ΣΟΚ! ΒΙΒΛΙΟ της Ά ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ προάγει την ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ! Ανατριχιάζει δάσκαλος από το Κιλκίς(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
σχολειο

Τρομακτικά τα όσα κατήγγειλε μιλώντας στον Focus Fm 103,6 για το τι περιέχουν τα σχολικά μας βιβλία ο δάσκαλος από το Κιλκίς, Δημήτρης Νατσιός!

Ο κύριος Νατσιός, απαντώντας σε ερωτήσεις του δημοσιογράφου Στέφανου Δαμιανίδη στάθηκε στο βιβλίο της Έ Δημοτικού, το οποίο περιέχει ένα απαράδεκτο αφήγημα για την 28η Οκτωβρίου, το οποίο παρουσιάζει τους Έλληνες ως δειλούς και παραδόπιστους, αλλά και σε βιβλίο της Ά Γυμνασίου, το οποίο προάγει την παιδεραστία, χωρίς να την καταδικάζει!!!

Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα απόσπασμα που μιλά για την σχέση μιας 14χρονης μαθήτριας με έναν 25χρονο υδραυλικό, η οποία μάλιστα το κείμενο αφήνει να εννοηθεί ότι έχει ξεκινήσει από το δημοτικό!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ολα τα κομματα και αποκομματα τα ιδια σκατα ειναι. Πουλημενα ανθελληνικα νεοταξιτικα σκουπιδια ολοι τους. Κατεστρεψαν τους νεους και οτι απομεινε απ τους μεγαλυτερους και γεροντοτερους. ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ.

  2. Ολα τα κομματα και αποκομματα τα ιδια σκατα ειναι. Πουλημενα ανθελληνικα νεοταξιτικα σκουπιδια ολοι τους. Κατεστρεψαν τους νεους και οτι απομεινε απ τους μεγαλυτερους και γεροντοτερους. ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ.

  3. Σωστά. Που είναι το πρόβλημα; Αφήγημα για την 28η Οκτωβρίου 1940, με Αλβανό και ανήλικη μαθήτρια. Είναι η εθνικιστική παιδεία που παρείχε ο Χότζα, ή Χότζια, ή Κότζια, ή Κοτζιά, στους μαθητές της Αλβανίας. Απόδειξη του ότι η Ελλάδα δεν αποτελεί αυτόνομη Πολιτεία αλλά, περιφέρεια της τουρκοαλβανικής συμπολιτείας, με διορισμένους μπέηδες και διοικούμενους ραγιάδες. “Θέλει αρετή και τόλμη η Ελευθερία”

  4. Τι είναι αυτό τώρα; ψάξτε το και ενημερωστε μας

Comments are closed.