Πύρινο όσο και σαφέστατο μήνυμα από την Ρωσία στον Κούλη για την αποστολή πολεμικού υλικού στην Ουκρανία: «Θα επιστραφεί στην Ελλάδα η κίνησή της»!

Κοινοποίηση:
κουλης πουτιν

Η αυτοκτονική κίνηση άμεσης εμπλοκής της Ελλάδας στην ουκρανική κρίση με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, υλοποιείται: Αναχώρησαν από την Ελλάδα τα C-130 που μεταφέρουν μερικές εκατοντάδες ΑΚ-47 Καλάσνικοφ και αντιαρματικούς εκτοξευτές RPG-18 για την Πολωνία στην πιο εγκληματική απόφαση σε βάρος των εθνικών συμφερόντων που μπορούσε να ληφθεί.

Η Ελλάδα στέλνει όπλα για να σκοτώσουν Ρώσους και άσχετα αν η βοήθεια θα φτάσει ποτέ στο καθεστώς του Κιέβου (είναι πρακτικά αδύνατον να συμβεί αυτό) και μάλιστα την στιγμή που ανακοινώθηκαν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

Ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Νίκος Χαρδαλιάς συνοδεύει την «βοήθεια» (!) και πηγή της Μόσχας σε δήλωσή της στο defencenet.ru με νόημα απαντά ότι «Θα επιστραφεί στην Ελλάδα η κίνησή της και… με τόκο»!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Τραγικος ο προεδρος της ΝΔ γιατι εμεις δεν τον αναγνωριζουμε για αρχηγο που εκφραζει τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
    Κανε εκλογες και τα λεμε χειροτερε πρωθυπουργε των τελευταιων 100 ετων!!!!

  2. Πούτιν, όταν τελειώσεις με τον κλόουν έλα να κανονίσεις και τον δικό μας!

  3. Αυτα γινονται οταν σε κυβερνουν ανθελληνες αμερικανοδουλοι που υποτασσονται στις αρρωστημενες εντολες εβραιοσιωνιστων..καλα να παθουμε γιατι σαν λαος δειχνουνε τι αξιζουμε χρονια τωρα..οι μ@λ@κιες πληρωνονται

  4. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ Μ@ΛΑΚΕΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ

  5. ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΜΕΝΗ ΚΡΥΠΤΕΙΑ ΤΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΒΛΑΚΗ!!!

  6. ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ
    ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΟΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ..ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

  7. Να είσαι σίγουρος κούλη χρυσέ ότι όταν ο τούρκος εισβάλλει στην ελλάδα, η ουκρανία η οποία είναι φιλική χώρα στην τουρκία δε θα μας στείλει όπλα. Και αυτά τα όπλα δεν περισσεύουν από την ελλάδα. Άλλη μια ηλίθια ιδέα να μας μπλέξεις στον πόλεμο και να έχει η ελλάδα τη ρετσινιά ότι έστειλε όπλα σε πόλεμο. Και μην ξεχνάμε το πιστοποιητικό εμβολιασμού που πρότεινες. Σιχαμένε της bilderberg.

  8. ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΛΗΜΑ! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ, ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΟΛΙΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ……..

  9. Κούλη;σε ψάχνει ο Πούτιν,, καί αν σε βρει,,, είπε ότι θα σε σκίσει σάν σαρδέλα,……. Κούλη -κουλη ο Πούτιν σε γυρεύει.

  10. Η ΚΟΥΛΑ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ ΜΕ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ…..ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΗΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΑΙΝΟΙ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΥΣΣΕΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΗΔΑ………

  11. Δεν μπορει να είναι τόσο μαλακας αυτός ο άνθρωπος
    Δηλαδή ρε αστροπελέκι άντε και έστειλες και όπλα και ότι στο πουλί έστειλες
    Τιιιιιιι θα τους κάνουν τους Ρώσους οι Ουκρανοί ρε γκασμα με τα οπλακια που έστειλες ?
    Κανόνισε τώρα να ανοίξει κανένας εμφύλιος εδώ μέσα με τα ρωσοπμλιετ στην Ελλάδα
    Γαμ1μέν3 προδότη

  12. Για την ευρωπη είναι ο χρήσιμος ηλίθιος, για μας είναι ο επικίνδυνος ηλιθιος

  13. Κύριε Πούτιν μου, στον Μητσοτάκη να επιστραφεί η κίνηση και στον Χάρδαλο! Εμείς δε θέμε ούτε να τους βλέπουμε, ούτε να τους ακούμε.

  14. ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΟΛΙΣ…. ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΦΙΛΙΑ ΑΙΩΝΩΝ………
    ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΟΙ…
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ Κ ΕΠΙΣΗΜΩΣ…..

  15. Η δημοσιογράφος της γερμανικής εφημερίδας Μπιλντ λοιπόν, έχει μία ενδιαφέρουσα είδηση αναφορικά με το θέμα. Δείτε τι ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter:«Θυμάστε εκείνη την κατάσχεση 20 χιλιάδων Καλάσνικοφ μέσα σε πλοίο που κατευθυνόταν προς τη Λιβύη; Σύμφωνα με τις πληροφορίες που καταφέραμε να πάρουμε από τους υψηλόβαθμους Έλληνες αξιωματούχους ΑΥΤΑ είναι τα όπλα που στέλνουμε στην Ουκρανία!
    Η ειρωνεία: Η UKRINMASH Co ήταν ο ιδιοκτήτης του πλοίου»!Η συγκεκριμένη εταιρία μάλιστα φέρεται να είναι η κρατική εταιρεία της Ουκρανίας, η οποία είχε κατηγορηθεί ότι σε συνεργασία με την Σαουδική Αραβία προμήθευε όπλα στους ισλαμιστές τρομοκράτες.
    Με απλά λόγια, εάν η είδηση δεν διαψευστεί, τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης έβαλε την Ελλάδα στην μέση μια εμπόλεμης κατάστασης χωρίς κανένα συμφέρον για την πατρίδα μας, λέγοντας με στόμφο ότι στέλνει στρατιωτικό υλικό, ενώ στην ουσία επιστρέφει τα κατασχεμένα καλάσνικοφ που προοριζόταν για ισλαμιστές τρομοκράτες, πίσω στους πωλητές!
    Σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα, μία τέτοια αποκάλυψη θα έριχνε την κυβέρνηση.

  16. Oταν είσαι νατοϊκή φιλιπινέζα στέλνεις όπλα χωρίς ενδοιασμούς για διπλωματικό επεισόδιο. Το κάνεις γιατί δεν σε ενδιαφέρει το μέλλον του λαού αλλά της οικογένειας και των επιχειρηματικών εταίρων σου. Εγώ πάντως αν ήμουν στη θέση του Πούτιν θα είχα κάνει αυτό που έκαναν στον νεότερο Καραμανλή οι Αμερικάνοι…

  17. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΛΩΝ!! ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ?

  18. Μπραβο ρε Πουτιν αντε να τους το στειλεις το εμπορευμα μαζι με τον κλεφτη Χαρβαλια σε κομματακια……….

  19. O Κυριάκος δεν ρώτησε κανέναν, να μας ανακατέψει σε αυτή την ιστορία
    Γι αυτό έχω κάθε δικαίωμα να λέω Μητσοτάκης καλός μόνο νεκρός.

Comments are closed.