ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Πάνω από 15% οι ΕΛΛΗΝΕΣ λέει ο ΒΟΡΙΔΗΣ! ΕΞΑΛΛΟΙ οι Αρεοπαγίτες για το “άδειασμα” με την τρίτη τροπολογία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ

Η τηλεφωνική παρέμβαση της δημοσιογράφου Μπέττυς Γιάννα στους «Ραδιομακελάρηδες» στην εκπομπή του Στέφανου Χίου στο ΡΑΔΙΟ ΜΑΚ, για τις τελευταίες εξελίξεις με την ΤΡΙΤΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ για το Εθνικό κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ λίγο πριν κλείσει η Βουλή!

“Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση ο υπουργός Μάκης Βορίδης παραδέχτηκε ότι το Εθνικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ έχει ξεπεράσει το 15%!” είπε μεταξύ άλλων στον Στέφανο Χίο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Και να εκλεινε η βουλη αυτοι ο μητσοτακης και ο πασοκος θα ανοιγαν την βουλη για τα ματια και θα ψηφηζαν την τροπολογια για τετοια δημοκρατια μηλαμε σκοτωνους τους ελληνες ειτε στη φυλακη ειτε εξω βλεπε μαντρα ματι τεμπη και τον τελικο κυπελλου θα τον κανουν στην κυπρο οι ανθρωποι ειναι ανηκανοι θελουν αιμα

  2. ΑΝ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΦΑΡΜΟΖΩΝΤΑΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ
    ΤΩΝ ΚΟΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ., ΤΟΤΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΙΩΣΩΜΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΙΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ 300 ΕΝ ΤΩ ΣΥΝΟΛΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΩΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΡΙΝ ΤΕΘΟΥΝ ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗΣ ΛΟΓΟΔΟΤΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΥΓΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΑΛΗΤΕΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΟΥ. ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΩ 21 ΜΑΙΟΥ ΑΛΗΤΕΣ.

  3. Ήταν λάθος του κινήματος, ν’ ανακοινωθεί ο Κανελλοπουλος ως Πρόεδρος, πριν το κλείσιμο της Βουλής….. Έπρεπε ν ανακοινωθεί αργότερα… Υπήρχε χρόνος μέχρι 5 Μαΐου…. Ήταν βέβαιη αυτή η εξέλιξη….

    1. Δεν μπορούν να του κάνουν τίποτα, άσε τι τροπολογίες και παπαριες λένε, υπάρχει ευρωπαϊκή νομοθεσία πέρα από την ελληνική που προσπαθούν να την καταπατήσουν, μιλάμε για καταπάτηση του μισού Συντάγματος.

  4. πανω απο 20 θα παρει για αυτο εχουν λυσαξει
    φυλακεσ ερχοντε λαμογια για ολουσ σασ

  5. Δεν έχετε αναρωτηθεί γιατί δεν λένε τα ίδια και για τη ΧΑ που και αυτή εμφανιζόταν με 1% στις δημοσκοπήσεις;Γιατί δε λέγανε γιατί κατεβαίνει η ΧΑ και γιατί έχει 1%;Άρα ξέρουν οτι ο Ηλιας έχει μεγάλα ποσοστά και τους χαλάει τη μανέστρα.

  6. 2014

    Απίστευτη ομολογία Άδωνι: Η Χ.Α. ήταν στο 25%. Φοβήθηκα πραγματικά! Βάλαμε τον Σπηλιωτόπουλο για να της κόψουμε ψήφους [video]

    https://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CE%B1%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B7-%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CE%AC%CE%B4%CF%89%CE%BD%CE%B9-%CE%B7-%CF%87-%CE%B1-%CE%AE%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CF%84/

  7. Αν συνεχίσει έτσι ο Υπουργός, βλέπω το συγκεκριμένο κόμμα να βγαίνει πρώτο. Περισσότερη διαφήμιση, αλλά και συσπείρωση των ψηφοφόρων του, δεν θα μπορούσε να πετύχει. Με πρόθεση ή από απερισκεψία, θα δείξει.

Comments are closed.