ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ Λ.ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΤΗ ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ “ΦΩΤΙΕΣ”! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ

Σάλο έχει προκαλέσει η σοβαρή καταγγελία του κορυφαίου Έλληνα ανταποκριτή στο Λονδίνο, Λάμπη Τσιριγωτάκη, για τον υπουργό Μετανάστευσης, Νότη Μηταράκη.

Σε ανάρτησή του, ο γνωστός δημοσιογράφος σημειώνει ότι μελέτησε το βιογραφικό του υπουργού στο οποίο αναφέρεται ότι έχει πτυχίο στις βιομηχανικές επιστήμες από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ωστόσο όπως επισημαίνει, οι πληροφορίες που έχει ο ίδιος ο δημοσιογράφος δεν συμφωνούν με τα παραπάνω.

«Μήπως πέρασε σαν απλός τουρίστας από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης» σχολιάζει ο Λ. Τσιριγωτάκης.

Διαβάστε την ανάρτησή του:

«Διάβασα συμπτωματικά το βιογραφικό του υπουργού μετανάστευσης Νότη Μηταράκη. Σχετικά με τις σπουδές του αναφέρει ότι έχει πτυχίο στις βιομηχανικές επιστήμες από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Μήπως θα μπορούσε να μας πει ο κ. υπουργός από ποιο κολέγιο του πανεπιστημίου της Οξφόρδης πήρε το πτυχίο του. Γιατί οι δικιές μου πληροφορίες δεν συμφωνούν με το συγκεκριμένο περιεχόμενο στο βιογραφικό του κ.Μηταρακη. Μηπως πέρασε σαν απλός τουρίστας από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. Σημασία έχει να έχεις κουναβοφατσα για να κυβερνήσεις και όχι τα πτυχία, δείτε και τους υπόλοιπους υπουργούς και διασταυρώστε το

  2. Επανεξέταση όλων των τίτλων σπουδών ΤΏΡΑ! Αν βρεθεί το οτιδήποτε ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ.

  3. Προ ετων ειχε κυκλοφορησει αρθρο, που εκανε λογο για το πλαστο πτυχιο του Γεωργιαδη! Δεν γνωριζω βεβαια, κατα ποσον αληθευει!

  4. Για πτυχίο δεν ξέρω, αλλά ότι είναι μεγάλη πουστρ@ το ξέρω.

  5. Πληροφοριακά, δεν υπάρχει αυτο το μεταπτυχιακό (MSc in Industrial Relations) που επικαλείται στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Μπείτε στο site τους και ψαξτε και στο archive τους γιατι αλλάζουν κατα καιρούς τα προγραμματα.

  6. Νεα Δημοκρατια. Η κυβερνηση των αριστων. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΛΙΓΝΑΔΗΣ, ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ ΠΑΤΣΗΣ και τοσα αλλα λαμογια. Ψηφιστε τους προβατα

  7. Μητσοτάκης,μηταράκης,τσιριγωτάκης,χατζηδάκης,μαρινάκης,πολάκης και μετά αρχίζουμε με τους γιάννηδες όπως βαρδινογιάννης,κεφαλογιάννης και κολλάει ο και μπακογιάννης ίσως.
    Όλοι καλοί άνθρωποι με οικογένειες που προσφέρουν στην πατρίδα.
    Εβραιο αραβοσαρακηνοί
    Εσείς οι ψηφοφόροι εκεί κάτω γνωρίζετε κάτι παραπάνω ρε λεβέντες?

  8. Μεγάλα και αξιόλογα Πανεπιστήμια λειτουργούν 2μηνα καλοκαιρινά σεμινάρια όπου στα πιστοποιητικά που απονέμουν υπάρχει η σφραγίδα του εν λόγω Πανεπιστημιακού Ιδρύματος.Καθώς φαίνεται ένα ΄τέτοιο σεμινάριο. παρακολούθησε και το εκμεταλεύτηκε. Αλλά ο Τσιριγοτακης σαν γατόνι το ανακάλυψε.

    1. Εσύ καύλα μου για να το λες κάτι ξέρεις.

      1. Φυσικά και ξέρει…ενω εσυ η κουμουνιστική λούγκρα που τον παίρνει απο τους λάθρο, το μόνο που ξέρεις ειναι να τους κάνεις πίπες!!!!
        ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΗ!!

  9. Ο μεγάλος μεταρρυθμιστής Μητσοτάκης τέσσερα χρόνια αναδιάρθρωσε τον δημόσιο τομέα διορίζοντας μετακλητούς, κλείνοντας σχολεία, νοσοκομεία και κυνηγώντας αντικαθεστωτικούς δημοσίους υπαλλήλους – λειτουργούς. Ότι θα έκανε ένας φιλελεύθερος ναζί δηλαδή.

  10. Μιλάμε για διαταραγμένους κοινωνιοπαθείς.
    Δεν ζούμε την ίδια πραγματικότητα με αυτή την κουστωδία γόνων και κληρονόμων εξουσίας και πλούτου.
    Ζούμε σε εντελώς άλλο χωροχρόνο.
    Το πώς καταφέρνουν και μας εξουσιάζουν και δεν τους έχει πάρει ο διάολος κυριολεκτικά ακόμα, είναι ένα στοιχείο ακατάληπτο.

  11. ΕΝΑΣ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΟΙ ΕΔΩ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΑΘΡΟΑΣ ΕΙΣΟΔΟ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ ΣΤΙΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ….ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΑΙ ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ……..ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΕΙΩΤΟ

  12. AYTON TON AΣΒΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΟΥΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟ.
    ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΚΠΛΗΞΗ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΚΗΣ

    1. Οι σκουπιδιάρηδες κάνουν μια πολύ δύσκολη δουλειά σε αντίξοες συνθήκες και προσφέρουν τεράστιο έργο στην κοινωνία. Αυτός το μόνο που κάνει, να εργάζεται για τον εξισλαμισμό της χώρας

  13. Για τα πτυχία όλων των πολιτικών;

  14. Γιατι υπαρχει καποιος Μ@@@@@ς που πιστευει πως κι’η ζαβη η κουλα ηταν ικανη να αποφοιτησει απο το Δημοτικο??????

  15. ΤΟ ΜΙΤΑΡΑΚΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΣΤΟΝ “ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ” ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΗΘΕΝ ΣΝΟΜΠΑΚΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΚΟΣ ΚΑΙ ΧΩΝΑΚΙΑΣ. ΟΙ ΦΑΠΕΣ ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΕ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΦΛΕΡΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΦΑΛΙΑΡΕ ΗΤΑΝ ΒΡΟΧΗ

  16. Εχει τελειώσει την ανωτάτη λαμογική και έκανε μεταπτυχιακό στη μιζοκουλική.

  17. χαχαχα αυτή η κουναβόφατσα με Οξφόρδη; βρε στον κυριάκο που είναι δίπλα του, ο μπαμπάς μητσοτάκης του αγόρασε πτυχίο από το Χάρβαρντ, αλλά όλοι ξέρουν ότι είναι μπετόστοκος

  18. Ανακοινώθηκε από το υπουργείο ότι στο τέλος του μήνα ξεκινούν τα δρομολόγια των τρένων, με δύο μηχανοδηγούς ,,,και επειδή ακόμα δεν έχει γίνει κάποιο έργο για την ασφάλεια των επιβατών,,, από εδώ και στο εξής θα είναι χωρίς επιβάτες και δεν θα σταματούν στους σταθμούς,,,,θα πηγαίνουν λέει σιγά σιγά και θα προσέχουνε.
    Οι μοναδικοί επιβάτες θα είναι κασκαντέρ που θα κάνουν την πρακτική τους.

  19. Προφανώς πρόκειται για fake news η λάθος πληροφορίες.
    Στη ΝΔ είναι όλοι μορφωμένοι και με καλές σπουδές.

  20. Η κυβέρνηση με τα γιαλαντζί πτυχία και οι άριστοι άχρηστοι.
    Και τα αγορασμένα πτυχία του Μητσοτάκη που χωρίς σκονάκι και στημένες ερωτήσεις χάνει τα λόγια του.

  21. Γαλάζιες ακρίδες του κερατά, ά(χ)ριστοι απτα λιντλ

  22. Στο Ελλαντα οτι δηλωσεις εισαι! Ο κοντοπιθαρος σιωνιστης εχει και…γιαλαντζι οξφορδιανο διπλωμα δηλαδης?

Comments are closed.