Βαλκανική «τρέλα»! Αλβανός «ιστορικός» λέει ότι οι Καλάς του Πακιστάν είναι… Αλβανοί

Κοινοποίηση:
kalash-

Δεν μας έφταναν οι ψευδοαρχαιομακεδόνες που ζουν στη Βόρεια Μακεδονία, οι οποίοι ήθελαν «δική τους» τη φυλή των Καλάς (των φερόμενων ως απογόνων του Μεγ. Αλεξάνδρου στο Πακιστάν), τώρα εμφανίστηκαν και κάποιοι Αλβανοί που «διεκδικούν» τη φυλή των Καλάς -που κατοικούν στο ορεινό Πακιστάν- ως δήθεν… Αλβανούς -δήθεν «Ιλλυριούς»- απόγονους του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Η αλβανική εφημερίδα «Σοτ», δημοσίευσε άρθρο του Kastriot Aliaj με τίτλο: «Η ιστορία της λήθης των Χούνζα, απογόνων του Μέγα Αλέξανδρου».

Αφού ισχυρίζεται ότι οι Αλβανοί ζουν σήμερα σε 23 χώρες του κόσμου και ανέρχονται σε 20 εκατ. άτομα, μολονότι στην Αλβανία ζουν μόνο 2,8 εκ άτομα, ο αρθρογράφος αναφέρεται σε μια ξεχωριστή φυλή, τη «φυλή των Καλάς ή Χούνζα, που ζει σε ορεινή περιοχή στα σύνορα μεταξύ Πακιστάν, Αφγανιστάν, Κίνας και Τατζικιστάν» και η οποία δεν μοιάζει με καμία από τις άλλες φυλές της περιοχής, έχει διαφορετικά ανθρωπολογικά χαρακτηριστικά και ομιλεί μια διάλεκτο της πελασγο-ιλλυρο-αλβανικής γλώσσας.

Επισημαίνει ότι η πολιτιστική κληρονομιά της φυλής αυτής μοιάζει με την αλβανική [απίθανο;] και προσθέτει πως είναι ιλλυρικό φύλο και βρίσκεται εκεί από τον 3 ο π.Χ αιώνα, ήταν στρατιώτες του Μέγα Αλέξανδρου.

Τέλος, ο αρθρογράφος κάνει έκκληση στις αλβανικές Αρχές να καταβάλουν προσπάθειες προσέγγισης της φυλής, διότι τόσο οι Έλληνες, όσο και οι Σλαβο-Μακεδόνες (sic), όπως ισχυρίζεται, «προσπαθούν να τους παρουσιάσουν ως δικούς τους».

Ορισμένοι στην Αλβανία δεν είναι… γραφικοί, όπως νομίζουν στην Αθήνα, είναι βαθιά επικίνδυνοι κι όλη αυτή η τρέλα πρέπει να «κοπεί» με το καλό ή το κακό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Γιατι οχι ,εδω οι Σκοπιανοι μιλανε οπως ο Μ.Αλεξανδρος και η χωρα τους ειναι η Μακεδονια οπου γεννηθηκε και μεγαλωσε ο Σκοπιανος στρατηλατης Μ.Αλεξανδρος. Ετσι και οι Καλλας ειναι Αλβανοι . Οι αναρχοαπλητοι που θα γεννοβολησουν στο χωρο σας μετα απο 3 η 4 η 8 γενιες τι θα ειναι ? ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ με διαβατηριο και θεσεις στα υπουργεια αλλα και πρωθυπουργοι. Τι περιμενετε να λενε? Οτι εχουν καταγωγη απο το Αφγανισταν ?

  2. * ΞΕΓΕΛΑΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ HUNZA

    Με αεροσκάφος των …Τουρκικών Αερογραμμών κατέφθασε στο προπαγανδιστικό Αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» των Σκοπίων, ο απόγονος του Μεγάλου Αλεξάνδρου Πρίγκιπας Μιρ Γκανζαφάρ Αλί Καν, της φυλής Χούνζα (Hunza) του Πακιστάν!

    Αυτό άλλωστε θέλησαν να εκμεταλλευτούν οι Σκοπιανοί στα πλαίσια της διεθνούς προπαγάνδας τους, ώστε να συνδέσουν τον ένοχο σλαβισμό τους με μια αρχαία Μακεδονική φυλή, μια και δεν μπόρεσαν ακόμη να προσεταιριστούν τους Καλάς, την αυθεντική και καθαρόαιμη ελληνική φυλή των Ιμαλαΐων!

    * Εκπρόσωπος των Καλάς που ζουν στο Πακιστάν: «Ήρθαν οι Σκοπιανοί κι είπαν ότι είναι αδέρφια μας, αλλά ξέρουμε ιστορία & τους διώξαμε»!

    Υ.γ. Ας τα βρουν πρωτα μεταξυ τους αλβανοι και σκοπιανοι και μετα το συζηταμε! Εκανε κι’ η μυγα κωλο κι’ εχεσε τον κοσμο ολο! Βρε! Ουστ!

  3. ……στην αλβανια το 45% τα διποδα ειναι ισπανογυφτοι βαρβαροι παλαιοι….το 18% γαλατες σφαγεις ατοφιοι -βλεπε Σκοδρα] ….το 12% ΑΤΟΦΙΟΙ καυκασιοι λεηλατες….και το 25% απο πολλες φυλες της ευρωπης και ασιας…..βλεπε σλαυους πετσενεγκους κουτροβηρους αβαρους και μογγολακια και προπαντος περισευματα τουβ Αλαριχου -Αραλιχου- απο κεντρικη ασια ΔΙΠΟΔΑ ΑΡΧΙΒΑΡΒΑΡΙΚΑ.

  4. Και αλμπανός και ιστορικός. Αυτό και αν είναι ανέκδοτο. Ένα πράγμα είναι οι αλμπανοί.. μια ρυπαρή φυλή.

  5. Κατσε με τη σειρα ολα εκει στο Ελλαδισταν. Πρωτα εχουν σειρα οι Τουρκοι να αρπαξουν ματα οι Αλαβανοι.Παντα ερχονται δευτεροι.Ερχοντια και οι Σκοπιανοι με τη σειρα τους.Περιμενετε λιγο να φτιαξουν λιγο στρατο παραπανω με τη βοηθεια μας παντα και μπορει και να κανουν παλι συμπρωτευουσα τη Θεσσαλονικη στη δικια τους Μακεδονια . Αντε βρε να πηγαινουμε Χαλκιδικη με διαβατηριο.

  6. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΟΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΡΟΥΚΕΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ? ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟ ΗΡΩΑ. ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ.

  7. Οι αλβανοι ήταν πριν τον homosapiens…
    Αυτοί και οι μητσοτακηδες……
    Ελλάς μπουρδελο Μας κατάντησαν…..
    Μας τα πήραν όλα…..
    Αλλά είπαμε 300 βουλευτές!!!!Όλα κιόλα…..Όχι Μαλακιες 300 βουλευτές 65 σατόμα υπουργικό συμβούλιο……..
    Είμεθα σοβαρό κρατος……

  8. Να του πεί κάποιος ότι είναι Έλληνας και αυτός.
    Ακούς εκεί με επώνυμο Καστριώτης να είναι Αλβανός ! Ο Γεώργιος Καστριώτης ήταν αποδεδειγμένα Έλληνας.
    Και το εθημικό τους δίκαιο, Ελληνικό είναι και αυτό, αφού ο Δούκας Γκίνης (1410–1481) που συνέταξε το περίφημο “Κανούνι” (Kanuni i Lekë Dukagjinit ) δηλαδή “κανόνα ζωής”, Έλληνας Χριστιανός Ορθόδοξος ήταν, επί ύστερης εποχής Βυζαντίου και ο τίτλος του Δούκα, Βυζαντινός και αυτός. Και για όποιον Αλβανό δεν το πιστεύει, να μου πεί γιατί δεν υπάρχει πουθενά στο Κανούνι αναφορά σε Ισλάμ, μεντρέσες και Ιμάμη αλλά έχει αναφορές σε Εκκλησίες, Μοναστήρια και Παπάδες.
    Την εποχή του μάλιστα, είχαν πλέον φτάσει και οι Τσετσένοι από την Αλβανία της Τσετσενίας (Ναι από εκεί προέρχεται το σημερινό όνομα της Αλβανίας – ως τότε ήταν το Ιλιρικόν Θέμα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας) που έφερε σαν στρατό μαζί του ο Μανιάκης για να πολεμήσει τους Βυζαντινούς κατ εντολή των Αράβων σε συνεργασία με τους Ενετούς.
    Φυσικά ως συνήθως οι αλλοεθνείς πολιτικοί μας κάνουν ότι δεν ακούν και οι ντόπιοι δεν θέλουν να χαλάσουν την βολή τους.
    Το “Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί ” το θυμάται κανένας ?

  9. Ναι ρε Αλβανέζοι,εσείς χτίσατε και τον Παρθενώνα.Και οι φιλόσοφοι όλοι ήταν Αλμπάνια τεφάλ

  10. Μα εμείς κάναμε τους παράνομους Αλβανούς Έλληνες! και τους δίνουμε θάρρος για περισσότερα!!!
    Μια ζωή ο Έλληνας ανθέλληνας! Έδωσε μαύρη δουλειά με ανώτερο μισθό στους Αλβανούς και δυσφήμισε τον Έλληνα ότι δεν θέλει να δουλέψει για λιγότερα και είναι τεμπέλης!!
    Το ίδιο κάνουν τώρα με τους Πακιστανούς. Να σου λέει ο πάκι ότι εάν φύγουν αυτοί θα καταρέυση η Ελλάδα και ότι ο Έλληνας δεν θέλει να δουλέψει!
    Κάτι δεν πάει καλά εδώ μεταξύ μας. Οι περισσότεροι Έλληνες πρωτιμούν να φαγωθούν μεταξύ τους παρά να ενωθούν για την πατρίδα!!
    Πόσοι Έλληνες είναι στην βουλή;; Οι περισσότεροι έχουν ελληνοποιημένα ονόματα!

  11. Δέν ξέρουν οἱ ἳδιοι τί εἶναι καί ξέρουν οἱ Ἀλβανοί !!! Χαχαχα. Ἀπό τή μία ὃμως, φταῖμε καί ἐμεῖς, πού δώσαμε δικαιώματα σέ κάτι γυφτοσκοπιανούς καί κάτι τουρκαλβανούς, νά λένε ὃ,τι θέλουν. Κρατάει χρόνια αὐτή ἡ κολόνια.

Leave a Response