Ρέτσος: «Δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε!»

Κοινοποίηση:
Παναγιώτης Ρέτσος

Ο Ολυμπιακός … ταρακούνησε ολόκληρη την Ευρώπη αναγκάζοντας να υποκλιθούν οι πάντες στο μεγαλείο του προκαλώντας … σεισμό στο Μπέρμιγχαμ κόντρα στην Άστον Βίλα και έκανε πολύ σημαντικό άλμα πρόκρισης για τον μεγάλο τελικό του Conference League, γράφοντας ιστορία!

Ο Παναγιώτης Ρέτσος τόνισε πως υπάρχει και δεύτερο ματς μεταξύ Ολυμπιακού κι Αστον Βίλα για να κριθεί η πρόκριση, τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν τι μπορούν να κάνουν, όπως κι οι «χωριάτες» στο δικό τους δεκάλεπτο, ελπίζοντας στη συμπαράσταση του κόσμου τους στη ρεβάνς του «Καραϊσκάκης».
Αναλυτικά: «Είναι ο πρώτος ημιτελικός, έχουμε ακόμα έναν αγώνα. Μένει ακόμα ένα ματς, ήταν ένα μεγάλο και σπουδαίο ματς από εμάς σήμερα για να βάζουμε τέσσερα εδώ. Είδαμε τι μπορεί να κάνει η Βίλα σε 10′. Δείξαμε τί μπορούμε να κάνουμε κι ελπίζουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει με τον κόσμο στο πλευρό μας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ωραίος και μάγκας αλλά για να παραμείνει ΜΑΓΚΑΣ δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά τους αέρα να παραμείνουν σοβαροί και να συνεχίσουν αυτό που έκτισαν με κόπο. Αξίζει να το σηκώσει εδώ που φτάσανε, απεδείχθη περίτρανα ότι οι άλλοι δεν είναι μεγαθήρια. Οι Κ19 το απέδειξαν, σειρά τους τώρα.

Leave a Response