“ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ”: ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΜΠΡΙΖΟΛΟΦΑΓΟ – ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗ” ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ! “ΣΕ ΣΙΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ Κ@ΛΟΣΟΓΟ! ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΕΥΓΕΤΕ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ!” – ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟΝ “ΑΕΡΑ” ΤΟΥ ΜΑΚ RADIO ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
καρα

Το ερώτημα που έθεσε στους ακροατές ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος στη σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή ήταν το εξής: 

  • Και τώρα που αποχώρησε ο “σπληνάντερος – ταβερνιάρης” της Ραφήνας τι θα απογίνουμε χωρίς Καραμανλήδες;
  • Τι είπαν οι πολίτες στον “αέρα” του MAK RADIO
  • Όλη η αλήθεια για την 28χρονη στον Έβρο. Αυτοκτονία ή εγκληματική ενέργεια; Τι λέει το ρεπορτάζ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ! ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: «ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΗ» – ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ; ΤΟΥ ΕΤΑΞΑΝ ΠΡΟΕΔΡΙΛΙΚΙ, ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟΒΡΙΖΟΥΝ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Μιλάτε όλοι για ταβέρνες και μπριζόλες και να δεχτώ την αγάπη του για το φαγητό.
    Είναι όμως αυτό πολιτικό επιχείρημα?
    Κάποιος το 96 πρόδωσε και γκρίζαρε το Αιγαίο και έμεινε στο απυρόβλητο.
    Κάποιος άλλος πούλησε το όνομα Μακεδονία και είναι πάλι υποψήφιος πρωθυπουργός.
    Αρκετοί άλλοι αποδεδειγμένα έκλεψαν δημόσιο χρήμα και μας έβαλαν σε μνημόνια αλλά δεν μιλάει κανείς.
    Τουλάχιστον ο συγκεκριμένος δεν υπέγραψε για το όνομα παρά τις πιέσεις (ενώ ήδη από το 2004 οι ΗΠΑ είχαν αναγνωρίσει “Μακεδονία”) , προσέγγισε τη Ρωσία ενεργειακά και όχι μόνο και δεν φαίνεται να έκλεψε ο ίδιος χρήματα.
    Και θυμηθείτε πόσο τον πολέμησαν για να πέσει με φωτιές, επεισόδια κλπ.
    Είναι εύκολο να κρίνουμε αλλά για να κρίνουμε δίκαια και σωστά, υπάρχουν πολλές προϋποθέσεις.

  2. Δεν μείναμε χωρίς εκπροσώπηση της ράτσας, έχουμε τον Αχ τον φλουφλη με μαγουλακια μπέμπας.

  3. Μην ξεχασουμε και το “η σαλωμη φιλουσε υπεροχα” του καρατζαφερη καποτε στην βουλη απευθυνομενος στον βουδα της ραφηνας, του ξεφυγε και υπονοουσε για την αμφολεγομενη σχεση του καραμανλη με τον..αρη,πρωην βουλευτη της ν.δ..

  4. Τα γαμημένα κωλόσογα που κατέστρεψαν τον τόπο. Φοβήθηκε ο κοπρίτης για τη ζωή του και τη ζωή της πουτανοοικογένειάς του. Τα φράγκα όμως τα θέλει. Αν δεν είναι έτοιμοι να πεθάνουν γι’ αυτό τον τόπο δεν είναι άξιοι να τον κυβερνούν.

  5. Καραμανλή κάνε ένα κόμμα καλοφαγάδων. Θα κατέβω με τον συνδυασμό. Θα δώσουμε και επίδομα ταβέρνας.

  6. Ο ΜΠΡΙΖΟΛΑΣ ΜΙΛΗΣΕ….ΡΕ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΟΦΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ….ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΕΣ….ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ….ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΟΝΟ…ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΠΟΛΙΑΣΤΕΙ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ Κ ΝΑ ΣΚΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Κ ΣΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΩΝΕΤΕ…ΝΑ ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΣΕΤΕ ΚΑΡΙΟΛΙΑ…Κ ΣΕΙΣ Κ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΑΣ

  7. το αφεντικό των Ν.Δ – ΣΥΡΙΖΑ απο ΗΠΑ, έφτασε στην ΑΘΗΝΑ λίγες εβδομάδες πριν οπο την κήρυξη εκλογών για να τους διατάξει ότι θα φτιάξουν συγκυβέρνηση … τώρα σχετικά με Καραμανλή … λίγο υπομονή …!! *Και ας πούμε ενα παραμύθι αχαλίνωτης φαντασίας, οι εκλογές θα αρχίσουν το 2023 με τρία δεδομένα, ΚΑΣ… ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, Ο ΚΑΡΑΜΑΜΛΗΣ χωρίς Μητσοτακαικα βαρίδια, (διάλυση Ν.Δ), κ` κόμμα υιού του τελευταίου Βασιλέως των Ελληνων, Βασιλέως Κωσταντίνου, οι τελικές εκλογές θα τελειώσουν ΜΑΡΤΙΟ 2025, οπου θα υπαρχει οριστική κατάρρευση ΗΠΑ, και των φέουδων της Ε.Ε, Μεγάλης Βρετανιας κλπ φέουδων (ΝΑΤΟ), χωρίς δολάρια ΗΠΑ, ευρώ, στερλίνες, τραπεζογραμμάτια χωρίς αξία, εκεί θα υπάρξει η κυβέρνηση της ελεύθερης Ελλάδος.!!

  8. Αφού δεν τον έριξες τον μητσοτάκη που δέχτηκε τις Πρέσπες και πάει να τους βάλει και στην εοκ, τράβα τώρα σε καμία ταβέρνα των πρεσπών να φας καμιά μπριτζόλα! Και μετά να βγάλεις “προσεκτική ανακοίνωση” που λέει και ο αντώναρος αλλά όχι για τον μητσοτάκη αλλά αν ήταν η μπριτζόλα καλοψημένη! Δεν ντρέπεσαι λιγάκι που σε πιστέψαμε κάποτε και 14 χρόνια κατάπινες μνημόνια και προδοσίες για να παίρνεις το μισθό! Και έγινες σαν τον ααρών αβουρί στα εθνικά θέματα!

  9. Αλήθεια ποιοι τον ψήφιζαν τόσα χρόνια; Και αυτόν και τους άλλους; Γιατί δεν αυτοκτονειτε μαζικά όσοι τους ψηφίσατε;

Comments are closed.