Ραγίζουν και οι πέτρες με την αποκάλυψη για τον 24χρονο στην Εύβοια – Τετραπληγία η ετυμηγορία των γιατρών – Τάμα για τον αδελφό του είχε κάνει ο άτυχος νεαρός(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
tyuiiy

Οι γιατροί του ΚΑΤ επιβεβαίωσαν τους χειρότερους φόβους για τον 24χρονο, ο οποίος ανήμερα των Θεοφανίων έπεσε στα νερά της Αμαρύνθου στην Εύβοια για να πιάσει τον σταυρό: τετραπληγία.

Η κατάσταση της υγείας του παραμένει σοβαρή, αναφέρει το ρεπορτάζ του Mega, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει διαπιστωθεί σοβαρή κάκωση στον αυχένα η οποία επηρεάζει και τη λειτουργία του νωτιαίου μυελού.

Συγγενείς και συνεργάτες του μιλάνε για ένα ευαίσθητο παιδί και υποστηρίζουν ότι έπεσε να πιάσει τον σταυρό γιατί το είχε τάμα για τον άρρωστο αδερφό του.
Μετά τη βουτιά επικράτησε πανικός, με τους φίλους του να προσπαθούν να τον μετακινήσουν χωρίς να ξέρουν το μέγεθος του τραυματισμού του. Επειδή όμως ήταν αδύνατο να τον σηκώσουν στην επιφάνεια ένας βαρκάρης ήρθε με το καΐκι του. Τον ανέβασε στην βάρκα του και τον μετέφερε εδώ στο λιμάνι του χωριού όπου τον παρέλαβε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να τον διακομίσει στο νοσοκομείο της Χαλκίδας. Εκεί οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να μεταφερθεί άμεσα στο ΚΑΤ.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΡΙΧΝΑ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ !!!!!

  2. Εάν,εάν λέω εάν, ισχύει αυτό που έχει γραφτεί σε πολλά σάιτ ότι πήγε ασθενοφόρο αλλά οι διασώστες δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι τα πρώτα κρίσιμα λεπτά επειδή ήταν στην θάλασσα και περίμεναν τον βαρκάρη να τον βγάλει στη στεριά είναι για τα μπάζα.

  3. Μακάρι να γίνει το θαύμα και να μπορέσει το παλικάρι, παρά τις απαισιόδοξες προβλέψεις των γιατρών, να σταθεί στα πόδια του. Είναι πολύ άδικο να καταστραφεί η ζωή ενός νέου ανθρώπου για μια στιγμή απερισκεψίας. Κουράγιο φίλε…

  4. Κυριάκο, Μπαλατσινε Κικίλια πηγαιντε στο ΚΑΤ να συμπαρασταθείτε στην οικογένεια του υπέροχου αυτού παιδιού,να τους δείτε κατάματα να τους δώσετε κουράγιο και δύναμη. Ξυπνήστε!!!!!!

  5. Ας προσευχηθούμε όλοι στον Θεό,την Υπεραγία Θεοτόκο και τον Κύριο Ιησού Χριστό να γίνει ένα θαύμα γι αυτό το παιδί και να δώσουν κουράγιο, δύναμη και ελπίδα στους δικούς του.

  6. Πολύ κρίμα για το παλικάρι. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να γίνει ένα θαύμα από τους γιατρούς και το Θεό να μπορέσει να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν. Καλή δύναμη.

  7. εισαγγελέας για τους παπάδες που δε συμμορφώθηκαν. τους είπε η κυβέρνηση να μη το κάνουν. τελικά όχι μόνο το κάναν αλλά το παιδί έμεινε παράλυτο.

    1. Τι βλακείες λες μωρή ανενημέρωτη. Ίσα ίσα που επειδή η Πολιτεία το απαγόρευσε συνέβη αυτό. Ο Παππάς είπε δημόσια ότι όταν κάνουν τη ρίψη οργανωμένα δεν την κάνουν ποτέ στη συγκεκριμένη προβλήτα

    2. Ρε βλάκα τι φταίνε οι παπάδες? Μόνος του μαζί με τον πατέρα του πήγε το παιδί να ρίξει τον Σταυρό. Αντί να βρίζεις τους αντίχριστους που απαγόρεψαν τον αγιασμό κι έτρεχε ο κόσμος στα μουλωχτά να αγιάσει τα ύδατα, λες για τους παπάδες?? Σκέψου λίγο πριν πετάξεις την μακακία σου ρε εξυπνάκια γιουσουφάκι του Κούλη.

      1. μέσα και συ γιατί είσαι πιο βλάκας και απο μπατονέτα

        1. κα παπαγαλάκι και η βλακεία έχει όρια τα οποία εσύ ξεπέρασες.Ενημερώσου σωστά και μετά γράψε.

    3. Ας πάει πρώτα στα λαθροσπότ και στους ρομά ο εισαγγελέας. Μια βόλτα μέχρι Αχαρνών και Μ.Βόδα.

  8. ΑΠΟ ΜΙΑ ΛΑΘΟς ΚΗΝΙΣΗ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΡΙΜΑ !!!!!! ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΤΕ ΔΕ ΒΟΥΤΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΙΜΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΝΔΙΝΟ

  9. Δεν γνωρίζουμε πώς θα καταλήξει αυτή η δοκιμασία του παλικαριού αυτού.
    Ευχόμενος ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ, θα πρότεινα στους συγγενείς του να επισκεφθούν τον Παπαδημήτρη στους Αγίους Ισιδώρους στον Λυκαβηττό ή κάποιον άλλον ιερωμένο που είναι κοντά στον Θεό για συμβουλές.

    1. Σώθηκαν. Αυτοί για τα λεφτά κάνουν τον κοσμάκη να τρελαίνεται. Στον Ιησού Χριστό αρκούν οι προσευχές, δεν χρειάζονται μεγαλομανίες

    2. Να πάνε για να ακούσουν τη γνωστή καραμέλα δηλαδή πως ήταν θέλημα Θεού? Δεν θα απαλύνει τον πόνο τους.

  10. Σε τραύματα πολύ προσοχή ακόμα και παραμικρή κίνηση λάθος επιβάρυνει την κατάσταση αν τον τσουβαλιασαν στον πανικό τελείωσε το παιδί αλλά τι περιμένεις κάνουν πρώτες βοήθειες στα σχολεία από μικρά; Ενδιαφέρονται οι γονείς να .μάθουν ; Ημιμαθείς είναι και στο πρώτο βοηθειών παρά πολλοί ……κρίμα.

  11. Αυτός που κάνει τάμα ή προσεύχεται γι’ άλλον αρπάζει το αντίτιμο αυτών που εύχεται.
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ.
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ.

  12. ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΕΝΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ “ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΙΜΟ”

    1. Δεν ντρέπεσαι να γράφεις τέτοιες μπούρδες που ξέρεις και το μέλλον του παλικαριού καφετζού της δεκαρας;

Comments are closed.