ΣΟΚ ΚΑΙ ΘΡΗΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ 31ΧΡΟΝΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ! ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΜΕ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΣΕ ΦΟΡΤΗΓΟ. ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ…(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Κοινοποίηση:
αστυνομικος

Τραγωδία με ένα νεκρό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης, έπειτα από κατάρρευση τμήματος κτιρίου στο Πασαλιμάνι. Το δυστύχημα στοίχησε τη ζωή σε έναν 31χρονο αστυνομικό, ο οποίος υπηρετούσε ως ειδικός φρουρός στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής Αττικής.

Πρόκειται για τον Αγαθάγγελο Παπαδόπουλο, ο οποίος εργαζόταν και ως οδηγός φορτηγού προκειμένου να συμπληρώνει το εισόδημά του και βρισκόταν εντός του οχήματος την ώρα που έπεσε ο τοίχος και τον καταπλάκωσε.

 Ο άτυχος αστυνομικός εγκλωβίστηκε στην καμπίνα του φορτηγού, το οποίο καταπλακώθηκε από δομικά υλικά και παρόλο που στην αρχή οι άνδρες της Πυροσβεστικής που έφτασαν στο σημείο είχαν επικοινωνία μαζί του, ο άνδρας ανασύρθηκε τελικά χωρίς τις αισθήσεις του και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου διαπιστώθηκε και ο θάνατός του.

Η κατάρρευση του κτηρίου σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών για τις οποίες, σύμφωνα με τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, είχε εκδοθεί ηλεκτρονική άδεια για μικρές εργασίες.

Δείτε φωτογραφίες του άτυχου αστυνομικού:

Ο άτυχος αστυνομικός είχε υπηρετήσει στο πολιτικό γραφείο του Τάκη Θεοδωρικάκου

Στο πολιτικό γραφείο του Τάκη Θεοδωρικάκου είχε υπηρετήσει ο 31χρονος αστυνομικός.

Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του νεαρού αστυνομικού μέσω ανάρτησής του στα social media.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Εκφράζω τη βαθύτατη οδύνη μου για την τραγική απώλεια του αστυνομικού, Αγαθάγγελου Παπαδόπουλου.
Ήταν ένας θαυμάσιος άνθρωπος και Αστυνομικός τον οποίο γνώρισα όταν υπηρέτησε για ένα διάστημα στα μέτρα ασφαλείας στο πολιτικό γραφείο μου. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας για την κατάρρευση του κτιρίου

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 09:00 το πρωί στην οδό Νεωρίων στον Πειραιά. Τμήμα του κτιρίου κατέρρευσε, με αποτέλεσμα ο 31χρονος αστυνομικός να χάσει τη ζωή του και τρία ακόμη άτομα να τραυματιστούν.

Κάτοικος της περιοχής, περιγράφοντας πώς έγινε η τραγωδία, ανέφερε πως ξαφνικά εμφανίστηκε ένα σύννεφο σκόνης που στην αρχή νόμιζαν πως ήταν πυρκαγιά. Άκουσαν φωνές και έτρεξαν να δουν τι συνέβη. Εκεί αντίκρισαν το κτίριο να έχει μετατραπεί σε μπάζα και τους εργάτες να έχουν τραυματιστεί. Ένας εξ αυτών ήταν μέσα στα αίματα και είχε τυλίξει το κεφάλι του με το πουκάμισό του ενώ άλλος είχε σπάσει το πόδι του και οι συνάδελφοί του τον βοηθούσαν να κατέβει από το μισογκρεμισμένο κτήριο.

Μάλιστα, ο αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει πως όταν είπε σε έναν από τους τραυματίες πως θα καλέσει το «100» εκείνος του είπε «όχι». Εκεί ήταν εγκλωβισμένος και ο άτυχος αστυνομικός ο οποίος, όπως λένε και οι μαρτυρίες, καταπλακώθηκε από τον τοίχο που έπεσε πάνω στο φορτηγό, μέσα στο οποίο βρισκόταν.

π1 π2 π3

Διαβάστε επίσης:

Κατάρρευση κτιρίου στο Πασαλιμάνι: Συνελήφθη ο εργολάβος

Αυτός είναι ο 31χρονος αστυνομικός που σκοτώθηκε στον Πειραιά

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Πάλι καλά που έκανε τίμια δουλειά.Άλλοι μπάτσοι για να συμπληρώσουν το εισόδημα,πουλάνε ναρκωτικά ή φέρνουν τάνες από ανατολικό μπλοκ

  2. Δούλεψε εσύ κυρά και όχι μαύρα και αν δεν έχεις να πάρεις ένα ζευγάρι καλτες την πρωτοχρονιά ελλα πες μου γιατί εγώ το έζησα 5 ζευγάρια κάλτσες πήρα στον εαυτό μου με δύο δουλειές αν λέει αυτο κάτι σε πόλους που κρίνουν το παιδί σκατα στο έθνος που μας σκοτώνει ένστολους και μη…τίμιος άνθρωπος και να πάει καλά. Ετα σου λένε γιατί χωρίζουν γιατί τόσα διαζύγια πιος μαπας πολιτικός διερωτάται;;;;έχει πάει σε σούπερ μάρκετ νοικιάζει σπίτι προσπάθησε να αγοράσει σπίτι αυτοκίνητο με μισθό των 800 -1000 ευρώ και να δηλωνεις αναγκαστικα τα μισά; το τελευταίο το ρώτησα για πλάκα….κρίμα για το παιδί και συνάδελφο κάποιον φτύνω την Ελλάδα των πολιτικών που ριζωσαν μέσα στον βούρκο

  3. ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΣΜΑΤΑ ΝΑΝΑΙ ΑΡΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΠΡΙΖΟΥΝ ΣΤΙΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΒΙΣΜΑΤΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΙΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ

  4. Γυφτέλληνες. Όλη μέρα βρισιδια και τίποτε άλλο, κατά τα άλλα κρατάτε σαρακοστή. Ουστ ρε ταγαρια που κρατάτε τάχα μου για την πίστη. Από την μία πίστη και από την άλλη πάει το βρισιδι σύννεφο. Βρε ουστ από δω, αντί να πείτε συλλυπητήρια, κάθεστε και σχολιάζεται με το τι κυκλοφορούσε τι ρούχα φόραγε αν ήταν έτσι αν ήταν αλλιώς. Να πάτε να αγοράσετε που όλη μέρα φυλάτε στο μακελειό για να βρίζετε!
    Μίζεροι, ουστ!
    Όλη μέρα βρισιδια. Και απορώ πως δεν σας κόβει τα μηνύματα το σάιτ και συνεχίζεται και βρίζετε.

  5. Νομίζω στη δυστυχία ή στο θάνατο κάποιου συνανθρώπου μας και είναι νέος 31 ετών η ευγένεια και η καλοσύνη λες τον άλλον καλό παράδεισο ……ορισμένοι εισθε σκατοψυχοι και έχετε μαύρη ψυχή..τόσο μίσος γιατί είναι ένστολος .,.εισθε ηθικώς αναλγητοι….!

  6. ωραιος ο τσεος…αντι να καταπολεμησει το εγκλημα(καλα αστειο ηταν),το βοηθουσε κιολας δουλευοντας μαυρα!
    απτη στιγμη που κανενας τσεος δν εχει συλλαβει προσωπικα κανεναν βουλευτη,υπουργο οταν τους βλεπουν να εγκληματουν μπροστα στα ματια τους…τοτε καλα να παθουν οτι και παθουν οποτε και αν το παθουν…προσωπικα χαιρομαι οταν ψοφανε σε καταδιωξεις στο δρομο

  7. Όταν έκανε τη φιλιππινέζα στον υπουργό δεν πειναγε; Όταν έκοβε κλήσεις για τη μη συμμόρφωση στα μέτρα της ψευτοπανδημιας δεν πειναγε.ο θεός να τον συγχωρέσει αλλά οι σκατομπατσοι πρέπει να καταλάβουν ποιοί δε θέλουν το καλό τους.

  8. Για βγάλτε όλο το ρεπορτάζ…. Το τι μετέφερε στο φορτηγό και γιατί τον έφαγαν. Εκεί στο λιμάνι πολλά γίνονται τις νύχτες…. Και ο νοών νοείτω…

  9. Το λάθος είναι του εργολάβου εάν παρατηρήσει κάποιος θα δει ότι δεν υπάρχουν δοκάρια στήριξης Ο τοίχος ήταν και η βάση της οροφής σπάζοντας τον τοίχο έσπασε και η οροφή.Τα κτίρια παλιότερα γίνονταν καταυτον τον τρόπο.Σαν εργολάβος δεν κατάλαβε ότι δεν έπρεπε να γκρεμίσει τον τοίχο;Κουράγιο στην οικογένεια του παιδιού.Καλο παράδεισο να έχει.

  10. O Θεός να τον συγχωρέσει για τις αμαρτίες του, η μεγαλύτερη ότι ήταν ΜΠΑΤΣΟΣ στην Ελλάδα.

  11. Καλό παράδεισο στο παλληκάρι… Δεν λέω.. Όμως,
    1ον. Είναι νόμιμο, δεν ξέρω ρωτάω κιόλας, να έχει 2ο επάγγελμα ένας ενστολος..; ; ούτε ο πρώτος είναι άλλωστε και 2ον. Κατά πόσο εργαζόταν νόμιμα στον εργολάβο ή την όποια τεχνική εταιρεία..;;;
    Λέω τώρα…

    1. Άσε ρε Άμλετ. Που αναρωτιέσαι κιόλας. Να συμπληρώσει τον μισθό του ήθελε το παιδί. Νέος άνθρωπος μπορεί να ετοιμαζόταν να παντρευτεί ή ο,τιδηποτε. Οδηγός λένε ήταν δεν το παίζε μηχανικος. Πες συλλυπητήρια για το παιδί

  12. Κατά αρχήν συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεαρού.
    Για αυτό γίνεται πάντα μακελειό στις προσλήψεις του δημοσίου! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΑΣ ΠΟΤΕ και να πληρώνεσαι, και εν γνώση του κωλόκρατους για να μην ζητάνε και αυξήσεις.
    Το αποτέλεσμα είναι να γονατίζουν οι υπόλοιποι για να συντηρούν τις ανύπαρκτες υπηρεσίες του κωλόκρατους!

  13. Εδώ φαίνεται ξεκάθαρα η ξεφτίλα του Ελληνικού κράτους. Έχει τους αστυνομικούς με μισθούς πείνας και τους αναγκάζει να δουλεύουν σε δεύτερη ίσως και τρίτη δουλειά για να ανταπεξέλθουν. Με τι κουράγιο αλλά και με τι διάθεση αυτά τα παιδιά θα βγάζουν σωστά τις βάρδιες τους για να προστατεύουν τον πολίτη?

  14. Η κλάψα και η μιζέρια και οι φραγκοσφάχτες με νευριάζουν. Κάνε ό,τι θες, αλλά σκάσε. Συμπλήρωνε το εισόδημά του για 900άρα μηχανή; Κάτι δεν μας λέτε καλά ρε λεβέντες της κλάψας, της μπάτσας, του Δημοσίου, της μαγκιάς, της χωροφυλακής και του μαύρου… χρήματος. Συμπληρώνω σημαίνει δυσκολεύομαι για τα βασικά, όχι καίω για 900άρι. Μόνο τους ανθρώπους του μόχθου σέβομαι, όχι τα αρπακτικά. Κι’ αφού είναι τόσο άξιος, γιατί δεν πήγε απ’ την αρχή στον ιδιωτικό τομέα να βγάλει πολλά; Και το πιο βασικό ερώτημα. Ας κάνει ό,τι θέλει ο καθένας, οκ, γιατί όμως τόση κλάψα επειδή ήταν μπάτσος; Πριν μια βδομάδα στη Δ. Μακεδονία σκοτώθηκε εργάτης (ιδιωτικού τομέα), το γράψατε; Κλάψατε για εκείνον; Και στην τελική, όταν κάποιος κάνει πράγματα που δεν γνωρίζει, ποιος του φταίει; Η στατική είναι επιστημονικό αντικείμενο του πολιτικού μηχανικού, όχι του χωροφύλακα. Σαν άνθρωπο φυσικά και τον λυπάμαι για ό,τι έγινε, άλλο αυτό. Αλλά όχι ότι φταίνε οι άλλοι όταν κάνουμε εμείς του κεφαλιού μας.

    1. Την Μαλ@κία πολλοί την αγάπησαν , τον Μ@λάκα κάνεις.

      Περαστικά σου και συμπάσχουμε στο δράμα σου!

    2. Είσαι εντελώς καφρος. Μήπως έπρεπε να οδηγεί κάρο νέος άνθρωπος; καλά έκανε και είχε μηχανή.
      Μας κατάντησαν να ζηλεύουμε την ευημερία του διπλανού μας και να λέμε ευχαριστώ για την μιζέρια που μας συνήθισαν.

  15. τουλαχιστον δουλευε τιμια ο ατυχος αστυφυλακας σε αντιδιαστολη με κατι αλλα λουλουδια που δουλευουν μαυρα και υπογεια.Συλληπητηρια στην οικογενεια του

Leave a Response