ΣΟΚ! “Θα φουντάρω στην Θάλασσα”: Σε απόγνωση ο κόσμος από το lockdown

Κοινοποίηση:
ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ lockdown

Πολύ άσχημα είναι τα μαντάτα στον τομέα της οικονομίας καθώς το παρατεταμένο lockdown αναμένεται να βάλει οριστικό λουκέτο σε χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Φερτε μου ρε ενα πολυβολο και βαλτε μου στη σειρα τα σκουλικια τους κολομπατσους να τους εκτελεσω και μετα να χεσω επανω στα σκατενια πτωματα τους

  2. Γιατι να αυτοκτονήσεις άνθρωπε μου; Γιατί να χυθεί κι άλλο αίμα Ελλήνων; Πάμε οργανωμενα να δώσουμε ενα καλό μάθημα σε αυτούς που μας έφεραν σε αυτή την άθλια κατάσταση, έτσι κι αλλιώς ότι είχαμε να χάσουμε το χάσαμε.

  3. Αντί να φουντάρεις θα πρότεινα να μην ξαναψηφίσεις συνταγματικό τόξο, ρίξε κάτι ποιό “εξτρεμιστικό” στην κάλπη και στο κάτω-κάτω θα είναι καλύτερο από φουντάρισμα.

  4. γελάω από την αρχή της ψευτοδημίας με αυτούς που έχουν την αντύπωση ότι αν ανοίξει η αγορά θα τεξουν οι πελάτες στα μαγαζιά τους, με τι θα ψωνίσουν ρε βλάκες;;;;; με τα 534 ευρώ που θα κοπούν κιόλας αν επανέλθουμε στην “κανονικότητα”;;;;; η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι εδώ, τσιπάκια, εμβόλια και “έξυπνες” πόλεις και στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους αντιφρονούντες….οι φίλοι σας οι μπάτσοι θα εκτελέσουν κατά γρμα τις εντολές για να μην χάσουν τα 700 ευρώ, ένας βρέθηκε να σπάσει στο ξύλο τον κωλόμπατσο και τον καταδικάσατε όλοι….

    1. Όχι και όλοι. Για το περί καταδίκης μιλάω. Αρκετοί δεν ειμαστε ηλίθιοι, ξέρουμε οτι οι μπάτσοι προστατεύουν το κράτος και όχι τον πολίτη.

Comments are closed.