ΡΑΓΔΑΙΕΣ εξελίξεις με Ε.Ε!Ποια «ΤΑΝΚΣ»&«ΑΡΜΑΤΑ» μπορούν να ρίξουν τον ΚΟΥΛΗ! Τα ΔΑΚΡΥΑ του ρεπόρτερ! (BINTEO)

Κοινοποίηση:
φωτια

Δείτε το παρακάτω βίντεο από το κανάλι “Betty Direct” από YouTube:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Οι άνθρωποι αυτοί θέλουν ένα ζεστό πιάτο φαί κάθε μέρα. Πάνε οι υπάλληλοι του μπάσταρδου και τους ζητάνε να δηλώσουν παγκάκι για να πάρουν το επίδομα. Και αυτοί που το παίρνουν πρέπει να δηλώσουν διεύθυνση κατοικίας. Είναι λογικό αυτό; Αφού είναι άποροι και άστεγοι, πώς θα δηλώσουν διεύθυνση; Ο καταραμένος ο Πιτσιλής να πάει να ελέγξει τα λεφτά των λεφτάδων και του Αιγύπτιου φονιά πώς τα απέκτησαν.

  2. Και τα έθνη απόρροια της ανυπακοής στον Θεό είναι. Όπως και ο πολιτισμός. Όλα τα κυβερνητικά συστήματα, οι ιδεολογίες, είναι σατανικά. Τον κόσμο αυτό τον ελέγχει ο Διάβολος. Η αληθινή εξουσία του Θεού θα είναι η Βασιλεία των Ουρανών. Βέβαια ο Κύριος είπε ότι είδε τον Σατανά ως άστρο εκ του Ουρανού πεσόντα και πως του δόθηκε κάθε εξουσία στη γη, τον ουρανό, και τα καταχθόνια.

  3. Όλοι οι γάμοι, θρησκευτικός, πολιτικός, σύμφωνο συμβίωσης, είναι σατανικοί. Ό μόνος ευλογημένος από τον Θεό γάμος( ένωση δύο ανθρώπων, οι δύο έσονται εις σάρκα μίαν, είπε ο Θεός στους πρωτόπλαστους) είναι ο γάμος στην Κανά που τον ευλόγησε ο ίδιος ο Κύριος, χωρίς νυφικά, ρύζι, δαχτυλίδια.

  4. Θέλουν κρέμασμα ανάποδα ο μπάσταρδος και η φόνισσα στην Πλατεία Συντάγματος, όπως έκαναν οι Ιταλοί με τον Μουσολίνι και την πουτάνα του.

  5. Η Πουτάνα η Ευρώπη ευθύνεται σε μεγάλο μέρος για τον κατήφορό μας. Τα όργανά της εξαγοράζουν τους πουλημένους ανθέλληνες πολιτικούς. Συνέβαλε τα μάλα για την κατάντια μας για να προσδεθούμε στο άρμα της και να είμαστε εσαεί εξαρτημένοι από τα καταραμένα τα λεφτά της. Φοβάται την πτώση της και πιστεύει ότι η εξομοίωση της μοίρας της με τη δικιά μας θα τη σώσει από την καταστροφή, ενώ θα συμβεί το αντίθετο, αυτή θα μας τραβήξει μαζί της στον όλεθρο αν δεν απεμπλακούμε από τον ασφυκτικό κλοιό της.

  6. Και πώς θα βγούμε από την Ευρώπη με τα χρέη που έχουμε; Οι σκανδιναβικές χώρες δεν είναι καταχρεωμένες σαν κι εμάς. Πώς θα γίνουν κρατικές οι τράπεζες; Το ελληνικό κράτος έχει τα χρήματα να τις εξαγοράσει από τους ξένους ιδιοκτήτες τους;

  7. Μπράβο κυρία Μπέτυ, πολύ ωραίος και χρήσιμος πρόλογος. Θα γινόσασταν και πολύ καλή ψυχολόγος, ή θα έπρεπε να εργάζεστε στις κοινωνικές υπηρεσίες του κράτους.

Comments are closed.