ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Το CDC αποσύρει το δόλιο πρωτόκολλο δοκιμών PCR που χρησιμοποιήθηκε για να παραποιήσει τα θετικά για να προωθήσει την πανδημία

Κοινοποίηση:
ΤΕΣΤ

Μετά από περισσότερο από ένα χρόνο διάπραξης επιστημονικής απάτης για την προώθηση ψευδών «θετικών» μέσω δοκιμών PCR, το CDC ανακοίνωσε ότι αποσύρει τον Διαγνωστικό Πίνακα RT-PCR στις 31 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους:

Μετά τις 31 Δεκεμβρίου 2021, το CDC θα αποσύρει το αίτημα στην Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) για την Εξουσιοδότηση έκτακτης ανάγκης (EUA) του CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel, το δοκιμασία που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2020 μόνο για την ανίχνευση του SARS-CoV-2. Το CDC παρέχει αυτήν την ειδοποίηση εκ των προτέρων στα κλινικά εργαστήρια ώστε να έχουν επαρκή χρόνο για να επιλέξουν και να εφαρμόσουν μία από τις πολλές εναλλακτικές λύσεις που έχουν εγκριθεί από την FDA.

Η χρήση δοκιμών PCR για διάγνωση ασθένειας covid είναι μια παγκόσμια επιστημονική απάτη, καθώς κανένα όργανο PCR δεν μπορεί να παράγει ποσοτικά αποτελέσματα που θα μπορούσαν να υποδηλώνουν ένα συγκεκριμένο ιικό φορτίο. Ωστόσο, αυτό το εγκεκριμένο από το CDC πρωτόκολλο δοκιμών στηρίχτηκε για να κατασκευάσει την ψευδαίσθηση «καζεϊμικής», η οποία προσποιείται ότι εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο μολύνθηκαν με covid.

Το όλο θέμα ήταν μια περίπλοκη επιστημονική φάρσα, και όποιος είναι εξοικειωμένος με την τεχνολογία PCR το γνώριζε από την αρχή.

Η δοκιμή PCR που εγκρίθηκε από το CDC για τη διάγνωση του covid ήταν δόλια από την πρώτη ημέρα
Τα όργανα PCR δεν είναι ποσοτικά όργανα. Δεν μπορούν να σας πουν πόσο υπάρχει κάτι σε ένα δεδομένο δείγμα. Κάθε επιστήμονας εργαστηρίου που είναι εξοικειωμένος με τα όργανα PCR το γνωρίζει αυτό. Ωστόσο, συνεχίζουν να συμβαδίζουν με την παγκόσμια απάτη στη διάγνωση «θετικών» περιπτώσεων μέσω δοκιμών PCR.

Ολόκληρο το covid «plandemic» βασίστηκε σε δόλιες δοκιμές PCR, και τώρα το CDC ανακοινώνει ότι κάνει το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο τεστ, ίσως σε μια προσπάθεια αντικατάστασης του τεστ με ένα ακόμη δόλιο πρωτόκολλο που μπορεί να ελεγχθεί από τις υγειονομικές αρχές. επιδεινώστε την «πανδημία» κατά τη ζήτηση (ή, ίσως, ο ισχυρισμός του covid έχει εξαλειφθεί και δηλώσει τη νίκη).

Από την αρχή, ολόκληρη η πανδημία δεν ήταν παρά μια παγκόσμια συντονισμένη δοκιμή απάτης PCR. Όπως μου είπαν οι αντιπρόσωποι πωλήσεων της Thermo-Fischer σε προσωπικές συναντήσεις, τα όργανα PCR δεν μπορούν να καθορίσουν ποσοτικά αποτελέσματα. Δεν χρησιμοποιούν ποσοτικές καμπύλες βαθμονόμησης οργάνων ή ποσοτικά πρότυπα εξωτερικών covid. Αυτό σημαίνει ότι τα όργανα PCR δεν έχουν νόμιμο ρόλο στη διάγνωση οποιουδήποτε ατόμου με ασθένεια ή covid λοιμώξεις. Η απλή παρουσία ενός μοναδικού ιικού θραύσματος, πολλαπλασιασμένη τρισεκατομμύρια φορές μέσω του κύκλου PCR, δεν δείχνει τίποτα επιστημονικής ή διαγνωστικής αξίας.

Από το Great Game India:

Ένα πορτογαλικό εφετείο έκρινε ότι οι δοκιμές PCR είναι αναξιόπιστες και ότι είναι παράνομο να καραντίνα άτομα που βασίζονται αποκλειστικά σε δοκιμή PCR.

Το δικαστήριο δήλωσε, η αξιοπιστία του τεστ εξαρτάται από τον αριθμό των κύκλων που χρησιμοποιήθηκαν και το ιικό φορτίο που υπάρχει. Παραθέτοντας τους Jaafar et al. 2020, το δικαστήριο καταλήγει στο συμπέρασμα ότι:

«Εάν κάποιος έχει δοκιμαστεί από PCR ως θετικό όταν χρησιμοποιείται ένα κατώφλι 35 κύκλων ή υψηλότερο (όπως είναι ο κανόνας στα περισσότερα εργαστήρια στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ), η πιθανότητα ότι το εν λόγω άτομο έχει μολυνθεί είναι μικρότερη από 3% και η πιθανότητα ότι το εν λόγω αποτέλεσμα είναι ψευδώς θετικό είναι 97%. ”

Ομοίως, το αυστριακό δικαστήριο έχει αποφανθεί ότι οι δοκιμές PCR δεν είναι κατάλληλες για τη διάγνωση COVID-19 και ότι το κλείδωμα δεν έχει νομική ή επιστημονική βάση.

Το δικαστήριο επεσήμανε ότι «το τεστ PCR δεν είναι κατάλληλο για διάγνωση και ως εκ τούτου δεν από μόνο του λέει τίποτα για την ασθένεια ή τη μόλυνση ενός ατόμου».

Οι αναλυτές PCR και οι τεχνικοί εργαστηριακής επιστήμης συμμετέχουν στην παγκόσμια απάτη δοκιμών covid
Ολόκληρη η πανδημία covid είναι φάρσα και βασίστηκε σε δόλιες δοκιμές PCR. Εκπληκτικά, ακόμη και οι τεχνικοί και οι αναλυτές PCR το γνωρίζουν αυτό. Συμμετέχουν σε ένα παγκόσμιο σχέδιο για την καταστροφή των ανθρώπινων ζωών και τη σύνθλιψη των παγκόσμιων οικονομιών και γνωρίζουν πλήρως ότι οι περιορισμοί των δικών τους οργάνων σημαίνουν ότι οι διαγνώσεις της «θετικής» covid κατάστασης βάσει της PCR δεν έχουν νόημα.

Τρέχω πολλά όργανα μάζας στο ιδιωτικό εργαστήριό μου, συμπεριλαμβανομένων των οργάνων QQQ και ICP-MS. Είμαι ο συν-προγραμματιστής δύο ποσοτικών μεθόδων που αναπτύχθηκαν προσεκτικά για τον ποσοτικό προσδιορισμό των μορίων glyphosate στα τρόφιμα και για τις συγκεντρώσεις κανναβινοειδών σε εκχυλίσματα κάνναβης. Είμαι πολύ εξοικειωμένος με τη βαθμονόμηση οργάνων, τα εξωτερικά πρότυπα, τις εξισώσεις καμπύλης προσαρμογής και την ποσοτική ανάλυση. Τα όργανα PCR δεν είναι ικανά για κανένα από αυτά. Είναι άχρηστα για τη διάγνωση μολυσματικών ασθενειών, καθώς δεν μπορούν να παράγουν αποτελέσματα συγκέντρωσης ιού από ένα δεδομένο δείγμα.

Εάν θέλετε να μάθετε πόσο υπάρχει κάτι σε ένα δεδομένο δείγμα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε πολύ πιο περίπλοκα όργανα, όπως όργανα τριπλού τετραπλού τεστ τεστ (που είναι αυτό που χρησιμοποιώ για να δοκιμάσω τρόφιμα για μόλυνση από γλυφοσάτη, μεταξύ άλλων).

Όπως αναφέρει ο Zero Hedge, ακόμη και ο Δρ Fauci παραδέχεται ότι οι δοκιμές PCR είναι ουσιαστικά μια απάτη όσον αφορά τη διάγνωση της ασθένειας covid:

Δρ. Fauci, μέσα Νοεμβρίου 2020: «Αυτό που τώρα εξελίσσεται σε ένα ελάχιστο πρότυπο… αν έχετε ένα όριο κύκλου 35 ή περισσότερων… οι πιθανότητες να είναι αυτοπεποίθηση αντιγραφής είναι μικρές… Είναι πολύ απογοητευτικό για στους ασθενείς, καθώς και στους γιατρούς, κάποιος μπαίνει, και επαναλαμβάνουν την PCR τους, και είναι σαν ένα όριο 37 κύκλων, αλλά σχεδόν ποτέ δεν μπορείς να καλλιεργήσεις ιού από έναν κύκλο 37 κατωφλίου. … Λοιπόν, νομίζω ότι αν κάποιος έρθει με 37, 38, ακόμη και 36, πρέπει να πείτε, ξέρετε, είναι απλά νεκρά νουκλεοτίδια, περίοδος. ”

Ακριβώς όπως οι γιατροί, οι νοσοκόμες και οι φαρμακοποιοί συμμετέχουν στο παγκόσμιο εγκληματικό covid con, οι τεχνικοί και οι ιδιοκτήτες εργαστηρίων PCR συμμετέχουν χαρούμενα στην ίδια απάτη, πιθανώς επειδή κερδίζουν τεράστια κέρδη από τη διεξαγωγή δόλιων δοκιμών PCR που δεν θα περάσουν ποτέ τον έλεγχο οποιασδήποτε νόμιμη επιστημονική δοκιμή ακρίβειας ή ακρίβειας.

Στην πραγματικότητα, οι δοκιμές PCR δεν είναι ούτε ακριβείς ούτε ακριβείς. Η έννοια της «ακρίβειας» – η οποία είναι υψίστης σημασίας στην ποσοτική εργαστηριακή ανάλυση που περιλαμβάνει φυτοφάρμακα, βαρέα μέταλλα και ούτω καθεξής – δεν υπάρχει στον εξοπλισμό PCR. Δεν υπάρχει ακρίβεια όταν πολλαπλασιάζετε το γενετικό υλικό στο ίδιο το δείγμα. Αυτή η διαδικασία, εξ ορισμού, καταστρέφει κάθε σημαντική γνώση της μάζας ή της συγκέντρωσης στο αρχικό δείγμα.

Εάν η ίδια προσέγγιση χρησιμοποιήθηκε σε δοκιμές αναπνευστήρα για πιθανούς μεθυσμένους οδηγούς, κάθε ζωντανό άτομο θα συλληφθεί για DUI, καθώς υπάρχει τουλάχιστον ένα μόριο αλκοόλ που κυκλοφορεί στο αίμα όλων.

Το CDC αποσύρει αυτή τη μέθοδο PCR κατά πάσα πιθανότητα επειδή γνωρίζουν ότι το τεστ δεν μπορεί να αντέξει σε λογικό επιστημονικό έλεγχο. Προσπαθούν να καλύψουν τα ίχνη τους και την τρύπα της μνήμης το ψευδές τεστ που χρησιμοποιήθηκε για να οδηγήσει την ψεύτικη covid πλανδημία στην πρώτη θέση. Γνωρίζουμε όμως ήδη ότι το CDC είναι εγκληματικό μέτωπο για τη βιομηχανία εμβολίων και ότι το CDC δεν έχει καμία επιστημονική αξιοπιστία ή καμία απολύτως αρχή όσον αφορά τη νόμιμη δοκιμή μολυσματικών ασθενειών.

Το CDC, όπως και το τεστ PCR, είναι μια απλή απάτη.


Πηγή: naturalnews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Η μεγάλη απάτη μέ ψευδή “θετικά” αποτελέσματα μέ τά PCR στήν Ελλάδα συνεχίζεται καθε μέρα.
    Ο κατασκευαστής τών PCR τέστ Ολφερτ Λάντ kαί ιδιοκτήτης τής εταιρείας TIB BOLBIOL στό Βερολίνο πού κατασκεύαζει τά PCR τέστ δήλωσε ότι οί μισοί από τούς εξεταζόμενους πού βγήκαν θετικοί δέ είναι μολυσμένοι ούτε μεταδίδουν τόν ιό.
    Πολλά ουσιαστικά λάθη τής PCR διαγνωστικής μεθόδου.
    Δέν μπορεί νά ξεχωρίσει τά ιικά θραύσματα από τόν ολόκληρο ιό.Η μέθοδος είναι πολύ μεταλλάξιμη
    Δέν γίνονται θετικοί ή αρνητικοί έλεγχοι.Δέν δίνει καμία σημασία γιά τήν αναγνώρηση τής θετικής διαδρομής.Δέν έγινε ή απαιτούμενη διασταυρωμένη γνωμοδότηση δηλαδή ή διαδικασία γιά τόν έλεγχο ποιότητας τού προιόντος.Καμία τυπική διαδικασία εργασίας.Στήν εξέλιξη τών συσκεών PCR έχει συνεργαστεί καί ό Dr.Ntrοsten διευθυντής ιολογίας στό κλινική Σαριτέ στό Βερολίνο.Αυτός τελειοποίησε τήν διαγνωστική μέθοδο PCR πού χρησιμοποιείται σήμερα σέ ολόν τόν κόσμο καί στήν Ελλάδα
    Ολα τά τέστ γίνονται μέ πολλόυς κύκλους γιά νά βγαίνουν υψηλοί αριθμοί για θετικά αποτελέσματα.Ακόμα γενετικά θραύσματα μίας προηγούμενης γρόπης βγάζουν τόν εξεταζόμενο θετικό. Η πλειονότητα τών παργματικών-ψευδών αποτελεσμάτων στήν Αμερική οφείλεται στούς υψηλούς κύκλους.Πρόκειται νά μήν επιτρέπουν PCR τεστ άνω τών 30 κύκλων.¨Δρ.Ντρόστεν κάνει συνεχώς PCR τέστ άνω τών 45 κύκλων.
    Γιάννης Λάκων

  2. Αλλάζουνε το pcr τέστ γιατί θεωρείται αναξιόπιστο !! Το στήσανε όλο εξ αρχης μέχρι που τους πήρανε είδηση τα δικαστήρια που γίνανε σε αμερική και αυστρία.

Comments are closed.