Απίστευτη ομολογία Άδωνι: Η Χ.Α. ήταν στο 25%. Φοβήθηκα πραγματικά! Βάλαμε τον Σπηλιωτόπουλο για να της κόψουμε ψήφους [video]

Κοινοποίηση:
adonis

Αποκαλυπτικός ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης όντας καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή, σχετικά με τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών κάνοντας λόγο για τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής.

Αποκαλύπτει μάλιστα εμμέσως ότι τα γκάλοπ που αφορούσαν το Δήμο Αθηναίων έδειχναν διαφορετικά ποσοστά του εν λόγω κόμματος, ενώ στην πραγματικότητα ήταν πιο υψηλά.

Είπε χαρακτηριστικά ότι το μεταναστευτικό πρόβλημα ήταν η “πληγή” που όμως αύξησε τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής ενώ την ίδια ώρα “αποκάλυψε” ότι η υποψηφιότητα Σπηλιωτόπουλου ουσιαστικά έκοψε ψήφους από τη Χρυσή Αυγή με σκοπό να μην πάει σε δέυτερο γύρο.

Δείτε τα βίντεο:



ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

34 Σχόλια

  1. Εμένα αυτό που με εξοργίζει περισσότερο απ όλα είναι πως όλοι οι ‘μορφωμένοι’ κατηγορούν πλέουν τους ‘αμόρφωτους’ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ της ΧΑ αποσκοπώντας να μεγαλώσουν την οργή και τον φανατισμό αριστερών-δεξιων..εχω αρχίσει να πιστεύω πλεον πως το plan b τους είναι ο εμφύλιος.

  2. ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ,ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΕΣ ΣΑΝ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΟΤΙ Η ΧΑ,,,ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΑΤΟΣ…ΑΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ..ΑΜΕΝΑ ΧΡΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΕΚΕΙ ΑΦΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΙΚΑ ΚΥΠΡΙΟ..ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΟΥΝ ΛΕΠΡΗ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΑΝ..ΕΔΩ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΜΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΝ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ…ΜΑΙΝΩ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥΣ,ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΤΟΝ ΠΑΤΑΞΑΝ ΝΕΚΡΟ ΣΤΗ ΘΑΛΛΑΣΑ ΚΑ;Ι ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟ ΒΙΑΣΑΝ ΤΟ ΣΚΩΤΟΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,,,,ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Η ΧΑ ΜΗΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΝΟΧΟΣ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ Θ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ…ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΜΥΓΑ…ΑΛΛΑ ΩΣ ΠΟΤΕ;

  3. ”ολα τα κομματα ενωθηκαν να αποτρεψουν την χρυση αυγη”, μηπως πρεπει να τους ευχαριστουμε επειδη μας αφηνουν και αναπνεουμε? μια ευκαιρια εμεινε ακομα, την κυριακη, να τους στειλουμε στον αγυριστο και ακομα παραπερα,

  4. ρε φιλε αν εκαναν καμια επιθεση,σε ξενους τις εκαναν απο την οργη του κοσμου οποτε οι λαθρομεταναστες σκοτωναν ελληνες,πακιστανοι σκοτωσαν τον μανωλη κανταρη για μια καμερα,μολις βγηκε εξω απο το σπιτι του να παρει την γυναικα του να γεννησει τι θα πει αυτο το παιδακι οταν μεγαλωσει και ρωτα γιατι σκοτωσαν τον πατερα του;οποτε εκαναν δολοφονιες και ληστειες οι παρανομοι αλλοδαποι εξοργιζοταν ο κοσμος!και με τον παρανομο πακιστανο στην παρο που βιασε και αφησε παραλυτη την δεκαπενταχρονη μυρτω,η χρυση αυγη πηγε στο πλοιο οταν εφτασε στον πειραια να αποδοκιμασει το πακιστανικο κτηνος,γιατι τοτε ο κοσμος εξοργιστικε!αυτη την αποδοκιμασια της χρυσης αυγης προς τον πακιστανο την θεωρεις εγκληματικη της επιθεση;για τους παγκους αλλοδαπων που αναποδογυρισαν ηταν παρανομη χωρις αδειες,επιδη διαμαρτυροταν οι αλλοι μικροπωλιτες που ηταν νομιμοι και πληρωναν τους φορους τους,και επισης διαμαρτυρωταν και η καταστηματαρχες για το παρεμποριο που τους εκοβε την δουλειας τους και δεν μπορουσαν να πληρωσουν τα ενοικια των μαγαζιων τους,τους φορους τους,και το τεβε τους,και το κρατος δεν εκανε τιποτα να σταματισει το παρεμποριο,και απευθηνθικαν στην χρυση αυγη,τωρα αυτο για αναποδογυρισμενους παγκους το θεωρεις εγκληματικη συμορια;αποτη βλεπω φιλε εσυ υποστηριζεις τους αλλοδαπους και οχι τους ελληνες!”συγχαρητηρια”!!!Y.Γ.για την δολοφονια του ατυχου φυσσα ειχαν κοντρες οι αριστεροι με τον ρουπακια,και κολουσαν τον ρουπακια γιατι να φυγει απο το κκε και γιατι να παει στην χρυση αυγη!εκεινο το βραδυ ειχε συμπλοκη μεταξυ αριστερων και χρυσαυγιτων,συμφωνα με την συνεντευξη μετα απο εξι μηνες απο τον φιλο του φυσσα ηταν μαζι του εκεινο το βραδυ ,και ειπε οτι παυλος εμπαινε συνεχεια σε φασαριες,και εκεινο το βραδυ ο ρουπακιας της ετρωγε απο τον φυσσα,και ο ρουπακιας του εβγαλε μαχαιρι και τον καρφωσε,αυτο που εκανε ηταν ατομικη του ευθυνη,και το καταδικαζουμε,οσο για την ηγεσια της χρυσης αυγης που την προφυλακισαν δεν υπαρχουν αποδεικτικα στοιχεια,δεν εχουμε ακουσει τιποτα απο τις τηλεφωνικες συνομιλιες να δοθηκε εντολη,το μονο που ακουστηκε ηταν τι εκανε ο μαλακας…και πως το κανε ο μαλακας…και τι μαλακια…εκανε ο μαλακας…και θα μπλεξουμε και μεις…αδικα…εξαιτιας του…αυτα ακουγογοταν απο τις τηλεφωνικες συνομιλιες,δεν ακουστικε ΚΑΘΑΡΑ να δωθει εντολη να τον σκοτωσουν,αυτη η μαχαιρια που εδωσε ο ρουπακιας,ηταν μαχαιρια που εδωσε στην χρυση αυγη!

  5. Ο/Η Ε αν το λέει ο συνυποψήφιος του Παναγιώταρου κάποτε λέει:

    Γνωστός λάτρης της αλήθειας ο Άδωνις και αντιφασίστας…ΧΑΧΑΧΑ

  6. ΟΤΙ ΠΙΟ ΓΕΛΙΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΕΡΠΕΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ..ΠΟΣΟ ΓΕΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ; ΠΟΥ ΔΙΑΟΛΟ ΞΕΦΥΤΡΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ; ΤΙ ΓΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΛΠ.ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΝΑ ΤΥΡΑΝΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..ΡΕ ΑΜΑ ΒΓΕΙΣ ΕΞΩ ΘΑ ΦΑΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ..ΒΛΑΚΑ

  7. Φιλε ανώνυμε 20/5/2014 at pm δεν μπορειτε να λετε ότι η χρυση αυγη ειναι συντρόφια με την νδ, απο την στιγμή που η νδ φυλακιζει την χρυση αυγη επιδη δεν συνεργαστηκαν μεταξυ τους!αυτο που λετε χρυση=νδ=συντρόφια δεν ευσταθεί!και ουτε θελω μνημόνιο!

    1. Λογικο δεν ηταν να τη φυλακισει αφ οτου αρχισε τις δολοφονιες, ενω οι επιθεσεις στους ξενους ειχαν αυξηθει?
      Ξαμολας το μαντροσκυλο σου αλλα το μαζευεις οταν γινει επικινδυνο και για σενα τον ιδιο.

      1. εσύ πρέπει να είσαι ο λακαμάς της παρέας, όλα τα έχεις καταλάβει

  8. Αδωνη ακομα σε ψαχνουν τα καγκουρό στην Αυστραλια…
    Γελιο υποκειμενο γλυφτη χωρις σαλιαρα εκει που χεζουν πας & γλυφεις σαν τις μυγες.ΚολοΒιβλιοπολη με τις παπαριες σου…

  9. Συριζα=πασοκ=συντροφια(βλεπε δουρου πρωην συμβουλος τσοχατζοπουλου)

    1. φιλε το πασοκ ειναι με το μνημονιο… θες μνημονιο? ψηφισε λαθροκαμινη.

      1. Τοσο σου κοβει, τοσο καταλαβαινεις φασιστακο.

        1. Τρομπας με διπλωμα,οχι απλα μαλακας.

  10. ΤΟ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!), ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΥΤΕΡΟ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΟ-ΜΕ-ΤΟ-ΧΡΟΝΟ ΑΠ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ… ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ!

    ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ!

  11. ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΓΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΚΛΟΝΗΤΗ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΒΑΣΗ ΤΟΥ 12% ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΙΝΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛ;;;(ΚΑΤΙ ΨΗΛΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ)…ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ….

  12. Κυριοι δεν μας σωζει τιποτα…παμε να κλειστουμε σε κανα μοναστηρι να σωσουμε την ψυχη μας καλυτερα…μιας και τα μπαρμπαδια θα μας την φανε σιγα σιγα!σε 30 χρονια θα τα εχουν τιναξει ολοι θα φυγουν και αυτοι οι μαυρογιαλουροι!

  13. Εχει ανθρωπους ακομα που ψηφιζουν την μνημονιακη νεα δημοκρατια;την κυριακη τελειωνει η χουντοκυβερνηση σας!μεχρι το 2009 ψηφισα νδ απο το 2012 ψηφιζω χρυση αυγη!ε οχι ρε να σας ψηφιζουμε μια ζωη, για να μας κανετε τη ζωη μας μαυρη και εσεις να ειστε βολεμενοι απο το απόκομμα σας!!!

  14. Οι ψήφοι του κακλαμανη θα πηγαίνανε στον Ηλία επομένως ορθώς σκέφτηκαν οι απατεώνες και τύραννοι του ελληνικού λαού να τον επιστρατεύσουν ως ανάχωμα .
    Επίσης με τις νοθείες τους και τον τρομερό πόλεμο όλοι μαζί τους τα κατάφεραν …
    Εμείς όμως κρατάμε το 10 ta ekato μπετόν αρμέ βάση και στις ευρωεκλογές πάμε για ακόμα μεγαλύτερα ποσοστά ενώ αυτοί θα δουν την κατάρρευση τους.
    Ο Σαμαρας ειναι ο ΜΕΓΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.
    Αυτό κρατήστε το ψηφοφόροι της νέας δημοκρατίας .
    Ο πατριωτισμός τέλος με αυτόν ιό θέτει αριστερά ιδεώδη και ειναι ο δούρειος ίππος ….

  15. έχει απόλυτα δίκιο ο αξιότιμος κ. Γεωργιάδης.
    Εμείς οι δεξιοί έπρεπε να σταματήσουμε το Ναζιστικό μόρφωμα της ΧΑ, αλλά ο εγωϊσμός και η αλαζονεία του Κακλαμάνη στέρησε απο την ΝΔ τον δήμο!! Αν αθροίσουμε 17 και 7 ισον 24% επομένως ένας ενωτικός υποψήφιος της Δεξιάς θα έβγαινε πρώτος, και στον δεύτερο γύρο αν ου ψηφοφόροι της ΧΑ πίστευαν αυτά που τους έλεγαν περί λαθρομετανάστευσης κλπ θα τον ψήφιζαν.

  16. φοβουντε μωρε οι αντικομμουνιστες χαχαχαχα α ρε μπουμπουκο . δηλ. ο σπηλιωτοπουλος εκανε τον λαγο στην κουρσα και οτι προκυψει . ηξερε οτι δεν θα βγει δημαρχος .

  17. Ζουζουκο – μπουλουκο αντε βαλατε κακλαμανη και κοψατε την ΧΑ
    την κυριακη 25/5 τι θα κανετε που θα παρετε τον πουλο κανονικοτατα?
    θα τρεχει ο αντωνακης και ο χοντρουλης και δεν θα φτανουν…

  18. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΑΠΟΓΩΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΥΚΕΛΙΟΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΥΡΑΣ.ΜΕΤΑ ΠΝΕΥΜΑ ΕΝ ΕΙΔΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΩΝΟΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΤΟΥ ΙΣΑΑΚ ΤΗΣ ΣΑΡΑΣ ΤΗΣ ΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑΤΟΣ.

  19. Πρέπει να είναι η πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά που , ένας αμόρφωτος αλαζόνας κάφρος που έχει διορισθεί υπουργός και υποτίθεται ότι πιστεύει στην οποιαδήποτε έννοια δημοκρατίας, δηλώνει μέσω τηλεοπτικού σταθμού μεγάλης ακροαματικότητας ότι, όλα τα υπόλοιπα κόμματα πέτυχαν να κρατήσουν ένα (τη Χρυσή Αυγή) εκτός δημοτικής αρχής για πέντε χρόνια!!! Πραγματικά, εάν αυτό το φασιστικό μόρφωμα που λέγεται “δημοκρατικό τόξο” έχει ως σκοπό της υπάρξεώς του, όχι τη διακυβέρνηση και προστασία της χώρας αλλά, το να κρατηθεί εκτός παιχνιδιού η μόνη αντισυστημική (τελικά) δύναμη πρέπει όλοι οι βολεμένοι και μη ΠΑΣΟΚοι νεοέλληνες να ξυπνήσουν και να αρχίσουν να στήνουν κρεμάλες!

  20. Στις 23 Φεβρουαρίου, ο Αρης Σπηλιωτόπουλος, ως υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων είχε δηλώσει με απόλυτη κατηγορηματικότητα: «Εγώ δεσμεύομαι ότι, αφού ελέγχομαι χρόνο με τον χρόνο, εάν δεν τα καταφέρω, θα παραιτηθώ και θα εγκαταλείψω πλήρως την πολιτική».
    Η δήλωση αυτή είχε γίνει στον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Σήμερα, μετά την ήττα του, καθώς δεν κατάφερε να είναι καν στο δεύτερο γύρο των εκλογών για το δήμο ο κ. Σπηλιωτόπουλος δεν έχει τους ίδιους προβληματισμούς,
    ετοιμάζεται και πάλι να είναι υποψήφιος στη Β΄ Αθήνας.

    1. Απο πουστρες ψυχη εν σωματι περιμενες κατι διαφορετικο,τραβελομαγαζο με πολλες κουνιστες η συγγρου.

  21. βγαινε εσυ στην τηλεοραση με την επιτηδευμενη αλλαζονεια σου να σε εχουμε καλα μεσα στο υποσυνειδητο και οταν ερθει εκεινη η ωρα θα εισαι απο τους πρωτους που θα εκδηλωθει η αγαπη μας

  22. Δεν μας λες τιποτα που να ειναι ειδηση βρε ‘μπουμπουκο’…ξερουμε το ποσο εισαι πρωτων κωλοτουμπας και δευτερο ανθελληνας εχοντας ασπαστει τον φιλελευθερο τον διεθνισμο……..

  23. Oi Αθηναιοι ειστε και πολυ μεγαλα ζωα. Ψηφισατε τον πρεζακια τον συριζαιο; Να σας σφαξουν οι Πακιστανοι στο γονατο ρε. Αυτη να ειναι η τυχη σας. Καλα οσοι δεξιοι ψηφισαν αρη και παπαρη αντι για Χ.Α ειστε για αυτοκτονια.

  24. ΨΑΡΙΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΦΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ…ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΔΩΝΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΝΔ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΕΣΥ…ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ …ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ Κ. ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΕ ΥΠΟΛΗΨΗ…ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ…ΧΑ ΧΑ ΧΑ

  25. Δεν κάνατε μόνο αυτό δραπέτη του Σινούρη…κάνατε και νοθειάρα…
    Πασχίζετε με αδίστακτους και μαφιόζικους τρόπους να μείνετε στην εξουσία πάση θυσία…διότι …αν πέσετε στα χέρια του λαού…θα έχετε τύχη χειρότερη από τον Καντάφι!

Comments are closed.