(Nέο) Ραφήνα: Τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Μαραθώνος – Ηλικιωμένη οδηγός εμβόλισε δύο ΙΧ – Ένας νεκρός

Κοινοποίηση:
troxaio_marathonos

Νεότερη ενημέρωση:

Σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr, ηλικιωμένη οδηγός ΙΧ πέρασε με κόκκινο και εμβόλισε δύο ΙΧ που εκείνη την ώρα κινούνταν επί της Λεωφόρου Μαραθώνος προς τη Διασταύρωση, με τη σύγκρουση να είναι σφοδρή και το ένα από τα αυτοκίνητα να βρίσκεται αναποδογυρισμένο στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Το ένα όχημα ήταν τζιπ του πολεμικού ναυτικού. Νεκροί είναι και οι δύο επιβαίνοντες: ένας οπλίτης θητείας και ένας υποπλοίαρχος της ναυτονομίας. 

============

Τρομακτικό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 στη Λεωφόρο Μαραθώνος στη Διασταύρωση της Ραφήνας στο ύψος του Ιερού Ναού της Αναλήψεως. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν νεκρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr, οδηγός ΙΧ πέρασε με κόκκινο και εμβόλισε δύο ΙΧ που εκείνη την ώρα κινούνταν επί της Λεωφόρου Μαραθώνος προς τη Διασταύρωση, με τη σύγκρουση να είναι σφοδρή και το ένα από τα αυτοκίνητα να βρίσκεται αναποδογυρισμένο στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Στο σημείο βρέθηκαν οχήματα της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας Ραφήνας και προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν τα εγκλωβισμένα άτομα.

Λίγα λεπτά αργότερα οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν το ένα άτομο χωρίς τις αισθήσεις του και το δεύτερο σοβαρά τραυματισμένο. Και τα δύο άτομα τα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η δεξιά λωρίδα στο ρεύμα προς Ραφήνα είναι κλειστή ενώ στο σημείο δημιουργήθηκε μποτιλιάρισμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Καθώς μένω Ν. Μάκρη, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι το τι κάνουν οι γέροι και οι γριές καθημερινά στους δρόμους εδώ, δεν λέγεται. Ειναι και πολλοι εδώ.

  2. Όλοι οι κωλογεροι κ κωλογριές με μισό εγκέφαλο σε altshaimer αντανακλαστικα 0 και με ανοιχτό το μισό στόμα μετά από εγκεφαλικό είναι στους δρόμους.
    Κλείστε τους στα σπίτια και πάρτε τους τα διπλόμάτα!!!!!
    Κλείνουν σπίτια τα ραμολιμεντα!!!!
    Φυσικά και όχι όλοι.
    Αυστηρά κριτήρια για άνω των 60.

  3. Ρε πάρτε απο τους γέρους τα διπλώματα!!! Είναι κινητοί Χάροι…Πληρώνουν τους δασκάλους οδηγών και τους ανανεώνουν τα διπλώματα κ όποιον πάρει ο Χάρος…Έκλεισε δύο σπίτια η παλιόγρια….

Comments are closed.