ΣΑΛΒΙΝΑΡΟΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΓΚΙΡ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ “ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ” – “Πάρε τους μετανάστες στο Χόλιγουντ”

Κοινοποίηση:
salvini

Ο Ματέο Σαλβίνι τα έβαλε με τον Ρίτσαρντ Γκιρ, επειδή ο ηθοποιός «τόλμησε» να επισκέφθηκε τους 160 μετανάστες που είναι σε πλοίο ΜΚΟ, ανοιχτά της Ιταλίας.

Την Παρασκευή, ο Γκιρ πήγε στο πλοίο της οργάνωσης Open Arms, που είναι ακινητοποιημένο στη Μεσόγειο, επειδή δεν του επιτρέπεται να προσεγγίσει στα λιμάνια της Ιταλίας. Ο ηθοποιός μετέφερε τρόφιμα και άλλες προμήθειες στους μετανάστες, μίλησε μαζί τους, ενώ κάλεσε την παγκόσμια κοινότητα να τους βοηθήσει.

Η επίσκεψη αυτή προφανώς εξόργισε τον Ματέο Σαλβίνι. «Ευχαριστούμε τον γενναιόδωρο εκατομμυριούχο που εξέφρασε τις απαιτήσεις του για την μοίρα των μεταναστών του Open Arms. Μπορεί να τους πάρει όλους με το ιδιωτικό αεροσκάφος του στο Χόλιγουντ και να τους κρατήσει στις βίλες του», ανέφερε σε ανακοίνωσή του για τον Ρίτσαρντ Γκιρ ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών.

Η πάγια τακτική του Σαλβίνι είναι να απαγορεύει σε πλοία με μετανάστες, κυρίως από τη Βόρεια Αφρική, να μπαίνουν στα ιταλικά χωρικά ύδατα. Τώρα, που όπως όλα δείχνουν η Ιταλία οδηγείται σε πρόωρες εκλογές, αναμένεται να κλιμακώσει την αντιμεταναστευτική ρητορική του, η οποία τον έχει κάνει τον πιο δημοφιλή πολιτικό στη χώρα.

Τι είπε όμως ο Ρίτσαρντ Γκιρ και ενόχλησε τον Σαλβίνι; Ο 69χρονος, που έχει έντονη ακτιβιστική δράση, κάλεσε τους Ευρωπαίους ηγέτες να βρουν μια λύση για τους μετανάστες. «Το πιο σημαντικό είναι να μπορέσουν αυτοί οι άνθρωποι να φτάσουν σε ένα λιμάνι, να αποβιβαστούν και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή», είπε ο ηθοποιός. Ομως για το Σαλβίνι το αίτημα για αποβίβαση είναι πρόκληση και κάλεσε την Ισπανία (τη σημαία της οποίας φέρει το πλοίο) να δεχθεί τους μετανάστες, κάτι που αρνούνται οι ισπανικές αρχές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

38 Σχόλια

  1. Και τελικά θα καταλήξουν στο φιλεύσπλαχνο Έλληνα! Σωστά είπε ο Σαλβινι! Όλοι αυτοί οι ανθρωπιστές του Χόλιγουντ είναι ζαμπλουτοι , τα σπίτια τους είναι τεράστια σαν χωρια που χωρανε όλη τη μουσουλμανική γη. Γιατι δε φροντίζουν αυτοί για το καλό όλων αυτών να λυθεί μια και καλή το πρόβλημα;

  2. Υποκρισία κι από τις δύο πλευρές. Η Ιταλία συμμετείχε στους παράνομους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ στη Λιβύη και ο Salvini θα μπορούσε να ξεκινήσει την απόδοση ευθυνών από τους συμπατριώτες του που κατάφεραν την αποσταθεροποίηση της περιοχής και τη δημιουργία προσφυγικών ροών. Μέχρι να εκλεγεί μιλούσε για έξοδο από το ΝΑΤΟ. Μετά έβαλε πλάτη σε όλα τα εγκλήματα του ΝΑΤΟ. Τα βάζει κι αυτός με τα θύματα του ΝΑΤΟ και των αφεντικών κι όχι με τ’αφεντικά.
    Ομοίως ο “φιλάνθρωπος” Richard Gere ας πάει να βρει τον γλυκούλη τον Obama που με εντολές Soros-Rothschild και με πρόσχημα την Αραβική Άνοιξη που κατασκεύασε η OTPOR-CANVAS αποσταθεροποίησε τη Βορεια Αφρική και τη Συρία ώστε να βάλουν χέρι τα μεγάλα αφεντικά στα κρατικοποιημένα πετρέλαια όσων λαών δεν γονάτισαν στον Σιωνισμό. Βλέπετε με πόση μαεστρία κάνουν το επικοινωνιακό τους παιχνίδι οι “ακραίοι πατριώτες” και οι “μετριοπαθείς φιλάνθρωποι” στις πλάτες των θυμάτων τους….κρατώντας εκτός κάδρου αυτούς που σχεδίασαν και διέπραξαν τα εγκλήματα του ΝΑΤΟ ;
    Κανένας τους δεν θα μιλήσει άσχημα για το ΝΑΤΟ…που αιματοκύλησε ακόμα και την Ουκρανία για να ανατρέψει τον φιλορώσο Πρόεδρό της και να τον αντικαταστήσει με εναν εβραίο …κωμικό .
    >>>“Ευχαριστούμε τον γενναιόδωρο εκατομμυριούχο που εξέφρασε την ανησυχία του για την τύχη των μεταναστών του Open Arms. Μπορεί να τους πάρει όλους στο Χόλιγουντ με το ιδιωτικό του αεροσκάφος του και να τους κρατήσει στις βίλες του. Σε ευχαριστούμε Ρίτσαρντ”, είπε ο Ματέο Σαλβίνι.

  3. Μαθε ρε ουγκανο να γραφεις σωστα ελληναρα του κωλου ουτε το ονομα σου δεν ξερεις να γραψεις πιθικε εσυ εισαι χειρότερος και από τους μετανάστες.

    1. Μου αρέσει που το παίζεις και καθηγητής… Μάθε ορθογραφία πρώτα αλληλέγγυε πίθηκε.

  4. Εύχομαι όταν γίνει πρωθυπουργός να μην κάνει κολοτουμπες. Γιατί έτσι πρέπει να είναι ένας ηγέτης. Μπράβο στον σαλβινη. Και κάτι ακόμα δεν είναι πρόσφυγες λαθρομεταναστες είναι. Υπάρχουν χώρες δίπλα στης δικιες τούς που δεν έχουν πολεμο και είναι και μουσουλμάνοι. Γιατί δεν πάνε εκεί. Που τεριαζει με την κουλτούρα τους .εμείς είμαστε χριστιανοί είμαστε κακοι άνθρωποι. Έτσι δεν λενε. Αντε λοιπόν τον πουλο .έχει αραβικά Εμιράτα Κατάρ Ντουμπάι και άλλες πολλές ακόμα χώρες γιατι εκεί αραγε δεν πάει ούτε ένας. Ξέρει κανείς να μου πει. Γιατί αν πάνε εκεί θα τους αποκεφαλησουν.και ασ είναι μουσουλμάνοι. Δεν θα άρεσε η Χ Α ε τώρα φάτε τους στην μαπα. Και μην μιλάει κανείς. Γιατί κάποτε λέγανε αχ τους καιμενους αχ τι τραβανε. Σας πληροφορώ ότι από όλους αυτούς μόνο το 40% προέρχεται από πόλεμο. Η άλλη όλοι είναι από δεξιά και αριστερά. Αφορμή για να έρθουν στην Ευρώπη. Για να κλεψουν να σκωτοσουν να βιασουν

  5. ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΧΑΜΣΤΕΡ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ??? ΑΣΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟΝ ΙΤΑΛΟ ΜΩΡΗ ΛΟΥΓΚΡΑ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ, ΠΑΛΙΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΟΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ!!!

  6. ολοι αυτοι που τους θελουν γιατι δεν παιρνουν απο 10 ο καθενας στο σπιτι του αληθεια γιατι? αλλα θελουν να κανουν τους πονοψυχους αλλα μακρυα απο αυτους αυτοι ειναι ρατσιστες . η μπαμπο η γρηα η ξεδοντιαρα ελεγε οτι λιαζονται αλλα δεν πηρε σπιτι της 5-6 απο δαυτους αλληλεγγυη αλλα οχι σε μας αλλα στους υπολοιπους ετσι ειναι οι τσυριζεοι και ολοι αυτοι που τους θαυμαζουν οσο για τον ΣΑΛΒΙΝΙ μπραβο του αυτοι ειναι σωστοι δεν θελει την χωρα του να καταντησει οπως η ελλαδα ενα απεραντο ανθρωπινο λαθροστρατοπεδο

  7. Ο μιχαλοκώλος ο λαλίστατος να βγει να στηριξει ριτσαρντ γκιρ…. να αναλαβει την πολιτικη ευθυνη…. ξρει αυτος

    1. Σκασε χασιστερη @ουραδα,στον βοθρο σου ταχεως

  8. Ο Σαλβίνι είπε το αυτονόητο, αυτό που λέει ο κόσμος κεκλεισμένων των θυρών και δεν τολμάει να το πει δημόσια – για να μην τον κυνηγήσουν με αντιρατσιστικό νόμο. Πραγματικά, ζηλεύω τους Ιταλούς που έχουν τον Σαλβίνι

  9. Καλημέρα Στέφανε,

    Πολύ Σωστά Έκανε ο Σαλβίνι και Έδωσε Άμεση Απάντηση στο Ρίτσαρντ Γκιρ. Αυτή η Ιστορία με τις ΜΚΟ που Ενδιαφέρονται Υποτίθεται για τη Διάσωση Μεταναστών είναι μία Πονεμένη Ιστορία. Αλληλέγγυοι με Κέρδη Πολλών Εκατομμυρίων στις Πλάτες Ανθρώπων οι οποίοι Επιθυμούν μία Καλύτερη Ζωή.

    Όμως μέσα στους Μετανάστες οι οποίοι πραγματικά Έχουν Ανάγκη και Επιθυμούν μία Καλύτερη Ζωή, Κρύβονται και Εγκληματικά Στοιχεία, που Έρχονται στην Ευρώπη με Σκοπό όχι την Ομαλή Ένταξή τους στις Τοπικές Κοινωνίες, αλλά να Δημιουργήσουν Προβλήματα, και να Επιβάλλουν τα στοιχεία του Μουσουλμανισμού στην Ευρώπη. Για να μην Μιλήσουμε για τις Τρομοκρατικές Επιθέσεις που Προηγήθηκαν σε διάφορες Ευρωπαικές Χώρες.

    Όλοι αυτοί το Παιζουν Αλληλέγγυοι, με διάφορες Ανθρωπιστικές Δηλώσεις, Ζητώντας από την Ευρώπη να τους Απορροφήσει. Αφού τόσο πολύ Ενδιαφέρονται για αυτούς τους Ανθρώπους, γιατί δεν τους Παίρνουν στα Σπίτια τους, και ειδικά οι Δισεκαττομυριούχοι Αστέρες γιατί δεν τους Παραχωρούν τις Βίλες που έχουν σε διάφορα Μέρη του Κόσμου, δεν τους Δίνουν Χρήματα έτσι ώστε να Επιβιώσουν για ένα Διάστημα και να Ζουν Αξιοπρεπώς μέχρι να Μπορέσουν να Βρουν Εργασία, Σπίτι για την Οικογένειά τους και να Οδηγηθούν σιγά σιγά σε μία Κανονικότητα;

    Ο Σαλβίνι είναι Πραγματικός Ηγέτης, στο Θέμα του Μεταναστευτικού Έκανε το Αυτονήτο, Απευθυνόμενος κυρίως προς τη Γερμανία, δηλαδή Ζήτησε Ισομερή Καταμερισμό των Μεταναστών που Διασώζονται, από όλες τις Χώρες και επίσης όχι να Βγαίνει η Γερμανία και να Λέει, ότι Θέλει Μετανάστες ΜΟΝΟ με Επιστημονική Κατάρτιση και όλους τους Υπόλοιπους να τους Πάρουν οι Άλλες Χώρες ( δηλαδή Ιταλία και Ελλάδα )…

    Για Θυμηθείτε τι Έλεγαν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στα διάφορα Τηλεοπτικά Πάνελ που Έβγαιναν, τότε που το Μεταναστευτικό ήταν σε Έξαρση και Έρχονταν Κύματα Μεταναστών από την Τουρκία ( όχι ότι τώρα δεν Έρχονται, αλλά η Κατάσταση έχει κάπως Ηρεμήσει, μάλλον επειδή τα Κέντρα Φιλοξενίας είναι Γεμάτα και δεν μπορούν να Υποδεχούν άλλους ), και τι να τους Κάνουμε, να τους Πετάμε στη Θάλασσα; Όχι ρε Φίλε, ποιός είπε να τους Πετάς στη Θάλασσα, απλά να τους Επιστρέφεις ή στην Τουρκία, ή στις Πατρίδες τους αφού Προηγουμένως Έχεις Κάνει την Ταυτοποίηση.

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

  10. Μολις ειδα τη φωτο τον Γκηρ με τον μελαχροινο εκανα τον εξης πονηρο λογισμο.
    Ρε μηπως πηγε να διαλεξει νταβραντισμενους επιβητορες για τα ομορφοπαιδα του χολυγουντ?

  11. ΓΕΙΆ ΣΟΥ ΡΕ ΣΑΛΒΙΝΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ!!!

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΆΡΟΥΝ ΣΤΟ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ ΟΙ ΚΡΥΦΟΠΟΥΣΤΑΡΕΣ ΝΑ ΜΑΛΛΙΟΤΡΑΒΗΧΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΨΩΛΟΥΔΕΣ σταρ ΓΙΑ ΜΑΎΡΟ ΦΑΛΛΌ ΣΤΑ ΟΠΊΣΘΙΑ ΤΟΥΣ!!
    ΑΣΤΕΙΕΥΣΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΉΣΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΌ ΛΌΜΠΙ ΝΑ ΚΑΤΑΧΕΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΚΟΥΡΑΔΕΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΔΆΦΗ ΤΟΥΣ???

  12. Να κάνει αίτημα στην αμερικανικη κυβέρνηση για να τους παραχωρησει εκει κανα χωρο… μαζι να παρει και ο,τι υπαρχει σε ελληνικα χοτ-σποτ!

  13. Καλημέρα Στέφανε,

    Πολύ Καλά Έκανε ο Σαλβίνι και Απάντησε στο Ρίτσαρντ Γκιρ. Αυτή η Ιστορία με τις ΜΚΟ που Ενδιαφέρονται Υποτίθεται για τη Διάσωση Μεταναστών είναι μία Πονεμένη Ιστορία. Αλληλέγγυοι με Κέρδη Πολλών Εκατομμυρίων στις Πλάτες Ανθρώπων οι οποίοι Επιθυμούν μία Καλύτερη Ζωή.

    Όμως μέσα στους Μετανάστες οι οποίοι πραγματικά Έχουν Ανάγκη και Επιθυμούν μία Καλύτερη Ζωή, Κρύβονται και Εγκληματικά Στοιχεία, που Έρχονται στην Ευρώπη με Σκοπό όχι την Ομαλή Ένταξή τους στις Τοπικές Κοινωνίες, αλλά να Δημιουργήσουν Προβλήματα, και να Επιβάλλουν τα στοιχεία του Μουσουλμανισμού στην Ευρώπη. Για να μην Μιλήσουμε για τις Τρομοκρατικές Επιθέσεις που Προηγήθηκαν σε διάφορες Ευρωπαικές Χώρες.

    Όλοι αυτοί το Παιζουν Αλληλέγγυοι, με διάφορες Ανθρωπιστικές Δηλώσεις, Ζητώντας από την Ευρώπη να τους Απορροφήσει. Αφού τόσο πολύ Ενδιαφέρονται για αυτούς τους Ανθρώπους, γιατί δεν τους Παίρνουν στα Σπίτια τους, και ειδικά οι Δισεκαττομυριούχοι Αστέρες γιατί δεν τους Παραχωρούν τις Βίλες που έχουν σε διάφορα Μέρη του Κόσμου, δεν τους Δίνουν Χρήματα έτσι ώστε να Επιβιώσουν για ένα Διάστημα και να Ζουν Αξιοπρεπώς μέχρι να Μπορέσουν να Βρουν Εργασία, Σπίτι για την Οικογένειά τους και να Οδηγηθούν σιγά σιγά σε μία Κανονικότητα;

    Ο Σαλβίνι είναι Πραγματικός Ηγέτης, στο Θέμα του Μεταναστευτικού Έκανε το Αυτονήτο, Απευθυνόμενος κυρίως προς τη Γερμανία, δηλαδή Ζήτησε Ισομερή Καταμερισμό των Μεταναστών που Διασώζονται, από όλες τις Χώρες και επίσης όχι να Βγαίνει η Γερμανία και να Λέει, ότι Θέλει Μετανάστες ΜΟΝΟ με Επιστημονική Κατάρτιση και όλους τους Υπόλοιπους να τους Πάρουν οι Άλλες Χώρες ( δηλαδή Ιταλία και Ελλάδα )…

    Για Θυμηθείτε τι Έλεγαν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στα διάφορα Τηλεοπτικά Πάνελ που Έβγαιναν, τότε που το Μεταναστευτικό ήταν σε Έξαρση και Έρχονταν Κύματα Μεταναστών από την Τουρκία ( όχι ότι τώρα δεν Έρχονται, αλλά η Κατάσταση έχει κάπως Ηρεμήσει, μάλλον επειδή τα Κέντρα Φιλοξενίας είναι Γεμάτα και δεν μπορούν να Υποδεχούν άλλους ), και τι να τους Κάνουμε, να τους Πετάμε στη Θάλασσα; Όχι ρε Φίλε, ποιός είπε να τους Πετάς στη Θάλασσα, απλά να τους Επιστρέφεις ή στην Τουρκία, ή στις Πατρίδες τους αφού Προηγουμένως Έχεις Κάνει την Ταυτοποίηση.

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

  14. οταν τα ελεγε αυτα η χρυση αυγη εδω και πολλα χρονια τον σαλβινι δε τον ηξερε ουτε η μανα του.Σασ αρεσει τωρα στη βουλη χωρισ την χρυση αυγη?

  15. Μεγαλε Σαλβινι γραψτους ολους αυτους τους αλητες των ΜΚΟ στα παλια σου τα παπουτσια!!!!!!!!!! Αυτοι οι…….αλληλεγγυοι του κ@λου που τσεπωνουν χιλιαδες Ευρω και το παιζουν δηθεν…….φιλεσπλαχνοι κουβαλωντας λαθρομεταναστες σε ξενες χωρες με το ετσι θελω!!!!!! Αυτα ειναι πρωτοφανη πραγματα!!!!!!!! Θελουν να μουσουλμανοποιησουν τους λαους της Ευρωπης βασει οργανομενου σχεδιου και αν δεν ξυπνησουν οι λαοι να τους πεταξουν εξω, θα ελθουν περιεργες μερες!!!!!!! Οσο για τον ……..φιλεσπλαχνο Γκιρ να τους παει να τους ξεφορτωσει στις βιλες του και να τους νταντευει οσο θελει!!!!!!!!! Οχι σε αλλες χωρες, οι οποιες δεν τους θελουν!!!!!!!!!!

  16. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΤΕΛΟΣ.
    Άδικο και για τους μετανάστες το τσουβάλιασμα με τους λαθραίους…
    Άντε σας έφαγε η ΝΤΠ…

  17. Τα κανόνια στις θάλασσες και βούλιαγμα!
    Μπράβο στο Σαλβινη!

    1. Να σε βλέπεις στον καθρέφτη κάθε μέρα για να μην ξεχνάς ποτέ τι σημαίνει σκατάνθρωπος.

      1. σκασε μισθοφορε αλληλεγγυε της βουρτσας

      2. Το μουνί της μάνα σου Νρ, σκατο αλληλέγγυε.
        Μαζι με τους αράπηδες και σεις πρώτοι στη θάλασσα για πνίξιμο!

  18. Για όσους δεν το ξέρουν:
    Έλληνας Καρκινοπαθής με πολύ σπάνια μορφή καρκίνου είχε ανάγκη από αντκαρκινικό φάρμακο αξίας περίπου 15.000 ευρώ!
    Ίδια περίπτωση με τον Έλληνα καρκινοπαθή και ένας Αφγανός αν δεν κάνω λάθος, με ανάγκη χορήγησης του ίδιου φαρμάκου!
    Αποτέλεσμα;
    Ο Αφγανός το πήρε εντελώς δωρεάν και ο δύσμοιρος Έλληνας το πλήρωσε στο ακέραιο…!!!
    Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ λέμε ότι ο Αφγανός έπρεπε να μην το πάρει…
    Λέμε απλά ότι οι Έλληνες πια δεν είναι πολίτες αυτής της χώρας!!!
    Πολίτες της Ελλάδας είναι πια όλοι οι άθεοι, όλοι οι μουσουλμάνοι, βουδιστές και ειδωλολάτρες απανταχού της γης, εκτός από τους Έλληνες, οι οποίοι κατάντησαν ξένοι, κατατρεγμένοι και δούλοι στον τόπο τους, οι οποίοι βρίσκονται υπό συνεχή και ανηλεή διωγμό από την εκάστοτε «Ελληνική Κυβέρνηση», που δυστυχώς μόνο Ελληνική δεν είναι…
    Ντροπή ρε Έλληνες, που ακόμα ψηφίζετε και στηρίζετε τους απόγονους προδοτών, γερμανοτσολιάδων, τουρκολάγνων, και μουσουλμανόφιλων υπανθρώπων πολιτικών που χωρίς ίχνος ντροπής, καθημερινά σφετερίζονται και καταστρέφουν εξυπηρετώντας αλλότρια συμφέροντα μαζί με τα δικά τους, την χώρα μας και τον άμοιρο Ελληνικό λαό…
    Ξυπνάτε ραγιάδες… Έχετε πολύ δύναμη, αλλά δεν το ξέρετε… Ενωθείτε για του ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!
    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!

    1. Γεώργιος Σουέρεφ.

      εχεις καψη φλαντζα..
      γρηγορα σε γκαραζ.

  19. Ολους τούς λεγόμενους αλληλέγγυους τούς πληρώνει ο βρωμοεβραίος Σόρος.Θέλουν μέ τό
    ζόρι νά μπούνε στά ιταλικά λιμάνια.Τό 2017 μπήκαν παράνομα στήν Ιταλία 119.369 χιλιάδες
    λάθροι.Ο Ματτέο Σαβίνι έκλεισε τά ιταλικά λιμάνια καί έδιωξε τήν γερμανίδα πατσαβούρα Καρό-
    λα Ρακέτε.τό 2018 ήρθαν μόνο 4042 χιλιάδες λάθροι.Ο Σόρος έχει λυσσάξει καί προσπαθεί μέ
    κάθε μέσο νά σπάσει τόν ιταλικό αποκλεισμό.Γιά αυτό έστειλε τόν αμερικάνο ηθοποιό Γκίρ στό
    πλοίο τού Σόρος Open Arms (ανοιχτά χέρια).Ο Σαλβίνι αγαπάει καί υπερασπίζεται τήν πατρίδα του.Τό σύνθημά του: Prima gli Italiani (Πρώτα οί Ιταλοί).Οί ιταλοί φωνάζουν: Prima Matteo-(Πρώτος ο Ματτέο).Ο Ματτέο θριαμβεύβει.Πρόγνωση γιά τίς εκλογές 38%.
    Γιάννης

  20. Όποιος γουστάρει αράπηδες να τους πάρει στο σπίτι του και να μένει μαζί τους. Εξ αποστάσεως όλοι το παίζουν αλληλέγγυοι. Να ζήσουν οι αλληλέγγυοι μαζί με τους αραπάδες να τους χέζουν να τους κατουρούν την γειτονιά τους και να παίζουν μουσική και να πλακώνονται στο ξύλο με τις αγριοφωνάρες τους όλη μέρα όπως τα τραβάμε εμείς οι “ρατσιστές” του κέντρου της Αθήνας, για να καταλάβουν τι σημαίνει αράπης. Εκτός βέβαια εάν στους αλληλέγγυους αρέσουν οι πούτσες των αραπάδων γιαυτό και τους αγαπάνε τόσο πολύ.

    1. Συμφωνώ απόλυτα φίλε μαζί σου. Τους λυπάμαι, αλλά όχι και στο σπίτι μου να μου μιζεριάζουν την ήδη δύσκολη ζωή μου.

  21. θέλει νέγρο από πάνω του, και όχι 1,2 ή 3……αλλά πολλούς……..

  22. Και τι θα κάνουν όλοι αυτοί οι τύποι; Δουλειές δεν υπάρχουν πλέον για ανειδίκευτους, άλλες αυτοματοποιούνται, οπότε περιορίζονται και οι δυνατότητες για κάποιον χωρίς να έχει κάποιο γνωστικό αντικείμενο να βρει κάποια εργασία. Ο κάθε ψευτο-ανθρωπιστής πολυεκατομμυριούχος δεν το σκέφτεται αυτό, ιδιαίτερα όλοι αυτοί σαν τον Γκιρ που έχουν να πληρώσουν εφορία από τις προ Χριστού εποχές. Τον κάθε λαθρομετανάστη θα τον πληρώσουν τελικά οι φορολογούμενοι της μεσαίας τάξης όπως γίνεται και στην Ελλάδα όπου τα 400€/μήνα καθώς και τα ενοίκια για τα σπίτια δεν τα πληρώνει η ΕΕ όπως μας έχουν πείσει αλλά είναι χρήματα του Ελληνικού κράτους.

  23. Το αυτονόητο έκανε ο Σαλβίνι και μπράβο του. Πόσο θράσος έχει κάποιος, που τολμά να απαιτεί από μια ξένη χώρα, να δεχτεί λαθρομετανάστες στο έδαφός της!!!!
    *Δεν είναι μετανάστες. Κακώς χρησιμοποιείτε κι εσείς(προφανώς, από κεκτημένη ταχύτητα) αυτή τη λέξη, των προπαγανδιστικών ΜΜΕ που μας επιβάλουν να τους αποκαλούμε “μετανάστες”.
    Αν ήταν νόμιμοι, τότε θα ήταν μετανάστες. Από τη στιγμή που επιθυμούν και επιχειρούν να εισέλθουν παρανόμως σε μια ξένη χώρα, είναι λαθρομετανάστες(τουλάχιστον, αυτού θα μπορούσε να τους πει κάποιος και εισβολείς).

  24. Όλες οι αδερφές του χόλυγουντ αλληλέγγυες… αλά κάρτ!

    1. Με το αζημιωτο φυσικα..Σκαει πολλά ο Σορος για να κάνουν το φιλανθρωπο ολες οι διασημες πόρνες και οι διασημοι κουνιστοι του πλανητη.Παίρνουν πολλα λεφτά για να φωτογραφιζονται ανάμεσα στους κακομοιρους λαθρομεταναστες και μετα τρεχουν και ξεπλενονται επι μια βδομαδα με betadine.

Comments are closed.