Ρουβίκωνας: Συνθήματα με σπρέι έξω από το σπίτι του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΤΕ

Κοινοποίηση:
synthima-ote-spiti-rouvikonas

Νέα «επιδρομή» έκαναν αργά τη νύχτα μέλη του Ρουβίκωνα, αυτή τη φορά στο σπίτι του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΤΕ.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα, μετά την επίθεση στον Ευαγγελισμό, αυτή τη φορά πήγαν έξω από το σπίτι του κ. Μιχάλη Τσαμάζ στα βόρεια προάστια, όπου έγραψαν συνθήματα με σπρέι στον τοίχο του κτιρίου. Λίγο αργότερα μάλιστα ανέβασαν το σχετικό βίντεο στην ιστοσελίδα τους και ανέφεραν πως η νέα επίθεση έγινε με αφορμή την «αντιμετώπιση που είχαν οι απεργοί του ΟΤΕ».

Μάλιστα, στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν πως στηρίζουν την απεργία των εργαζομένων. Προανήγγειλαν μάλιστα και σειρά συζητήσεων-εκδηλώσεων στις γειτονιές της Αθήνας, με αρχή από τον Κορυδαλλό στις 24/1 και μετά στο Χαλάνδρι στις 31/1.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Στέφανε Χιο εχε υπόψη τα εξής.
    Το μισθολογικό κόστος 6.000 υπαλλήλων του ΟΤΕ ειναι το ίδιο με ο μισθολογικό κόστος 100 golden boys του ΟΤΕ. Αυτα λοιπον τα Γερμανόφερτα golden boys των θέλουν τις 6.000 οικογένειες που ζουν απο τον ΟΤΕ να ζουν με 480 και 700 ευρώ το μηνα και τους εαυτούς τους στην διοικηση να ζουν με €4.000 ημερησίως. Ναι καλα διάβασες. Τόσα παίρνει την ημέρα ο Τσαμαζ. 2 εκατομύρια ευρώ το χρόνο (1,6 μυρια + τα μπονους). Πως νομίζεις οτι χτίζει την πανάκριβη βίλα του στο Κεφαλάρι ανάμεσα απο σπίτια φαρμακοβιομηχανων και κοντά στη βίλα του Κόκκαλη? Η βίλα είναι τεράστια. Υπερφυσικης χλιδης. Που τα βρηκε τα λεφτα? Επίσης έχει άλλη βίλα στις Σπέτσες. Πως βγαίνουν αυτα τα λεφτά?

    Και τα υπολοιπα 100 golden boys & girls βγάζουν απο 250.000 το χρόνο και άνω.
    Αν διωξει τους 3.000 τεχνικούς του ΟΤΕ και τους παει σε εργολάβους, φαντάζεσαι τι λεφτά θα βγάλουν οι εργολάβοι απο έργα που χρειαζονται 3.000 υπαλλήλους. Ειναι σαν να παει το Μακελείο στα 3 εκατομυρια φυλλα την εβδομαδα. Φανταζεσαι ποσο θα αυξανονταν οι τζιροι σου και οι αναγκες σου για προσωπικο? Το ιδιο ισχυει και τους εργολαβους που θα παρουν τις δουλειες του ΟΤΕ. Φανταζεσαι τι μιζες μετα θα διεκδηκησουν τα golden boys του ΟΤΕ απο τους εργολάβους που θα παρουν τις δουλειες? Δεκαδες εκατομυρια το χρονο.

    Μην πιστευετε λοιπον το παραμυθι που πουλαει η διοικηση του ΟΤΕ στα μηντια. Οι τυποι κονομανε πολλα. Θελουν αυτοι να ζουν σαν βασιλιαδες και οι υπολοιποι να πεινανε.

    Τετοια διοικηση δεν εχει περασει απο τον ΟΤΕ ουτε καν επι Τόμπρα.

    Παλια (το 2000) επαιρνες τηλεφωνο και εβρισκες αμεσα υπαλληλο να σε εξυπηρετησει. Τωρα περιμενεις 45 λεπτά να μιλησεις με υπαλληλο (αφου εχουν διωξει ολο το προσωπικο) αλλα οι τιμες τους παραμενουν πανακριβες και οι βλαβες ειναι πολυ πιο συχνες.

Comments are closed.