ΣΟΚ! Απρέπεια τώρα στο 1ο Νεκροταφείο με τον Θάνο Μικρούτσικο. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
μικρου2

Στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών λένε συγγενείς και φίλοι σήμερα, Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου, το τελευταίο αντίο στον Θάνο Μικρούτσικο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το Σάββατο σε ηλικία 72 ετών, ύστερα από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

μικρου3

Συντετριμμένη η σύζυγος του Μαρία Παπαγιάννη

Μικρου

3121236
3121236

Η πολιτική κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου θα πραγματοποιηθεί στις 14:30, ενώ η σoρός του εκτίθεται από τις 10:30 πμ στην αίθουσα τελετών για τον τελευταίο αποχαιρετισμό. Αντί για στεφάνια, η οικογένεια παρακαλεί να διατεθούν τα χρήματα για τα ασυνόδευτα προσφυγοπούλα της Μόριας.

Την επιθυμία αυτή δεν σέβονται ωστόσο πολλοί.
Στεφάνια από κυβερνήσεις και φορείς έχουν κατακλύσει αυτήν την στιγμή το πρώτο νεκροταφείο.

3817998
3817998
3459775
3459775

μικρου1

4366579

μικρου2

Στον χώρο η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη

9d435bf3-a6f9-4139-9d1f-e7cc101c049c

Στο Πρώτο Νεκροταφείο ο Γιώργος Κιμούλης

3349944

2

3

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

37 Σχόλια

  1. Ξεφτιλισμένη οικογένεια εαμοβούλγαρων κατσαπλιάδων που δέχτηκε να γίνει η κηδεία δημοσία δαπάνη. Έφαγαν, έσκασαν και συνεχίζουν να προκαλούν. Έχουν στήσει και κώλ@ για τα «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα» ετών 30, αλλά στα παπάρια τους τα ελληνόπουλα.
    Κομμούνι όρθιο να μη μείνει, όλα στο χώμα και στα νεκροτομεία.

    1. και δημοσία δαπάνη (δηλαδή απ’ τα λεφτά των φορολογούμενων πολιτών) και στα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα τα χρήματα (νέα μόδα αυτό)

  2. τα παλια του χρονια του πολιτισμου της εποχης μου εδω στο αρκουδορεμα αστρατευτους- δειλους–λουληδες-κουνιστους -αθεους-κατσαπλιαδες -κουλεους-κουρασμενους-ευκλειιδουλες αξεληδες- και -και προδοτες -νενεκους- τους ετρωγε η ταφρος και ο λαδωνας…σημερα στην δικη σας εποχη τους τιματε τους στελνετε στο ανηλιο στα κοτερα διακοπες με δημοσιες δαπανες με δικα σας λεφτα…..

  3. Στο μαύρο σκοτάδι του μαρξιστικού αλάχ, κι ακόμη παρά πέρα, ανθελληνικά σκουλίκια.
    Πηγαίνετε ρε εσείς στη Μόρια να ξεχαρμανιάσουν τα αραπάκια.

  4. Βρωμούσε κυριολεκτικά σήμερα το πρώτο νεκροταφείο από όλους τους άπλυτους αριστερούς που μαζεύτηκαν εκεί. Μην ξεχνάμε ότι ο μακαρίτης διετέλεσε Υπουργός με το κλεφτοπασόκ και τελείωσε την ζωή του στο κόμμα του χαφιέ το ΚΚΕ.

  5. Όλη η μούργα μαζεμένη… Πάντως όσοι στείλανε στεφάνια, σαν τον Μίκη…. Στα καραμπαλικια τους οι λαθρο…

  6. Έπηξε από λιμουζίνες ασφαλίτες και μπράβους σήμερα το πρώτο νεκροταφείο. Εάν όλοι αυτοί είναι οι αριστεροί, τότε οι φασίστες ποιοι από όλους εμάς είναι:

  7. Αριστεροί με εκατομμύρια καταθέσεις και ακίνητα εκατομμυρίων Ευρώ που καταδέχονται να τους πληρώσει ο φτωχός εργάτης, ο φοιτητής και ο άνεργος την πολιτική τους κηδεία. Πραγματική ξεφτίλα Ελλήνων αριστερών χαραμοφάηδων.

  8. Αριστεροί με εκατομμύρια καταθέσεις και ακίνητα εκατομμυρίων Ευρώ που καταδέχονται να τους πληρώσει ο φτωχός εργάτης, ο φοιτητηής και ο άνεργος την πολιτική τους κηδεία. Πραγματική ξεφτίλα Ελλήνων αριστερών χαραμοφάηδων.

  9. Τοσο μισος για τα Ελληνοπουλα ρε κουκκουδι το εχετε στο αιμα σας ρε βρομιαρηδες οτα βλεπετε Ελληνικη σημαια εκτος απο το σφυροδρεπανο σας ερχεται εμετος ρε κομμουνιστοφασιστες,ειστε οτι χειροτερο για την Ελλαδα και τους Ελληνες το αποδεικνυετε καθημερινα με τις ενεργειες σας ακομα και οταν πεθενετε το μισος σας εναντιον της Πατριδας αγνοωντας τα Ελληνοπουλα δεν το ξεχνατε !!!!…Ως αναφορα για το τι πρεσεφερε στην τεχνη και ο Τσιτσανης προσεφερε στην τεχνη,και ο Χατζηδακης και ο Σπανος ,και αλλη πολλοι προσφερανε στην τεχνη,αλλα κανεις δεν κηδευτηκε δημοσια δαπανη με λεφτα του λαου Ο Περισσος που ειναι ?????

  10. ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ………
    ΑΠΤΙΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΥ….. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΧΝΗ,ΟΧΙ Μ@2@3ΙΕΣ……

    Στο μέτωπο τριγύρω στις ραβδώσεις

    μια μύγα παίζει ως κορασίδα άπορη.

  11. ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΟΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ

  12. Μαρξιστής χωρίς πίστη σε Θεό, χειροπόδαρα δεμένος πλέον… Μόνο μια ευχή ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ στους δικούς του ανθρώπους, μήπως και σωθεί.

  13. Κρίμα, πολυ στεναχωρήθηκα που δεν θα βοηθηθούν τα 20χρονα και 25χρονα προσφυγόπουλα στην Μόρια. Βρε δεν πάτε στον διάολο λεω εγω. Ηλίθιοι. Κοιτάξτε να τους ταΐσετε καλα, να καρδαμωσουν, για να εχουν δύναμη να σας σφαξουν. Τι στο διάολο εχετε μεσα στο κεφαλι σας, θα ήθελα να ηξερα. Ειλικρινά, απορώ.

  14. στρατό δεν υπηρέτησε γιατί το παιζε τρελός! Τώρα το κράτος τον τιμά με κηδεία δημοσια δαπάνη.

  15. με δαπάνες καλυμμένες από την μπουρζουαζία, όπως το ΚαΚαΕ που τσεπώνει κανονικά την μπουρζουάζικη επιχορήγηση ον “αντισυστημικό” βέβαια ενώ η “συστημική” ΧΑ δεν λάμβανε επιχορήγηση.

  16. προσεφερε στην τεχνη λεει το αναρχοαπλυτο.ουστ,κο μουνια……

  17. Έτσι ρε φτωχομπινέδες,δημοσία δαπάνη,δεν είχατε λεφτά να τον κηδέψετε ε?Τα τρώτε στα γκούτσι και τα λουί βιτόν,σούργελα

  18. Δε μου άρεσαν τα τραγούδια του ποτέ. Ο Μαρξ που πίστευε να τον λυπηθεί και οι ΚΚΕ να τον μνημονεύουν όσο θέλουν και να δοξάζουν το όνομα του σε πορειες

    1. Καλά εσύ άντε να ακούσεις τον γύφτο-Νοτη που λέει ωραία τραγούδια

  19. Η δημοσια δαπανη ειναι μια τιμη του κρατους προς τον μετασταντα παψτε να σκεφτεστε με τα μυαλα των χοιρων κι ο ανθρωπος προσεφερε στην τεχνη οι φασιστες ποτε δεν αλλαζουν χοιροι κοινως ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ

    1. Κι εσύ μια μορφή φασισμού εκφράζεις. Ασφαλώς και αναγνωρίζω ότι ο Θάνος Μικρούτσικος προσέφερε στην τέχνη, όπως επίσης και ο Γιάννης Σπανός προσέφερε ο οποίος όμως ούτε βλάσφημος υπήρξε, ούτε δημοσία δαπάνη κηδεύτηκε.

    2. Κύριε στην τέχνη έχουν προσφέρει όλοι οι Έλληνες, είτε είναι γεωργοί είτε είναι οικοδόμοι η όποιο δηποτε επάγγελμα κάνουν είναι προσφορά στην Ελλάδα, παψε να σκέφτεσαι με τα μυαλά των χοίρων, οι φασίστες αριστεροί ποτέ δεν αλλάζουν χοίροι κοινώς Γουρούνια.

    3. την ειπες κι εσυ τη ψαγμενη μλκια σου λαλάκη

  20. Για τους Έλληνες άστεγους σε συγχωρέμενε δεν είχες τίποτα σαν τελευταία σου επιθυμία ?
    Τόσο ανθελληνας πια ????????

  21. Γιατί να πληρώσει ο Ελληνικός λαός την κηδεία του άθεου κομουνιστή και να δοθούν και χρήματα για τα μπάσταρδα των τζιχαντιστών; Έλληνα ξύπνα, ότι δεν κέρδισε ο κομουνιστοσιωνισμός με τα όπλα το κέρδισε την χουντοδημοκρατία του.

  22. και ποιος μου λεει εμενα αν τα λεφτα που θα μαζευοντουσαν θα πανε στα παιδια της μοριας κοροιδευομαστε γιατι εκει και οχι στο χαμογελο του παιδιου η στην κιβωτο μηπως επειδη ειναι ελληνικοι οργανισμοι και αυτοι ολοι λατρευουν τους λαθροεισβολεις?

  23. Για τα φτωχά Ελληνόπουλα, τίποτα έ? κότες λυράτες!!!!!!!!!

  24. Γιατί απρέπεια? Ο καθένας όπως θέλει διαθέτει τα χρήματά του. Οπως η οικογένειά του δεν σεβάστηκε τον Ελληνικό λαό και δέχτηκε να γίνει η κηδεία δημοσία δαπάνη(η οικογένειά του είναι άπορη?) οι υπόλοιποι που πάνε να τον χαιρετήσουν γιατί να τους σεβαστούν?Καλά έκαναν και έστειλαν στεφάνια….Τα έξοδα να τα αναλάβει ο Περισσός. Οχι όλα στις πλάτες του Ελληνα φορολογούμενου.

Comments are closed.