ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 83ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΓΙΑ ΓΕΝΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ – ΤΟΝ ΣΑΤΥΡΟ ΠΑΙΔΕΡΑ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ 45ΧΡΟΝΗ ΜΗΤΕΡΑ – ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΣΗΚΩΤΟΣ ΜΕΣΑ

Κοινοποίηση:
paidiki_xara

Σοκ έχουν προκαλέσει όσα κατήγγειλε στις αρχές μία 45χρονη μητέρα η οποία βρισκόταν με τον 9χρονο γιο της σε παιδική χαρά επί της περιφερειακής οδού, στην Άρτα.

Όπως κατήγγειλε στο ΑΤ Άρτας ένας 83χρονος πάρκαρε το αυτοκίνητο του πλησίον της παιδικής χαράς εξήλθε του οχήματος και ούρησε στο οδόστρωμα.

Ο ηλικιωμένος άνδρας όμως δεν σταμάτησε εκεί. Κατευθύνθηκε σε θάμνο δίπλα στην παιδική χαρά καιπροέβη σε γενετήσια πράξη (αυνανισμό).

Η μητέρα εμβρόντητη παρακολουθούσε τις απρεπείς κινήσεις του ηλικιωμένου και έβαλε τις φωνές ενώ εκείνος τράπηκε αμέσως σε φυγή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η 45χρονη γυναίκα πρόλαβε και σημείωσε τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου αναφέροντας το στις αρχές. Η αστυνομία διαπίστωσε ότι το αυτοκίνητο ανήκει στον 83χρονο.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, κατηγορούμενος για «Προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας». Ο δράστης αναζητείται για να συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Άρτας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Μπορεί απλά να τον τιναζε μετά το κατουρημα..παππούς ήταν, θα του φεύγανε κιόλας. Φαίνεται η κυρία είχε στο μυαλό της τραβομαλακιες και χυσιματα.. Απ τα πολλά τα πορνοβίντεο.

  2. 83 χρόνων και ανώμαλος λίγο δύσκολο. Πιο πιθανό να πάσχει από άνοια ο άνθρωπος και να μην ξέρει που βρίσκεται και τι κάνει. Σας χάλασε και εσάς το #metoo και κάνετε τους λαϊκούς δικαστές.

  3. ΕΔΩ Η ΚΟΥΛΑΡΑ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ 2η ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΘΑΜΝΟ. ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

  4. Αφου του σηκωνεται ακομα του πορνογερου τι να πει κανεις …θαυμα θαυμα

    1. Δεν πίνουν τίποτα,απλά όλη αυτή η φάρα είναι “σκατοφουρνια”.

  5. Χωρίς αποδείξεις δεν μπορούμε να σχολιάσουμε. Κι’ εγώ μπορώ να πω κάτι τέτοιο για τον γείτονά μου, αλλά…

Comments are closed.