχθηκε στο Δικαστήριο ότι η ιστοσελίδα ανήκε σε άλλο τρίτο πρόσωπο, ο οποίος εμφανιζόταν ως σχεδιαστής της ιστοσελίδας.

Η καταδίκη του πρώην βουλευτή αφορά σε αναφορά για περιστατικό στη Βουλή όπου ο Ηλίας Σταύρου φέρεται να είχε επιτεθεί στον κουρέα, κάτι που δεν αποδείχθηκε.

Για τους χαρακτηρισμούς ψυχικά ασθενής, μοιχός κ.ά που περιλαμβάνονταν σε αναρτήσεις στον ιστόποπο της Χρυσής Αυγής για τον Η.Σταύρου το Δικαστήριο μετέτρεψε την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης σε εξύβριση και έπαυσε τη ποινική δίωξη λόγω παραγραφής.

Αντίθετα, το Δικαστήριο αθώωσε τον Νίκο Μιχαλολιάκο καθώς το επίδικο διάστημα βρισκόταν προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού και δεν αποδείχθηκε πως γνώριζε τις αναρτήσεις.

Νωρίτερα, ο εισαγγελέας είπε ότι θα πρέπει να μετατραπεί η κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης σε εξύβριση και πρέπει να παύσει η ποινική δίωξη λόγω παραγραφής.

Όσο για το περιστατικό με τον κουρέα της Βουλής, ο εισαγγελέας τόνισε πως ο εγκαλων λέει ότι αυτό δε συνέβη ποτέ, ενώ ο κατηγορούμενος λέει ότι το άκουσε κι έτσι αναρτήθηκε. «Το τι διαδραματίστηκε ακριβώς δεν ξέρουμε» επισήμανε.

Ο μηνυτής ο οποίος έχει δηλώσει και παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση κατέθεσε σήμερα πως για να ανέβει οποιοδήποτε άρθρο στην ιστοσελίδα έπαιρνε την έγκριση του Ηλ. Κασιδιάρη ενώ ο Νίκος Μιχαλολιάκος είχε πλήρη γνώση και χάραζε τη γραμμή.

Από την πλευρά του ο Ηλίας Κασιδιάρης αρνήθηκε κάθε σχέση με την ιστοσελίδα, τη διαχείριση της και τις επίμαχες αναρτήσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Τον Ηλια δεν μπορειτε να τον φτασετε ουτε απο μια τριχα απο τα αρχηδια του!!!!

  2. Έχω τήν πολύ έντονην υποψίαν ότι σχετικά μέ τήν ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΉΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΥΣΗ, η Ελλάδα καί φυσικά η Ελληνική Κυβέρνησις εκτελούν εντολές ΆΝΩΘΕΝ..!!! Μήπως η υποψία μου αυτή είναι όντως πραγματική..;;; Μήπως κάποιοι άλλοι – εκτός Ελλάδος – επιδιώκουν πράγματι τήν αντικατάστασιν τών ΓΗΓΕΝΩΝ Ελλήνων μέ μουσουλμάνους αλλοδαπούς…;;; Τί ακριβώς συμβαίνει στήν Χώρα μας…;;; Πώς άραγε μπορούν άλλες χώρες τής ΕΕ καί αντιστέκονται ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ στίς ΆΝΩΘΕΝ εντολές καί πιέσεις, ενώ οι δικοί μας κυβερνώντες υποκύπτουν…;;;
    Μήπως άραγε τελικώς ΔΕΝ υποκύπτουν, αλλά αντίθετα ΟΜΩΣ συμμετέχουν εθελοντικά καί εκείνοι σέ αυτό τό αντεθνικό καί Εθνοκτόνο Σχέδιο…;;; Όποιος τυχόν γνωρίζει περισσότερα τόν παρακαλώ νά μέ ενημερώσει…!!!

    1. Έχω τήν πολύ έντονην υποψίαν ότι σχετικά μέ τήν ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΉΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΥΣΗ, η Ελλάδα καί φυσικά η Ελληνική Κυβέρνησις εκτελούν εντολές ΆΝΩΘΕΝ..!!! ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΥΛΟΣ.

  3. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΕΙΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΑΣΟΚΝΔΟΥΛΟΙ ΚΚΕΧΑΦΙΕΔΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΣ ΚΛΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΕΞΙ…ΤΟΝ ΚΟΥΡΕΑ ΤΗΣ ΣΕΒΙΛΛΗΣ ΦΕΡΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΚΟΥΜΟΥΝΑΖΙΔΙΑ ΣΑΤΑΝΑΖΙΣΤΕΣ ΦΙΛΕΛΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ!

  4. ΗΛΙΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΑΠΟΥΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΥΖ

    1. ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΟΛΑΣΜΕΝΑ ΒΡΕ ΛΟΥΓΚΡΙΤΙΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗ ΜΠΟΥΖΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ? ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ…

    1. Θα σου άρεσε, ε;;; Αν είχε τίποτα ανάμεσα στα σκέλια του κανάς Χρυσαυγίτης, ίσως και να μην οργίαζε τόσο η φαντασία σου… άντε, παρεούλα με τους άλλους και εσύ και ξέρεις τι εννοώ αστραχάν μου!

      1. ΜΗΝ ΤΟΥ ΞΥΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΓΗ ΕΧΕΙ ΠΙΚΡΙΑ Η ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΚΑΤΣΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΕΙ

  5. εχετε κολησει με την ΧΑ αμαν πια δεν κοιταται τι κουβαλουν στην χωρα μας οι ( παρλαπιποδημοκρατες του κωλου) και αντι να αντιδρασετε καθηστε και ασχολειθειται με τον κασιδιαρη. βαλανε τοτε και κατι αιγυπτιους να πουν οτι τους κτυπησαν και αλλες αηδιες αφου ειναι γνωστο οι λαθρομεταναστες σφαζονται καθημερινα αναμεταξυ τους δεν επεισαν κανεναν. λιγο μυαλο χρειαζετε κατοπιν εβαλαν εκεινο το ζομπι να μαχαιρωσει τον αλλον αφου τον πληρωσε ( το συστημα) για να εδραιωσουν κατηγορια . με την λογικη τους επρεπε να μπει και ολος ο τσυριζα φυλακα γιατι καψανε τα ατομα στην μαρφιν αλλα εκει ουτε δικη εγινε ουτε δικη και για τους αλλους δυο στο ηρακλειο. ποσο αστειο ειναι το συστημα και προχειρο εγω αν θελω να σκοτωσω καποιον δεν θα το κανω μεσα στον κοσμο θα του την φυλαξω σε ερημικο σημειο. τοσο προχειρο ηταν το σεναριο του συστηματος για να εχουν και μαρτυρες

  6. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΗΤΕΡΟ

  7. Petro , Αλβανέ το έβγαλες για σήμερα το μεροκάματο , πάρε και αλλά 30 σεντς μπουρμπουάρ , να σου βάλει ο Πακιστανός και μαγιονέζα στο πιτόγυρο . Τρολ του κ@λου… παπάρα ε παπάρα..!

    1. Σε εμένα ομιλείς Ανώνυμη πατσ@βούρα;;; Διότι αν ομιλείς σε εμένα, έλα στον Περαία και θα σου δείξω εγω ποιός είναι Αλβανός… άιντε τρουμπέτα, για έλα μου και φέρε και κανά Κασιδιάρη μαζί σου, αν τολμά να εμφανιστεί μπροστά μου η κοτούλα η κρυφο-ναζιστούλα! Γεμίσατε τον τόπο ψευτο-πατριώτες καθάρματα και σας σιχάθηκε ο κόσμος… ρεντίκολα με τις σβάστιγγες!

      1. σιγα φεμινιστρια κομμουνιστρια θα εκραγει το ταμπον σου.

        1. Ανατριχιασα τωρα λεμε!!! …κουμουνίστρια σύζηγο, η αδελφη ψυχη θα έχεις και για αυτό τα ξέρεις καλά τα ταμποναρισμένα κόλπα, ε;;; Τςςςςςς… από κεφάλα, είσαι ξουράφας! Πως λέμε, στου κασίδη το κεφάλι όλοι κάνουν τον κουρέα, ένα πράμα;;; Πάρε λοιπον την κασίδα σου και την Κασιδιάρα σου και άντε μου στο καλό, ζούπερμαν μου εσύ!

      2. ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΘΑ ΣΚΑΨΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΛΑΓΟΥΜΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΜΕΣΑ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ… ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΣΕΝΑ ΒΡΕ.. ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΜΩΑΜΕΘ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ…

  8. ΚΛΑΣΙΔΙΑΡΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ, Η ΜΠΟΥΖΟΥ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ!!

    1. ΤΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΟΛΑΣΜΕΝΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ Ε ΛΟΥΓΚΡΙΤΣΑ ΜΟΥ??

  9. …σιγά μην παραδεχτεί τίποτα ο εκ των άνανδρων ψευτομαγκιόρων της ΧΑ… ψευτιά, μαγκιά, κλ@νιά και μετά κοτούλες… για αυτό τους έφτυσε και τους σιχάθηκε ο λαός! Μόνο παχιά, πιασάρικα και καμιά φάπα σε τίποτα πάκια, έτσι για το θεαθήναι… από ουσία, μηδέν… μέχρι και τα ΔIKA TOYΣ πιστεύω στα ναζιστικά πρότυπα αρνούνται… τόσο ΑΝΔΡΑΚΛΕΣ είναι!
    Το ίδιο βέβαια, γιά άλλους λόγους, θα έπρεπε να έχει συμβεί και με κάτι Τσιπρόσκυλα και Βαρουφοκ@θίκια, αλλά αυτοί τελικα, μαλλον έπαιζαν πιό καλό θέατρο!

Comments are closed.